Botrányos interjú

2008.09.26. 21:24

Itt majd egy botrányos interjúmat lehet kommentelni, annyira botrányos hogy még nem is biztos hogy megjelenik.

280 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bodoky.blog.hu/api/trackback/id/tr61683710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m3peti 2008.09.29. 00:23:42

ÓÓÓÓ! Akár ezret is szívesen:

-A zsidók egy része bizony idegegyűlölő - lsd. Izraelben néhány ortodox csoportot.
-A zsidók jó része szeret okoskodni, mindenbe beleszólni.
-A zsidó jó része mindent meg akar magyarázni.
-A zsidók jó része üldözési mániában szenved, már már hagyományt csinál az önsajnálatból.
-A zsidók egy része beképzelt.
-A zsidók egy része gyáva.
-A zsidók egy része gyűlöli az arabokat.
-A zsidók egy része gyűlöli a keresztényeket.
-Hogy a zsidók egy része gyűlőlné a buddhistákat, arról nem tudok.
-A zsidók egy része kapzsi.
-A zsidók egy része rohadt gazdag.

És még sorolhatnám. De ezek a tulajdonságok más népeken belüli is igazak. Továbbá még több zsidó: szegény, bátor, becsületes, család centrikus, barátságos, segítőkész - mint ahogy minden népcsoport többségében ilyen emberekből áll.

tarka marhák 2008.09.29. 00:31:48

Köszönöm Reiner Úrnak a vidám perceket, élvezet volt olvasni a tarka marhák bőgését :D

Barassó Ákos Csaba 2008.09.29. 00:37:13

Isten Aldja meg Zsidokent es Magyarkent is, hogy vegre kiall valaki es elmondja, hogy Zsidokent is lehet Magyarnak lenni. A ketto nem zarja ki egymast.

Minden tisztelemtem az One.

useless 2008.09.29. 00:43:39

GIjoe: Ott a pont, igazad van de kibaszottul, annyiban nem értek egyet h nem csak a zertéelen túl hanem talán a tévén túl...talán ott az igazság...nem is az interneten mert itt azt kapod ugyanúgy amit mások megírtak...ha átéled,ott vagy...na az az igazság,akkor van saját véleményed!
Nem voltam egy tüntetésen sem ezt hozzátenném de az objektivitás érdekében tájékozódtam mind a jobb mind a bal oldalról. Szóval arany középút és ennyi.
Hne csak OFF legyen,szerencsétlen néha azt sem tudja mit beszél.Ez nektek botrány???Ez inkább szánalom :S Sajnálom szegényt de egy ilyen médiabábot csinálni belőle...bár Ő ment bele,Ő tudja. Saját maga lesz az különböző érdekek céltáblája...ennyi. :/

lesly akos · http://csalogany 2008.09.29. 00:46:48

Van egy magyar mondas,ez a Weinerre vonatkozik:Ha egy zsido hulye,az a zsido nagyon hulye.

useless 2008.09.29. 00:47:35

És h a "fórumhoz" is szóljak,teljes mértékben támogatom a Gárdát,egy nagyon jó intézményt hoztak össze benne,csak egy valamit sajnálok,azt h ez az intézmény szontén csak egy bábu lett a kib@szott pártok közti harcban...ez lenne a politika???Köszönöm nem kérek belőle...Viszlát!!!

Bélabá 2008.09.29. 00:51:19

Valakinek az agya itt ki van mosva. Vagy az enyém, vagy az interjúalanyé.

Namenlos 2008.09.29. 01:06:24

Kedves m3peti!

Köszönöm,hogy megosztottad velem az ismereteidet.
Az általad leírt borzalmak egy részéről máig ott élő
emberektől hallottam,különösen megnyíltak egy-egy közös sörözés idején.
Semmiféle számháborúba nem kivánok bocsátkozni az áldozatok személyét és számát illetően.
Buchenwald egy munkatábor volt,egy a sok közül, az első.
A helyi túlélők,állandó lakosok sokkal kevesebbet tudtak az általad leírtakról,maguk is rettegtek az SS-től.Mindenesetre szörnyűbbnek tartották az
1945 utáni éveket.
Magyarázkodni semmi okom,az általam látott-hallott
eseményekből írtam egy keveset.
*
Valahol valamikor írok majd Weimarról a zenei,múzeumi élményeimről,a magyar vonatkozásokról.Erfurtról Gotharól ,Eisenachról ,az oberhofi sítúrákról,a korabeli DDR-ről,ahol nagyon kellemes éveket töltöttem.
Most így éjjel 1 órakor jó éjszakát kívánok!

Jézus Krisztus · http://jezusszive.crpl.hu 2008.09.29. 01:15:07

azt értsük meg, hogy amikor a cigánybűnözés szót használjuk nem a cigány "fajra", hanem arra a társadalmi problémára gondolunk, ami miatt a cigányok közül nagyobb arányban kerülnek ki bűnözők, ami miatt nem létezik igazi cigány értelmiség...stb.

mellesleg lakatos attila cigányvajda szerint is létezik a fogalom, bővebben itt:
jezusszive.crpl.hu/ciganybunozes/

szkeptik 2008.09.29. 01:24:34

A zsidosag semleges, az hogy gardista szegyelnivalo, de az hogz mindketto, az a hulyesseg eggyertelmu tunete,

megmondó 2008.09.29. 01:31:40

Tudok egy tök jó megoldást. A magyarok általában jóban vannak az arabokkal, tehát deportáljuk a magyarokat Izraelbe. Az ottani zsidókat meg ide, mert már úgyis itt vannak, mög szeretik is ezt az országot, szeretik a földjét, a nyersanyagjait, a kellemes klímát stb. Mi deportált magyarok pedig úgyis jobban kitudjuk használni az ottani lehetőségeket, ráadásul lesz 2 tengerünk is. Persze a költözést úgy oldanánk meg, hogy mi vinnék az összes városunkat oda - budai várostól debreceni Nagytemplomostól a soproni Tűztoronyig mindent, ők meg idehozhatják a homokjukat. Mikor már hivatalosan megalapították Pannon Izraelt, akkor Szlovákia Romániával karöltve megtámadja őket, akkor megint csak hozzánk fognak fordulni, hogy segítsünk rajtuk, mert az összes környékbeli ország utálja őket, ráadásul a fegyvergyáraikat az egykori Tel Aviv helyén álló új Budapest mellett hagyták. Persze segítünk majd ekkor is, de jó sok dollárt meg eurót, meg gyémántot fogunk kérni érte. 2150-ben amikor már a Mars is a magyaroké lesz, ugyanezt a trükköt bevethetjük ellenük. Ámen

m3peti 2008.09.29. 01:38:34

Az előítéletekről pedig csak ennyit:


1. kérdés:
Ha ismernél egy nőt, aki éppen terhes, már van 8 gyermeke, akik közül 3 süket, 2 vak és egy szellemileg visszamaradott, neki pedig szifilisze van, ajánlanád neki az abortuszt?

Mielőtt megnéznéd a választ, olvasd el a második kérdést is!

2. kérdés:
Itt az idő, hogy megválasszák a világ új vezetőjét és a te szavazatod számít a döntésben. Az alábbiakban olvashatsz néhány tényt a vezető-jelöltekről:

A-jelölt: Tisztességtelen politikusok veszik körül, és asztrológussal konzultál döntései előtt. Két szeretője van. Zsinórban dohányzik és napi 8-10 martinit iszik.
B-jelölt: Hivatalából kétszer elbocsátották, délig alszik, az egyetem alatt opiumot használt és minden este egy üveg whisky-t megiszik.
C-jelölt: Kitüntetett háborús hős. Vegetáriánus, nem dohányzik. Néha megiszik egy-egy sört, és soha nem volt házasságon kívüli kapcsolata.

Melyik jelöltre esne a választásod?

Először dönts! Ne less! és utána nézd meg lent a válaszokat.

m3peti 2008.09.29. 01:39:07

Az előítéletekről pedig csak ennyit:


1. kérdés:
Ha ismernél egy nőt, aki éppen terhes, már van 8 gyermeke, akik közül 3 süket, 2 vak és egy szellemileg visszamaradott, neki pedig szifilisze van, ajánlanád neki az abortuszt?

Mielőtt megnéznéd a választ, olvasd el a második kérdést is!

2. kérdés:
Itt az idő, hogy megválasszák a világ új vezetőjét és a te szavazatod számít a döntésben. Az alábbiakban olvashatsz néhány tényt a vezető-jelöltekről:

A-jelölt: Tisztességtelen politikusok veszik körül, és asztrológussal konzultál döntései előtt. Két szeretője van. Zsinórban dohányzik és napi 8-10 martinit iszik.
B-jelölt: Hivatalából kétszer elbocsátották, délig alszik, az egyetem alatt opiumot használt és minden este egy üveg whisky-t megiszik.
C-jelölt: Kitüntetett háborús hős. Vegetáriánus, nem dohányzik. Néha megiszik egy-egy sört, és soha nem volt házasságon kívüli kapcsolata.

Melyik jelöltre esne a választásod?

Először dönts! Ne less! és utána nézd meg lent a válaszokat.

m3peti 2008.09.29. 01:41:10

Most nézd meg, hogy kik voltak a jelöltek, csodálkozni fogsz!

A-jelölt: Franklin D. Roosevelt
B-jelölt: Winston Churchill
C-jelölt: Adolf Hitler

És mellesleg ha az abortusz kérdésre igennel válaszoltál, akkor épp most ölted meg Beethovent…

Ugye értitek miről beszélek?!

HatR 2008.09.29. 02:41:29

ez az egesz nem csak azert van, mert a lap tetejen megy a "tulkapasos" banner? kell a klikk... :D

gsddh 2008.09.29. 02:51:11

"Felszabadítóink" valódi háborús bűntettei

Amíg német és osztrák "történészek" és történelemhamisítók állandóan a saját, biztosan tényleg előfordult háborús rémtetteinket vádolják világszerte, míg a német médiák a saját magunk és gyerekeink bemocskolására tüzelnek, míg a német Wehrmachtot mind nagyobb mértékben mutatják be bűnözőként és a szövetségeseket felszabadítóként, itt kiegyenlítésképpen szót adunk egy személynek, akit az oroszok "szabadítottak föl".

A német és brazi állampolgár, Leonora Geier-Cavoa jelenti és ezt esküvel bizonyítja:

1945 február 16-án egy orosz hadosztály elfoglalta a RAD tábort Vilmseenél Neustettinben. (RAD= Reicharbeitsdienst, birodalmi munkaszolgálat). Hirtelen hangos kiáltozást hallottam, és két orosz öt lányt hozott be. A komisszár megparancsolta, hogy vetkőzzenek le. Ahogy ezek szégyenlősségből nem akartak levetkőzni, engem, mint brazíliai állampolgárt kényszerítettek arra, hogy vetkőztessem le őket. Ezután átmentünk az udvaron a régi üzemi konyhába, melyet teljesen kiürítettek, csak az ablak mellett maradt egy pár asztal. Rettenetesen hideg volt, és a sajnálatra méltó lányok reszkettek. Most két lengyel jött be, akiken csak nadrág volt, és akiknek láttán a lányok fölsikoltottak. Gyorsan megfogták az elsőt, háttal az asztalra hajlították, míg csontja kattant. Majdnem elájultam amikor egyikük kihúzta kését, és jobb mellét a többiek előtt levágta. Akkor egy pillanatra megállt, majd a másik oldalt is levágta.

Még soha sem hallottam embert olyan kétségbeesetten sikoltozni, mint ezt a lányt. Akkor a szörnyeteg még többször az altestébe szúrt, amin az oroszok röhögtek. A következő kegyelemért sírt, de hiába. Mivel ő különösen csinos volt, az volt a benyomásom, hogy a szörnyű munkát akarattal lassan csinálták. A másik három teljesen összeroskadt, anyjukat hívták, és gyors halálért könyörögtek, de nekik is ugyanez lett a sorsuk. Az utolsó még félig gyerek volt. Neki a húst addig tépték le a bordáiról, amíg a fehér csont tűnt elő.

És újra behoztak öt lányt. Ez alkalommal kiválogatták őket előtte: Mind jólöltözött és csinos volt. Amikor meglátták elődeik megcsonkított tetemét, sírni és kiabálni kezdtek. Csekély erejükkel védekezni próbáltak. De ez nem segített rajtuk, a lengyelek mind kegyetlenebbek lettek.az egyik testét hosszában vágták föl és egy doboz gépolajat öntöttek bele, melyet meg akartak gyújtani. Egy másiknak egy orosz a nemiszervébe lőtt, mielőtt levágták a mellét. Nagy örömrivalgás tört ki, amikor egy szerszámosládából egy fűrészt hoztak be. Most ezzel tépték szét a lányok mellét, amitől rövid időn belül vérben úszott a padló. A vér mámora kapta el az oroszokat. Folyamatosan hozták be a lányokat. Szinte mint vörös ködben láttam az eseményeket, mindig újra meg újra hallottam az embertelen ordítást a mellek szétvágásánál, és a hangos sóhajt a nemiszervek szétverésekor.

Az egyik lány nem vetkőzött le teljesen. Melltartóját olajjal itatták tele és fölgyújtották. Míg fölsikoltott, egy vékony fémrudat vezettek a hüvelyébe, míg ez a köldökén jött ki.

Az udvaron husángokkal öltek meg lányok egész csoportjait, miután a legcsinosabbakat a kínzókamra számára kiválogatták. A levegő tele volt a sokszáz lány halálsikolyával. De ahhoz képest, ami itt történt, az agyonütés szinte megváltás volt. Ahogy később megtudtam, az orosz megszállás első három napján körülbelül kétezer lányt öltek meg.

Írta Frau Leonora Geier, született. Cavoa.

Forrás: "Die falsche Rolle mit Deutschland" (A hibás szerep Németországgal) (7. kiadás) J.A. Kofler. könyvkiadója, D-8901 Stadtbergen/Leitershofen, Hauptstr. 4

potyus 2008.09.29. 03:36:00

Auschwitzban is a legkegyetlenebbek a kápók voltak. (ők hasonló lágerlakó rendfelügyelők voltak)
Nincs szennyesebb egy antiszemita zsidónál.
Ez az ember mondhat amit akar, én mint zsidó megvetem és egyben sajnálom. Majd amikor az első hittestvérét éri atrocitás, akkor szeretnék a szemébe nézni. Amire soha nem fog sor kerülni, mert igazából látni sem bírom az ilyen gennyládákat. Kíváncsi lennék az édesanyja mit szólna (ha élne) kisfia hősi kiállásáért.

ez van 2008.09.29. 03:55:58

Most már legalább feketén-fehéren kiderült, hogy ocsmánycsótánykormány pénzeli a gárdistákat beépített ügynökein keresztül.
Kell valami, amihez képest még szemkilövető ocsmány féreg is demokratának hazudhatja magát.

aszucs 2008.09.29. 04:14:36

m3peti:

Kicsit szerintem el vagy szallva ezzel a dologgal... nemhiszem hogy tudnal olyan szep kifejezeseket megfogalmazni ami nem illene ra egy 'gonosz' ember marketing anyagara mielott meg kiderult volna hogy mit is fog csinalni...

arrol nem is beszelve hogy szerintem rengeteg 'jo' ember van/volt akire raillene a C .. eloiteletesseg lenne oket hitlerrel hasonlitgatni...

Nem kene ilyenekkel riogatni a nepet...
szerintem pont te elteted a zsidoellenesseget ezzel a provokalassal...

ennyi erovel riogathatnank a bal oldallal is hogy visszaternek a ruszkik, es aki nem ert egyet pl gruzia lerohanasaval, az holnapra eltunik .. [sok ember halt meg sziberiaban is... nekik sem volt jobb sorsuk mint az altalad emlitetteknek, csak az valahogy nincs tuldokumentalva]
De akar dzsingisz kan is visszaterhet .. :)))

Amugy szerintem egyettlen baj van a zsidokkal, az pedig a vallasuk..
Micsoda dolog mar az hogy a zsido vallasu szuloknek ki kell tagadniuk a gyerekuket ha az nem zsido vallasu emberrel hazasodik.. [persze meg lehet probalni raeroszakolni a masik felre a zsido vallast, meg a szokasokat...] igaz a tobbi egyhaz sem orul neki ha mas vallasu embert szeretsz, de elfogadja, mert arra tanit hogy szeresd a tobbieket meg ha o nem is latja az osvenyt/akarmit..:)

igy a zsido vallasu emberek egyatalan nem kevedeik a tomeggel, es orokke egy kulonckodo kissebbseg marad... a latvanyos kulonckodes meg csak hozza magaval a problemakat.. eszembejut regi koleszos emlekeim hogy egyik szobaban egy srac mindig hajnal 4-kor kelt, es miatta nem tudtak aludni a tobbiek... este meg o nem tudott aludni a tobbiek miatt..

amugy ennel sokkal bonyolultabb/nagyobb problemat is tudnek magyarazni a zsido vallassal kapcsolatban, de mar igy is epp eleget irtam..

A lenyeg hogy ez inkabb a multban volt problema, amikor a vallasok meg szigoru szabalyok voltak, azota egyre kevesebb az az ember aki azert nem adja kolcson a serpenyojet mert fel hatha dizsnohust is sutnenek benne..
Szerintem mostanra mar leginkabb a politika rangatja csak elo ezt a dolgot... nem is hiszem hogy a garda a zsidok miatt lett volna letrehozva..
Sokkal inkabb a ciganyok miatt, ami egy letezo problema, es amig nem tanuljak meg felnevelni a gyerekeiket, addig sajnos nem is fog megoldodni...

sosetudddmeg 2008.09.29. 05:33:10

Kedves Mindenki!
Tudjuk már elnézni mindenkinek , hogy ki hogy lát ,hogy ki hogy érez egy bizonyos téma iránt.
Nagyon tud fájni ha valaki nem aképp lát és cselekszik ahogy azt elvárnánk?Mi az hogy elvárnánk?Már rég nem a cigányságról beszéltek meg egyéb dolgokról.....magatokról akik nagyon nem tudnak semmit elviselni a másik eltérő véleményéről...a csürhe csürhe marad.Olyan könnyen megy az anyázás,míg a másik nem a sajátomat anyázza.Ez kell nekünk , az utálatot mesteri fokon gyakorolni.
Gratula.A barátaim között vannak zsidók,cigányok,mszp-sek és fidesz-esek egyaránt...és kit érdekel?Szerintem rajtam kívűl senkit sem kell,hogy érdekeljen.

malkavita 2008.09.29. 06:33:48

Hihetetlen mennyi hülye ember létezik. Akár a szar, ami már a szánkba folyik. Nem, nem volt Holocaust. Nem, nem baromság egy zsidó a gárdában. Eszem megáll.
Igen, van cigánybűnözés és a zsidók egy kis része, csak a saját fajtájának javát nézi, de erre csak ilyen gyermeteg válasz létezik, mint az általánosítás?

Gábor Brooklynban 2008.09.29. 06:37:29

Erdeklodessel olvastam ezt a cikket. En otthon nottem fel, de 18 evesen szuleimmel egyutt eljottunk Amerikaba. Ennek is pont 18 eve mar.
Az teny hogy egy demokraciaban mindenkinek joga van abba a partba,csoportba,etc.belepni amibe csak akar. Kisse furcsa latni Reiner urat a Magyar Gardaban,de ha o koztuk erzi magat jol, akkor egeszsegere szolgaljon. En is nagyon elveztem annak idejen az osztalytarsaimmal csavarogni, akikrol tudtam hogy nem igazan nagy hivei a zsidoknak,de engem birtak valahol. Ugy ereztem hogy ez biztonsagot ad nekem. Persze mindig volt valami a levegoben, soha nem tudhatom meg mi lett volna ha mondjuk egy ujabb 44-es fordulat jott volna, melyikuk vedett volna meg,es melyikuk hajtott volna a Duna iranyaba.
Visszaterve erre: az teny hogy a legtobb zsidoban a Magyar Garda, a MOVE es a tobbi ilyeten tarsasag elegge szornyu emlekeket hoz fel. De azt is megertem hogy az onmagukra buszke magyarok valahogy ki akarjak fejezni az identitasukat. Es teny hogy sajnos sok izraelita is elegge rasszista,soviniszta es masokat lenezo. Ezt innen nyugodt szivvel mondhatom.
A mai vilagban a fo veszelyt pedig nem a magyar irredentizmus jelenti,hanem az amerikai agressziv haborus torekvesek, amellyek mar tobbszazezer ember eletett kioltottak az utobbi het ev alatt.
Aki irna nekem, nyugodtan irhat itt: keypeck kukac yahoo pont com

malkavita 2008.09.29. 06:50:11

Bocs a szóhasználatért. Kicsit felhúztam magam.

Marcipán58 2008.09.29. 07:06:36

"A családja is nemzeti érzelmű, jobboldali?

Mivel a magyarországi zsidóság megmaradt része - számomra ugyan utólag elfogadhatatlan, de érthető okokból - baloldali lett, én is baloldali családból származom. Bizonyos fejlődésen kellett átmennem ahhoz, hogy most azt mondjam magamról, hogy nemzeti érzelmű vagyok. Zsidóként és magyarként is a magyarság, a nemzet szerves részének tartom magam."
Felmerül a kérdés: Az ember vagy baloldali, vagy nemzeti érzelmű? A kettő együtt nem megy? Ez már önmagában meghatároz bennünket, nem?

Marcipán58 2008.09.29. 07:14:36

Másfelől pedig a jobboldali szinonímája a nemzeti érzelmű? Akkor mit/kit képvisel ebben az országban az egész baloldal? És miért pont itt?

molaris 2008.09.29. 07:18:38

Akikre büszke a magyar /csak úgy, hirtelen/:
Zrínyiek
Frangepánok
Damjanich János
Bem József
Eugen von Savoya
Török Bálint
Hunyadiak
és minden idők legzseniálisabb "magyar" politikusa:
Fráter György.
Tessenek mondani, hogy is van ez?

Vawel 2008.09.29. 07:32:33

Marcipán,
a kérdésedre a válasz a XX. században rejlik.
Mo-on egy olyan kommunista diktatúra alakult ki, amelyik bűnként kezelte a nemzeti identitást, mert ha nem nyomják el, akkor mit kezdtek volna a "határon túli magyarok" kérdésével.
Ehelyett megpróbálták kimosni az emberek fejéből, hogy létezik nemzeti identitás és létezik pár millió magyar a jelenlegi határokon kívül. Ennek a mai napig is látjuk a következményét...
Minden más posztkommunista ország úgy volt csatlós, hogy közben megőrzite nemzeti identitását, sőt erősítette is azt. Egyedül a magyarországi kommunisták váltak igazi internacionalistává, de ennek már fejtsd meg Te a gyökereit...

Vawel 2008.09.29. 07:36:10

Molaris,
Te az átkosban tanultad az agitpropot? :)
Kitűnő munka, Rákosi elvtárs is megdícsért volna!

vidiki 2008.09.29. 07:55:56

ha van cigánybűnözés, akkor van fehérbűnözés is? Móron fehérek gyilkoltak. nézem a tv-t: fehér ember kirabol egy pénzváltót, fehér emberek kirabolnak egy benzinkutast és megkötözik, egy fehér adós lelövi az ismerősét és 9 éves lányát. szerintem ki kéne menni szétverni a várost a fehérbűnözés miatt. De van tanulság is: tartozz mindig a többséghez, így senki sem fog mindenféle összeesküvéssel vádolni.Semmitől sem fél jobban a magyar, mint magától a világtól.

Marcipán58 2008.09.29. 08:06:18

Vawel, hát persze.
Kérdéseim költői kérdések voltak. Még maga az úgynevezett "jobboldal" is belezavarodik ebbe a kérdésbe olykor (mint azt az interjúból kiragadott mondat is igazolja). Nehéz lesz, inkább lehetetlen a helyére rakni vagy legalább kisöpörni mindezt a magyar emberek fejéből.

eycnes 2008.09.29. 08:07:42

Szerintem az édesapja büszke lenne rá. A legtöbb magyar zsidó, aki áldozata volt a világháborúnak magyarnak, lengyelnek, németnek stb. vallotta magát, és mellette zsidónak is. Az meg hogy valaki nem ért egyet azt is igazolja, hogy ő is elsősorban magyarnak érzi magát, mi másért szólt volna hozzá magyar nyelven, magyar ügyben? Vallják be, ők is magyarnak érzik magukat, különben nem érdekelné őket a politika - ők is csak egy jobb országot szeretnének, csak másképp, nem? Ettől még nem kéne tiszteletlenül bánni azzal, aki a nemzeti oldalon az első sorból áll ki honfitársaiért hol a gáton, hol pedig másutt. A nemzetőrség Amerikában miben különbözik? Azt is szégyelni kéne tán? Isten áldja a Magyar Gárdát, nélkülük ki tudja milyen indulatok szabadultak volna már el! Végre egy szervezet, ami erőszakmentesen tesz az emberekért.
És a sorok közt is olvassatok! A "nem hallottam, én a barátaimmal voltam" egyértelmű: aki ott zsidózott, cigányozott, az nem gárdatag, vagy nemzeti volt, hanem valami felbuzdult hülyegyerek. Feltehetőleg a barátai sose zsidóznak, cigányoznak, bármennyire is szeretnék ezt egyesek...

maimonides777 2008.09.29. 08:07:54

M3Peti 23:44-es, rám vonatkozó lehazugozása nem talált. A szokásos csúsztatás. A Javne Lauder felvételi kritériuma nem a vallásra, hanem az etnikumra vonatkozik. Irtam én egy szót a vallásról? Ja, hogy úgy érezte? Mint a medika a csontot, abban, amiben köztudomásúlag nincs is.
Fröchlich bloozóra tett megjegyzésével kapcsolatban kerülném az Ön tévedhetetlen " hazug" jelzőjét a körülmetélések ritkulását illetően, politikailag korektül inkább azt mondanám: Ön vagy tájékozatlan, vagy dezinformál. Az USA-ban csaknem automatikusan metélik körül az ujszülött fiukat, a szülőket rábeszélve, hogy az milyen egészséges.
Molaris: Szavoyai Jenő mióta magyar hazafi? A többi felsorolt családnév Ön szerint bekeresendő a MATULÁBAN? Vagy Reményi Gyenes István : Ismerjük őket? (Zsidó származású nevezetes magyarok arcképcsarnoka). A következetes felsorolásból kimaradtak-az Ön logikáját követve- az árpádházi királyok, Kossuthok, Széchenyiek, Róth Manó. Tessen mondani, hogy is van ez?

rch 2008.09.29. 08:09:24

az a baj hogyha tényleg indul a vonat akkor ezt a bolond bácsit is viszik meg az unokáit is és Vona lesz aki oda tereli, aztán meglátjuk mennyit ér a nagy barátság

a bácsi sajnos nem normális de lehet hogy csak a kora miatt, viszont szégyent hoz ránk modern liberális zsidókra akkik itt élünk MO-on. tehát: SENKI NE VEGYE KOMOLYAN HOGY EGY IGAZI ZSIDO BELÉPNE A GÁRDÁBA!!!
shana tova kinyalhatja minden jobboldali a seggunket

Marcipán58 2008.09.29. 08:14:39

Ja, és hogy mi a gyökere annak, hogy "egyedül a magyarországi kommunisták váltak internacionalistává"? Szerintem ezt mindenki pontosan tudja...

mivan? 2008.09.29. 08:36:02

Itt élek, határon túli félig magyar, negyed német, negyed zsidó vagyok.
Minden eszközzel fellépek a nácizmus, a (poszt)kommunizmus, a cionizmus és az indokolatlan cigányozás ellen.
Megvetek minden törekvést, ami a német és a náci, ami az orosz és a komcsi, ami a zsidó és a cionista, ami a cigány és a bűnöző közé egyenlőségjelet tesz.
De legfőképpen megvetek minden törekvést, ami a magyaroktól elveszi az identitástudatukat.
Minden tiszteletem Reiner úré.

szerbia 2008.09.29. 08:41:09

Járja a környező részeket?Szerbiát? Miről beszél?Szerbiában is a magyarnak a legnagyobb ellensége a magyar.Hazudozik össze-vissza,hogy igazolja a hülyeségeit.Itt születtem és élek Szerbiában,tehát tudom,mit mondok.Ja és magyarnak vallom magamat.Nyiltan.

m3peti 2008.09.29. 08:51:35

maimonides777:

Október 13-tól otthon vagyok 4 napot. Bemutatlak neki és ha gondolod hozza a keresztlevelét és a bizonyítványát is, oké?
A részleteket megbeszéljük.
Úgyhogy továbbra is állítom, hogy ez ügyben nem mondasz igazat.

A körülmetéléssel kapcsolatosan megjegyzem,hogy kis hazánkról beszélünk, nem pedig más államoklakosságáról, bocsánat ha nem voltam konkrét. Amúgy az USA-ból nem rendelkezem tapasztalatokkal, de Magyarországról igen.. Nem minden zsidó vallásos és ráadásul egyre kevesebb az ortodox.

Üdvözlettel várva a találkozást! Lehet hogy egy jót dumálunk?

m3peti · http://www.kotabla.blogspot.com 2008.09.29. 09:09:40

Még egy szó, Molaris kolléga felsorolását nem értem. Mármint, hogy jön ez ide.
Viszont érdemes a 48-as tábornokoknak érdemes egy picit utánanézni. Kevés volt köztük az echte magyar származású, miközben magyarnak vallották magukat mindannyian-talán ezt a mártíromságuk ékesen bizonyítja, ezzel vitatkozni nem lehet!

Sajna most nincs időm, de délután leírom a Nektek a 13 aradi Vértanú származását és néhány nagy magyarét.
Mindegy honnan jössz, az számít Te magad ki vagy és Te magad hová tartozónak érzed magad!

namenlos 2008.09.29. 09:52:16

m3peti

Megőriztem a korabeli (több évtizedes)ismertetők,propagandafüzetecskék mindegyikét Buchenwaldról.A fekete-fehér,rossz minőségű papírra nyomott sorok éppen csak szót ejtenek a zsidóságról,a kommunisták,szakszervezeti aktivisták,Herbert Warnke és Thalmann mártíromságáról írnak.A korabeli áldozatok száma akkor még közel egy nagyságrenddel kisebbnek volt feltüntetve.Mindezt nem a relativizálás,hanem a tényszerűség kedvéért írom le.
Nyolcvanon túli édesanyámnál még a korabeli fényképek és negatívjaik is megtalálhatók,leveleim,
Interflug repülőjegyek,újságok(pl. Schwungrad,Das Volk)társaságában.Érdekes volna digitalizálni,egy véresszájú antiszemitának értékes forrás lehetne.
*
A magyarországi zsidóság részéről is több visszafogottságra ,tényszerűségre volna szügség.
*
Nem vagyok magyar származású,őseim Boszniából jöttek,párom még csak nem is magyar anyanyelvű,de ebben az országban szocializálódtunk.Mélységesen zavar a Holokaust túldimenzionálása,a magyarság bűnös népként történő emlegetése,a megélhetési cionizmus.

Az idióta radikálisok megjelenését egy végzetesen rossz válaszreakciónak vélem ,nem tudok velük azonosulni.
A Magyar Gárdát a Nemzetbiztonság fiókszervezetének tartom,így mindig lehet fasisztázni a megélhetésieknek.

uniu 2008.09.29. 09:58:43

REBtevje! Te egy jo pelda vagy az agymosasra es az intoleranciara. A baloldallal nincs baj, pedig Kadar felakasztott kozuluk, raadasul holokauszt tuleloket(szerencsetlenek mar azthittek, hogy megusztak a halalt, de nem). Szted ha igy alsz a befogado anyaorszaghoz akkor mit varhatsz tole ???
Amugy nem kotelezo itt elned, ha acsarkodsz mit egy veszett kutya. Izrael pont neked valo hely (A Gaza ovezetet javasolnam).

ladislaus 2008.09.29. 10:16:16

Az index kérdezője igen csusztat és bunko stilusa van. a média legalja!

Klum 2008.09.29. 10:29:23

Miért lenne botrányos ez az interjú? Persze, nem mindennapi és szokványos, de teljesen legitim. Csak nem szabad többnek kezelni, mint egy egyéni, személyes narratívának.

ginkgo 2008.09.29. 10:31:30

Korrekt ember az öreg, végre vki a zsidók közül a nemzetérdekért tesz, a gárda lehet, hogy baromság, de az biztos, hogy nem azért jött létre, hogy zsidókat lőjön a Dunába.

Egyébként meg kellene már vmi /vki új mert ez a 4 párti Orbán - Gyurcsány napnál világosabban bebizonyította a hozzánemértő hatalom/pénz éhségét!

Aki meg fél, az az ő baja, éljen félelemben én szarok rá! Előbb fogják a 7-es buszon a pénztárcáját ellopni, mint megverjék azért mert zsidó, de ő nyilván ezt is antiszemitizmusnak hívná!

bada 2008.09.29. 10:33:12

sötét verem ez a hely

Ombre 2008.09.29. 10:34:18

Tény, hogy nem túl szerencsés időszakhoz köthető az Árpádsávos zászló használata. De akkor is nevetséges lenne a nácizmushoz kapcsolni.
Mert az ötágú vörös csillag sem zavar senkit a Chevron benzinkutakon.
A horogrekeszt sem zavar senkit Koreában, ahol több ezer éves Buddhista szimbólumként van jelen.

Liberáliskánt azt gondolom, hogy nem ártana inkább a tartalommal folglakozni és nem a formával.

efhábé 2008.09.29. 10:41:13

"Isten Aldja meg Zsidokent es Magyarkent is, hogy vegre kiall valaki es elmondja, hogy Zsidokent is lehet Magyarnak lenni. A ketto nem zarja ki egymast."

Nekem csak azt magyarázza el valaki, hogy miért gondolják sokan, hogy csak gárda-tagként lehet valaki magyar?
Ha valakinek az ősei nem Árpáddal jöttek be Kárpát-medencébe, akkor csakis úgy lehet magyar, ha belép a gárdába? Kovács István géplakatos lehet úgy is magyar, ha dolgozik, neveli a gyerekeit, esténként megiszik egy sört és fizeti az adót, de egy zsidó csak akkor, ha belép a gárdába? Nekem egy csöppet furcsának tűnik ez.

Arma Gedeon · http://olajcsucs.blogspot.com/ 2008.09.29. 11:00:11

Az eset is cáfolja a fajelméleteket.
Mivel a zsidók is a Homo Sapiens faj tagjai, többnyire pontosan ugyanolyan érzelmei, ösztönei lennének eredendően az átlagos, egészséges képviselőiknek, mint bárki másnak. Tehát többségükkel ugyanúgy veleszületik az a lelki igény, mint legtöbbünkkel, hogy ahol élnek, ott be akarnak illeszkedni a társadalomba, azonosulni akarNÁnak a helyi közösséggel ("nemzet"), gyökereket szeretnének ott ereszteni.
Azonban a zsidók többségét ebben hatékonyan akadályozza meg elátkozott örökségük, az identitásuk, amely a többiek gyűlöletére tanítja őket.
A különösen erős lelki egészségű zsidók szembeszállnak az átokkal és próbálnak normálisan viselkedni, otthon érezni magukat az őket körülvevő társadalomban. ("én is magyar, amerikai, német, orosz, iráni stb. vagyok")
Ezek egy része érthetően túlzásba esik és többnyire harcos anticionista lesz, vagy ilyesmi. Egy részük szelídebben egyszerűen csak normális. Viszont akkor már nem zsidó többé.
Voltak, vannak más etnocentrikus nemzeti, vallási identitások, de ez a leghülyébb. Ha egy egészséges ember kivándorol valahová, tudomásul veszi, hogy unokái már az új haza fiai lesznek, nem fogja erővel megtartani őket saját szülőföldje lelkes hazafiainak, bár persze jó, ha őrzik ennek emlékét.
A zsidók minden közösségi energiájukat arra fordítják, hogy az identitásukat öröklők bárhol élnek a világon, nehogy jól érezzék ott magukat, ne érezzék otthon magukat.
Ezzel időnként kiprovokálnak maguk ellen mindenféle üldözést, atrocitást, aztán ezt lehet a hosszú panaszlistához csapni, mutogatni, mint a véres inget, hogy lám, EZEK közé nem lehet beilleszkednünk. Az átkozott identitás gonosz alkotói ezt a módszert szinte eleve betervezhették. Holokausztipar, ősidők óta.

Stacki 2008.09.29. 11:09:55

Szerintem maga a cikk elég jó. Az alany viszont egy vicc.

Mi az, hogy rossz helyen állt a Hősök terén? :)))
Nevetésges, és szánalmas ez a pali.

Meg hogy nem érti azt a kérdést, hogy gyakorolja-e a zsidó vallást.

Ezek a gárdisták unatkozó munkanélküli emberek. Kinek van kedve munka után még bohóckodni, masírozni, és pál utcai fiúsdit játszani?

Komolytalan ez a kapitányosdni, szolgálati szabályzat???!!! Nevetséges.

Stacki 2008.09.29. 11:12:28

Ombre:
amire te gondolsz, az a szvasztika, és ha jól tudom indiai, és másik irányba "forog". Ott jót jelent. Köze van a Nap és a "felsőbb" dolgokhoz. De írd be a keresőbe hogy szvasztika, és megtudsz mindent.

Lajka 2008.09.29. 11:14:04

Engem az egész cikkben csak a cigánybűnözéssel kapcsolatos riporteri hozzállás "botránkoztatott" meg. Ezért szeretném, ha a kedves riporter Úr megnézné a lenti videót: www.indavideo.hu/video/Ciganybunozes_3

babraba 2008.09.29. 11:17:11

gratulálok... még sohasem hallottam, hogy a Holokausztot "politikai baklövésnek" titulálják...
remélem, büszke rá az édesapja...

Stacki 2008.09.29. 11:36:33

m3peti írásához:
az aradiak közül alig volt igazi magyar. Talán ha 3-4. Ezt fejből írom.
A legtöbb déli, vagy akár osztrák családból jött.

De nézzünk mást:
Hunyadiék Havasalföldről jöttek, egyes állítások szerint magyarul sem tudtak.
Ha jól emlékszem Széchenyi Bécsben született.
Lehetne még sorolni pár nagy magyart. Sokan még magyarul sem tudtak.

Ráadásul a magyar nép annyira vegyes összetételű, hogy nehéz kijelenteni, hogy ki a "magyar".

Szerintem nem csak az a magyar, aki kiteszi a kokárdát... Ez politikai fogás. Olyan, mint hogy Orbán mindig polgározik.
Például egy cigány, aki azért szavaz rá, mert beígér ezt-azt, ő is polgár?

Le kellene szokni ezekről a kisajátításokról.
OV szerint az a magyar, aki rá szavaz.

Tomer 2008.09.29. 11:37:33

Nehéz a cikkre és ezekre a válaszokra bármit is írni. A Gárdáról nem is szeretnék semmit mondani, mert nem hiszem, hogy lenne itt értelme. Erről az úrról pedig csak annyit, hogy ha nem hallotta a Hősök terén a zsidózást mert rossz helyen állt akkor biztosan látta a TVben, hallotta a rádióban. Ha ezek után is ehez a tömeghez akar tartozni az az ő dolga. Nem hiszem, hogy Izraelből gratuláló leveleket kapott. Dániában a zsinagóga felgyújtói után sokáig nyomoztak és éveket kaptak. Itthon még az Expressben feladott hírdetés, miszerint Zsidó családok kiírtását vállalja egy cég csak rosszízű tréfának számít. hm... Talán érdemes lenne elgondolkodni ezen. Hol van a híres Gárda az árvizeknél, viharkároknál? Nem azt mondták az elején, hogy ők a "népnek" akarnak segíteni? Az időseknek és az elesetteknek? Hát akkor? És egyáltalán mit csinál a gárda a falvakban való felvonulásokon kívül? Inkább erről kellene beszélni szerintem.
Én is zsidó vagyok és nem baloldali. Sajnos itthon a jobboldal az a Keresztény Magyarországért kűzd és ezt nyíltan hírdeti is, így nem tartozhatok közéjük. Mit keresel ott Reiner Péter? Nem zavart még a horogkeresztes karszalogos srác sem? Vagy azt sem láttad? Nem hallottad a zsidózást??? Csak viccelsz ugye? Szégyeld magad

ishmarl 2008.09.29. 11:44:30

Az egész feltünési vágy. Szerintem mindenki maga tudja, hogy milyen vallásu, de engem szeemély szerint nem érdekel. Ez egyéni jog. A magyarság az igen. Kár, hogy megint széthuzzunk. Kellene egy normális nem rasszista, hanem a magyarság dicső tetteit bemutató és felvállaló egyesület szervezet. Gondoljunk csak bele melyik nép maradt meg egyben ilyen ellenséges közetben. Nem kell nacionalizmus meg a többi nem magyar elleni ellenségeség. Akkor is magyarok maradunk. Sajnos a mostani sajtó által terjesztett hisztéria csak a szélsőségeseket szólítja meg. Nem hallottam, hogy arról gondolkodnának, hogy a határainkon tul lévőknek hogyan segítünk, hogy magyarok maradjanaek, saját hazájukban. Itt vannak a moldvai csángok, akik már nem igen beszélnek magyarul ill. csángó nyelven, de mégis magyarnek vallják magukat. Nem igen megy hozzájuk a segítég.
Vagy akár a kárpátaljai magyarság. Nem ellenséges, hódító szándékkal, de segíteni, hogy büszkén vallják magukat magyarnak. A magyar gárda, nem kellene katonai alakulat, akkor el tudnám talán fogadni őket, de így. Ki ellen akarnak fellépni, a mai világban,
Na ennyi elég.

Arma Gedeon · http://olajcsucs.blogspot.com/ 2008.09.29. 11:48:27

Stacki, ideje lenne már elfelejteni azt a hülyeséget, hogy a nemzeti identitás egyet jelent egy közös ősapától és ősanyától való származással.
A lényeg, hogy valaki gyökerekkel rendelkezik-e a szülőföldjén, vagy ha maga vándorolt be valahová, akar-e az ottani közösség része lenni.
Az aradi vértanúk hivatásos katonatisztek voltak, nem egy azért lett vértanú, mert a szabadságharc kitörésekor egysége épp Magyarországon állomásozott és onnantól a király által szentesített törvények alapján a magyar hadügyminisztériumtól kapta a parancsokat. A hivatásos katona pedig nem politizál.
Persze, emléknapjukon a kialakult kultusz keretében nem ezt szokás túlhangsúlyozni, talán ez hiba.

namenlos 2008.09.29. 11:48:41

A vidéki zsidóság elhurcolásának 50.évfordulóján tartott megemlékezésen vettem részt 1994 nyarán egy zsidó temetőben.
A "mártírjaink emlékére" feliratú márványtáblán mintegy 200 név áll,a kiegészítő táblán levő nevekkel együtt.Az emlékmű 1970 körül készült.Megelőzően egy fakeretbe ágyazott üvegtábla
kőfalra erősített felén sorakoztak a nevek,jóval kevesebben.
A Kanadából,USA-ból,Németországból,Izraelből érkezett megemlékezők közül többen döbbenten olvasták saját ,élő, vagy párnák közt elhunyt hozzátartozójuk nevét az Auschwitz-Birgenauban,vagy Mauthausenben megöltek sorában.Akkor és ott ennek néhányan hangot is
adtak,számonkérték az emlékmű megrendelőjét.

gejza 2008.09.29. 11:58:51

sok csusztatas van ebben a blogban. foleg a zsidok reszerol. eloszor is a zsidosag nem vallas hanem fajta. masodszor a magyarsag tudatot az atkosban magasabb posztot betolto zsidok nyomtak el foleg rakosi idejen, mert akkor voltak hatalmon. akkoriban az oroszk zsido kiralysagkent emlegettek magyarorszagot. kb ugyanazt csinaltak ok akkor mint az utodaik most. mindent kiszipolyoztak a magyaroktol es odaadtak az oroszoknak. mindegy csak pusztuljon az orszag. es ezert volt 56. utana mar keves zsido maradt a hatalomban mert kadarek megtisztitottak a partot. ezert nagy lehetoseg volt nekik a visszateresre a rendszervaltas. nem tudom emlekeztek-e meg mennyire veres szaju volt az szdsz, es amikor nem nyertek minden eszkozzel pl taxisblokad meg akartak buktatni antall jozsit.

nagyanyam mindig meselte, hogy amikor hazajottek a zsidok a haboru utan, mert majdnem mind hazajott a gazdagabak pinceben bujkaltak es kaptak kajat csak a luzerebbeket vittek el a nyilasok. szoval azt kiabaltak hogy magyar fejjel lesz kirakva a fo utca. ez a szellem azert erosen erzodik az 56 elotti es a bokros csomagtol kezdve a mai magyaroszagon.

azt is meselte, hogy 56-ban egy london nevu zsido ment ki a varos hataraba allo orosz csapatokhoz a pobedajaval es vezette be oket az egyetemvarosaba.
merthogy fasisztak az egyetemistak. ennek hatasara tankbol lottek ket halomra.

willy · http://http:/members.chello.hu 2008.09.29. 12:00:10

...hogy valaki díszzsidóként egy újfasiszta szervezetbe lép be, a szíve joga.Az, hogy 56-ban a corvin-közi banditákat ki erösítette, az az ő bajuk, viszont az gusztustalan,hogy ez a díszzsidó még pénzt js kap azért, hogy sajnáltathassa magát, mint "antibolsevista"!willy

malinov 2008.09.29. 12:03:18

"Itt majd egy botrányos interjúmat lehet kommentelni, annyira botrányos hogy még nem is biztos hogy megjelenik."

Óh, istenem! Bodoky úr de ócska marketingfogás ez :) "botrányos" "nem biztos, hogy megjelenik" Ugyan, miért nem? Jön az ÁVH és betiltja? Vagy Gyurcsány? Ugyan már! Miért kell ilyen átlátszóan mesterkedni? És mitől botrányos egy interjú csak azért, mert valaki normális, kerek egész mondatokban beszél valamiről, ami nem tetszik a mainstream gondolkodásmódnak? A botrány az mem itt van: sokkal inkább a Wall Street-en , vagy itthoni példa: UD Zrt.
Szóval nem kéne ennyire bulvárba átmenni talán..
Egyszerre ízléstelen & hiteltelen...

Lord_Cica (törölt) 2008.09.29. 12:38:22

Nem inkább az Uszticcsal jött össze a kapitány? :)

Stacki 2008.09.29. 12:51:08

Gejza:
ezért lett a második világháborúban az, ami volt.
mi az hogy a zsidó egy faj?
a magyar is faj?

A zsidó szerintem vallás, olyan mint a keresztény.

Ha ezt nem látod, akkor ne írkálj baromságokat.

para_zt 2008.09.29. 12:59:02

Megint szóba került az Árpád-sávos....
Ettől mindig dühös leszek.
Jó lenne, ha beivódna végre az agyba, hogy ez egy több százéves magyar szimbólum -vitatott jelentéssel ugyan (folyók, vagy honfoglaló törzsek, stb..., tökmindegy)-, de kétséget kizárólag az Árpád házi királyok korából, mely nosztalgikus és magasztos érzéseket kelt az emberben. Normál esetben pártállástól függetlenül.
Akik ennek a zászlónak létjogosultságát kérdőjelezik meg, azok vagy tudatlanok, vagy tényleg magyargyűlölők.
Vajon van olyan ember Indiában akik a szvasztikát (horogkeresztet) be akarja tiltani, függetlenül attól, hogy mire használták ezen jelképet a XX. században?
Feltételezem kevés. És miért? Mert az oktatásban előbb kötik össze a vallásos identitásukkal, történelmi hagyományaikkal és utána tekintenek csak rá Hitlerrel és a nácizmussal összefüggésben.
Na pont így kéne működni az Árpád-sávosnak itthon. Ha megtanuljuk a történelmet időrendben, és úgy rögzül gyermekfejünkben elsőnek, hogy dicső őseink (vagy államunk dicsőséges alapítóinak) jelképe, akkor már nem tudnak benne kárt tenni 44-45 eseményei. Mert szimbólum az eredeti helyén van az agyban. Ennyi.

Jut eszembe, járt már valaki Koppenhágában a Carlsberg sörgyárban?
Találós kérdés: Milyen motívum van a kapuoszlop kőelefánton, és miért maradhatott ott?

Humirr Mumm 2008.09.29. 13:13:11

Reinerke, pici kis elmebeteg féreg, mikor fogod - természetesen szigorúan nemzetimagyar, árpádrongyos alapon - belőni magad a Dunába? Vedd észre magad, de vén fasz, nekik akkor sem leszel jó, ha zsinagógákat fogsz robbantani, te akkor is csak egy szar zsidó fogsz nekik maradni. Embereld meg magadat, s szakíts a piros-fehér-zöld-ezüst-piros csőcselékkel, mert...

pp 2008.09.29. 13:14:15

44-ben született holocaust túlélő, 12 évesen már hős hazafi besz*rááás. Minden tiszteletem Reiner úré... nekem mindegy hogy hova lép be

dani 2008.09.29. 13:36:53


Sötétek vagytok, igazi magyar gyengeelméjű faszok.
Én is zsidó vagyok, miért baj, ha valaki máshogy gondolkodik, mint ahogy az agymosott liberál-bal?!

Nem értek egyet a gárdával, de ugyanúgy nem értek egyet ezzel a beszűkült liberál rasszista stílussal sem, amit itt nyomtok.

Tehéntőgy 2008.09.29. 13:39:33

parazt: Nekem régi álmom az Árpád-sávos zászló középkori formájának (a bandérafarkas változat) elterjesztése. Az nem félreérthető.
(Nb. a szabolcsi Nemzeti Őrsereg karszalagja sem félreérthető, mert az meg egyértelműen nem árpádsáv. Sajnos.)

gejza 2008.09.29. 13:47:29

stacki. elobb talan tanulj meg olvasni es ha ilyen segghulye vagy az oktato hangnemedet jobb ha elfelejted.

a faj a homo sapiens. azon belul vannak a fajtak. en ezt irtam. pl szlav, iberiai, kaukazusi, fenno nordikus. ezek kozul az itt elo zsidok a kaukazusi csoprtba tartoznak mert valojaban nem is zsidok hanem kazarok. hogy miert annak mar nezz utana te.

Stacki 2008.09.29. 14:22:39

Gejza:
ezt írtad: "eloszor is a zsidosag nem vallas hanem fajta."

Mekkora paraszt vagy... saját "irományodat" sem tudod elolvasni.

A zsidp nem lehet még a te nézedet szerint sem fajta. Max egy másik emberfajta csoportba tartozik.
Nem mindegy.

De minek magyarázzam, ha rasszista vagy.
Ha olvasnál is néha, akkor tudnád, hogy az oroszok üldözik a mai napig a zsidókat... erre írod, hogy zsidó kommunisták...

Nem érzed hogy ciki vagy?

para_zt 2008.09.29. 14:29:30

Tehéntőgy: Lehet, szerzem egyet és kiteszem a nemzetiszínű mellé az ünnepeken. Hol lehet kapni?
Amúgy ha valaki félre akarja érteni, az akkor is félre fogja, ha a piros csíkok helyett lilát, az ezüst helyett meg barackszínt teszünk. Pont ez a baj.

pupak32 2008.09.29. 14:33:12

ez az orszag megorult.
az egesz gardazas, zsidozas, ciganyozas arra megy ki, hogy kozos taborba terelje a bizonytalan szavazokat. meg kell nevezni ki a hibas a mai magyar kozallapotkert ezzel egy kozos szavazotaborba terelni az elgedetleneket.

nagyon veszelyes strategia

Lunitari 2008.09.29. 14:34:23

Ez a mocskolódás jellemző a Liberális oldalra. Fröcsög itt mindenki össze vissza, de tényeket nem nézünk. Hány cigányt vertek meg gárdisták? Zéró. Hány polgárt vertek meg és öltek meg cigányok? Számtalan. Majd akkor hiszem el, hogy a Gárda meg a Jobbik fajgyűlölő, ha erre utalnak tetteik és szavaik. Addig amíg csak pár bekiabáló van akiktől még a gárda is elhatárolódik, addig ők képviselik a valódi nemzeti érdekeket, értékeket.

gejza 2008.09.29. 14:52:56

lol de egy diszpeldany vagy stacki. rolad lehetne a tipikus zsido szobrat alkotni. sik hulye vagy de baromira okosnak hiszed magad...

csak adalekkent engelsz meg marx zsido vlot. es ok taltak fel akommunizmust. varj segitek, most nacizz le XD

molaris 2008.09.29. 17:37:33

Kedves "Vawel" és társai!
Akiket felsoroltam mind nemzeti ikonjaink. Mondjuk + ban egy Knézich? Vajon miért ne lehetne egy Mózes hitű még ráadásul nyitott szívű magyar is?
Lengyel, szerb, horvát- igen?
Miért baj az, ha valaki megvallja, hogy még várja a megváltót? Nem mindenki olyan felvilágosult mint Gy. F., aki a zsinagógában tévesztette össze a Mindenhatóval. Mint látszik, oly sokan vagytok ítéletesek. Én magam "literes" kálvinista nyakammal, mintha megértőbb lennék.

Jaaa.... ezen az oldalon én csak egy kirekesztő, fundamentalista, náci lehetek.

Bocsánat, én nem csak "TWÁ"- t olvasok.
Van nékem Bibliám!

niemand alfonz 2008.09.29. 20:37:46

állati lusta vagyok elolvasni minden kommentet, ha már volt, amit írok, akkor szori vagyok. szal lehet, hogy a bácsi szenilis és áruló, de tuti többet segít azzal, hogy a gárda környékén bohóckodik zsidóként, mint a demokratikus charta, meg a magyar tarka-féle ingyencirkuszok. az eccerű gárdista, aki eddig talán csak tévében látott zsidót és az okos és tájékozott ismerőseitől tudja, hogy minden zsidó a haza ellensége, talán épp ezt az öreg zsidót látva gondolkodik el, hogy "hé, hogy is van ez?" persze nem kell büszkének lenni Reinerre, de akik itt fröcsögnek, azok remélem nem gondolják, hogy ők azok, akik tesznek is valamit azért, hogy ez a tarthatatlan állapot megszűnjön.

niemand alfonz 2008.09.29. 21:10:27

ja, és még valami. kedves Bodoky úr, önnek most jelent meg egy könyve, ami így első blikkre nekem tényfeltáró műnek tűnik. viszont a hű de nagyon "botrányos" interjúja egyáltalán nem botrányos. az egésznek annyira rossz lecsúszott magyar bulvár hangulata van. be akar állni ebbe a sorba? ne, kérem. majd az olvasó eldönti, hogy megotránkozik vagy sem. komoly téma, komolytalan körítéssel.
persze mentségére szóljon, hogy gyakran megnézem mik a legolvasottabb cikkek az indexen és mindig kicsit elkámpicsorodok, hogy a rossz bulvárra kattintanak a legtöbben. ha sok olvasót szeretnének, akkor nyílván figyelembe veszik mit habzsol a jónép, de ez a színvonal romlásához vezet vagy vezetett. én az ön helyében nem állnék be a sorba, vagy legalábbis óvakodnék az olyan elcsépelt szavaktól, mint a botrány. de lelke rajta.

bérmagyar 2008.09.29. 23:16:44

Bodoky úr: provokatív cím- és témaválasztása telitalálat. az egykori munkásőr, ma gárda-főkapitány rejtélyes afférja és lelépése smafu egy zsidó gárdataghoz képest. ezzel mégiscsak több olvasót lehet rábírni egy index.hu cikk olvasására és a reklámokra való kattintásra.

az interjúban semmi meglepő, megdöbbentő elem nincs, legalábbis egy nyitott gondolkodású, értelmes olvasó számára. a frusztrált antiszemiták és a mazochista zsidók ellenben imába foglalják a nevét, most aztán kitombolhatják magukat.

a többiek ott vétenek, hogy elolvassák az interjút, inkább vigyázzanak a szemükre és használják fel értelmesebben az idejüket.

cikke semmiképpen nem botrányos, inkább heccelés, néphülyítés, propaganda jellege van. tűkön ülve várom az újabb interjúját, mondjuk az alábbi címmel: náci vagyok és mszmp tag

Gaben 2008.09.30. 12:25:58

Bocsásson meg mindenki ami itt ír, de az egyszerűség kedvéért tegező hangnemben írnám kommentemet.
Egyszerűen nem fér a fejembe pár dolog. Én Budapesten nőttem fel a 6-7-8. kerület volt az iskolám. Nagyon jó barátaim vannak a különböző származású és nemzetiségű emberek közül, nem sorolnám fel ezeket, mert felesleges...lényeg, hogy sokkal több, mint ami itt említve lett.
Semmivel sem tartom ezeket az embereket többre vagy kevesebbre, mint a magyarokat, azonban tisztelem és becsülöm kultúrájukat, sajátosságaikat. Én hallgattam már Magyar Himnuszt Romániában felállva és énekelve szilveszterkor úgy, hogy 3an voltunk magyarok a majd 100 fős társaságból. Senki nem akart bántani és mindenki megtisztelt minket a csenddel (természetesen mi ugyanezt tettük az ő Himnuszuk alatt).
Azonban azt nem tudom elfogadni, hogy bárki, legyen akármilyen nemzetiség-náció-elv szimpatizánsa vagy tagja, kivonuljon az utcára és szétverjen mindent ami a MI pénzünkből lett építva, ami MI pénzünkből lesz javítva. Nem tudom és nem is akarom elfogadni, hogy bárki korlátozhat engem abban, hogy merre menjek a városban, csak mert úgy érzik, hogy a legfőbb kifejező eszközük, ha állat módjára viselkednek.
És nem tudom, nem akarom elfogadni, hogy évek óta semmiféle javulást nem tapasztalok szeretett hazámban, holott állítólag hozzáértő emberek vezetik ezt az országot, akiknek egyetlen dolguk a haza jobbá tétele.
Úgyhogy bátran kijelentem és felhívom mindenki figyelmét arra, hogy először saját magában, a saját portáján tegyen rendet, először magából hozzon ki minnél többet a köz javára és csak utána mondja meg ki mit csináljon másképp...
És még egy gondolat: Intelligensen éljünk, mert különben soha nem lépünk egyről a kettőre.

Gaben 2008.09.30. 12:26:37

hupsz sry az elírásokért :D

de Loviaguin Alexander 2008.09.30. 13:05:12

Reiner Pétert több mint 25 esztendeje ismerem Ö egyike közülünk akik megalakítotak annakidején az "Elvis Presley Barátok Klubjá"-t. Soha nem voltam/vagyok/leszek senmmilyen párt szekétolója. Az interjuban csupán azt kifogásolom, hogy Péter néha többet mond a kelleténél, egyébként egyike a kevés de öszinte-tisztességes zsidóknak. Ö nem egy diszzsidó. Ami a Magyar Gárdát illeti, csupán egyetlen megjegyzés: NEM A GÁRDÁT KELL MEGSZÜNTETNI
HANEM AZOKAT A JELENSÉGEKET MELYEK A GÁRDA SZÜLETÉ-
SÉT LEHETÖVÉ TETTÉK. A Dósa ügy szemben sajnos megkérdöjelezte a Gárda tisztaságát. Dixit!

Slomo 2008.09.30. 20:59:06

Én félhülye civilként pusztán azt látom, hogy a kocsmámba éjjel 11kor betört 12 ásóval, csákánnyal felfegyverkezett magyar legény, szétcsaptak a roma vendégek közt, összertörték a berendezést is, a közben helyzinre érkező rendőrnek azt mindták, te most kint maradsz amíg végzünk, mert téged is mg.....szunk! Rendőr: farok behúz, vár...
Aztán távozásuk után 30 perccel új rendőrök, és elvitték a sérülteket. nem a mentők.
Ja, zsidó vagyok. település, másodlagos, mert bosszuval felyegettek. A jegyző ÚÚÚÚR segítségemre sietett, nehogy ez megismétlődhessen, engem gyorsan közbiztonságra veszélyesnek minősített, és bezáratta gyakorlatilag a kocsmát. Büdös bipsi, dögölj éhen a kölykeiddel...
Vicc, a helyi körzeti megbízott járt naponta figyelmeztetni, mire figyeljek, mert a jegyző úr éppen miért fog megbüntetni.
Igen, nem biztos, hogy a zsidóságom az oka, lehet, hogy a cipőm nem tetszik, hiszen a többi kocsma, ahol a faluban ehhez hasonló történt, nem érte joghátrány a jegyző elvtárs részéről.

komment 2008.10.01. 10:48:25

Slomo:

Jó a sztorid, szerintem add el a hollywoodi zsidóknak, Bruce Willist javaslom főszereplőnek.

Tgr 2008.10.01. 14:39:08

Tényleg kár volt ez a botrányozás. Egyszer be lehet vele szivatni az olvasókat, de nem biztos, hogy a következő cikkedet is lesz kedvük elolvasni utána.

Az interjú azért érdekes, bár kicsit felszínes. Az (ex?)főkapitány közelmúltbeli zsidózós beszédéről ( szentkoronaradio.com/kozlemenyek/2008_08_31_exkluziv-dosa-istvan-letiltott-beszede ) pl. megkérdezhetted volna a véleményét (bár gondolom arra is azt mondaná, hogy rossz helyen állt és nem hallotta).

Az azért jobban érdekelne, hogy mitől nem volt biztos, hogy megjelenik.

Dr.Dr. Szoeke Zoltan,Dipl.Radioamatör,ExpeditioHA5PP, 2008.10.02. 01:57:52

A Doktori kinevezésem alkalmábolszivesen elvárok sok,sok Gratuláciokat!!amit megérdemelnek,a Bpesti Müszaki Egyetem meghivott Professzora lettem!Mindenemü Gratulaciokat elvárok!Üdv,73!,DX,VY Dr.Dr.Szoeke Zoltan Egyetemi Professzor!
(H.1038.Budapest Lukács Gy.u.16) Uj cimem:
H-1035.Budapest Szél u.10.I/5
Tel/Fax:+361 2436675/ Op.Zoli....

azanyad 2008.10.02. 02:11:01

Nem hallotta a zsidozast, mert nem ert a focihoz. Van ilyen.

olvaso111 2008.10.03. 01:10:12

Mitől "botrányos" ez az interview ?
Ez egy tök normális kérdezz-felelek.
Mindenkinek van véleménye, van szólás szabadság, miért gondolkozzon, beszéljen mindenki egyformán ???

Nagy Norbert 2008.10.04. 11:04:44

Jó látni és olvasni,hogy ilyen józan gondolkodású
zsidók is vannak ebben az országban.Nagyon remélem
hogy a jövőben csak gyarapodni fog a számuk.Minden
tiszteletem ezé és az ilyen embereké.

JackJeruk 2008.10.04. 17:49:30

"hhh 2008.09.28. 19:41:20
Jó ember. De egyet ne felejtsünk el. A múlt héten voltam külföldön, és mikor jöttem hazafelé, a határon a táblán még az volt kiírva hogy MAGYARORSZÁG, szóval nem cigányország és nem zsidóország. Ezt kéretik mindenki részéről tudomásul venni. Amúgy ha ezt a tényt tudomásul veszik semmi kifogásom ellenük."

Bakker! Amikor én jöttem haza, akkor már az világított a határon: "SHALOM"
Aztán rájöttem: kiégett az első 5 betű ("HEGYE")
:D

JackJeruk 2008.10.04. 17:53:46

Jajám-jajám, a riportalany - már a nevére sem emlékszem, de nem is nézem meg - valóban igen nagyfokú identitászavarban szenved, mellébeszélésből 5-ös!

Hoppá! A csaj tegnap este nagyon fogazott... Lehet, már zsidó vagyok? :D

JackJeruk 2008.10.04. 18:16:59

"para_zt 2008.09.29. 12:59:02
...

Jut eszembe, járt már valaki Koppenhágában a Carlsberg sörgyárban?
Találós kérdés: Milyen motívum van a kapuoszlop kőelefánton, és miért maradhatott ott?"

www.carlsberggroup.com/media/Gallery/PublishingImages/History/Carlsberg%20Elephant%20Gate.jpg

És ez? :D
www.digitalearthblog.com/wp-content/uploads/2007/09/swastika_building.jpg

transatlantic 2008.10.04. 21:26:42

Az a vélményem, hogy vannak nagyon okos és nagyon hülye zsidók.Reiner úr az utóbbiak közé tartozik.

transatlantic 2008.10.04. 21:33:27

Érdekes lenne megnézni a családfádat,párszáz évre visszamenőleg! Kívűáncsi lennék, hogy melyik országba lehetne esetleg visszaküldeni, téged a kedves családoddal egyetemben.

Kérdező 2008.10.04. 23:07:28

Ez egy jó alkalom, hogy megkérdezzem: Mennyire tiltakozott anno Izrael a vörös khmerek több milliós népírtása ellen? Vagy a szudáni darfuri népírtás ellen? Én valahogy semmiféle tiltakozást nem hallottam, nem láttam. Vak és süket lettem volna?

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2008.12.17. 15:19:13

Jo fej manus ez a riportalany... En is zsido szarmazasu vagyok de a par zsido baratomat leszamitva nem vagyok tul jo velemennyel roluk, becstelen kapzsi nepseg... Vajon hanyan vettek eszre, hogy az elmult idok miniszterelnokei mind zsidok voltak, Gyurcsany, Medgyessi, Orban (!), Horn... Borossrol fogalmam sincs, meglehet nezni a lerohasztott es kifosztott gazdasagot, a fovaros es videk utjait es parkjait, kulturalis letesitmenyeit (amik nincsenek) de ez is vicc, hogy rajtunk es izraelen kivul nincs mas orszag ahol ok uralkodnak, najo amerika es kanada a kezukben van lol. Ket nep van a vilagon ami keptelen es nem is akar asszimilalodni es nekunk kijutott mindkettobol, a romak es a zsidok. Uberfasza. Ok ugy tekintenek rank mint valami fejostehenre amit halalig lehet fosztogatni es aztan a husat is meglehet enni... Fajgyulolet? Ugyanmar, buntetlen es szervezett bunozes a toppon es a legalso tartomanyban... Ha minden bunos megbuntetetne, nem lenne senkinek ellenerzese felejuk nezve. Nem csak a tolvajok es a gazdasagi bunozok azok akik szitjak a haragot, hanem az a sok zsido emver a zeneiparban, reklamiparban, film es televiziokban, ujsagirasban akik tehetseg es megfelelo kepessegek nelkul kisajatitottak es belterjesse tettek ezeket a teruleteket. Nem engednek mast be koreikbe csak aki zsido szarmazasu, konyorgom ez a rasszizmus! Hja, es ahol nincs demokracia, ott fasizmus van ezt jo ha fejebe vesi az a sok tudatlan akik barmifele Garda lattan fasisztazik. A mindenkori kormanyok voltak fasisztak a manipulalt es elcsalt privatizacioval, a sajto befolyasolasaval a valasztasok befolyasolasaval, a gazdasag szandekos hutlen kezelesevel es kijatszasaval, az ar verseny megszunetetesevel es az allami tulajdon elkotyavetyelesevel es a megmaradt tulajdon hutlen kezelesevel - amit urugykent hasznaltak a tovabbi privatizaciokra... Sorolhatnam, de inkabb orulok, hogy olyan helyen elek, ahol a bunosoket lecsukjak es nincs is rasszizmus...

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2008.12.17. 15:31:30

"az ar verseny megszunetetesevel"

Mielott valaki nem ertene, az allami szocialis szolgaltatasokat ellato cegek elladasaval sokszor monopoliumban tovabbengedett cegek, semmifele onkontrolt nem kell tanusitsanak a szolgaltatas arat tekintve, mert nincs jelen az allam a nyomott araival..

2. A kartelezo cegeket a GVH nevetseges kokival szokta buntetni mikozben milliardokat tesznek zsebre az autopalya epitok telekomunikacios cegek vagy akar a moziforgalmazok es azzal, hogy megbeszelt es kozos aremeleseikkel semmifele versenyt nem generalnak, a hatalom nem vet be arstoppot csak egy jelkepes osszegre bunteti oket.

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2008.12.17. 15:36:48

Az allami tulajdon onmagaban nem rossz, az vezeto es abban dolgozo emberek alkalmatlanok vagy szandekosan alkalmatlanok a koztulajdon gondos kezelesere. Valoszinuleg azonban ezek a vezetok megtalaljak a szamitasaikat a korrupcios beszerzesek, a tulajdon elsikkasztasa es a hutlen kezeles minden teruleten. Azok a nemzetellenes hazug politikusok akik 20 eve azt szajkozzak, hogy allam rossz tulajdonos azok szandekosan nem tesznek semmit a vezetok elszamoltatasaert vagy arra alkalmas es becsuletes (ez esetben majdnem ongyilkos) emberek pozicioba helyezeseert. Erdekeik vilagosak, kiszolgalni azokat akik telitomik a zsebuket ilyen ugyletek kapcsan, illetve akik folyamatosan folyositanak ha verseny hijjan kiemelkedo profitot kepezhetnek barmilyen szektorban.

Attila99 2013.12.15. 15:12:43

Sok ilyen magyar érzelmű zsidó kellene!
süti beállítások módosítása