Kinek dolgozik az In-kal Security?

2008.12.22. 10:29

A Társaság a Szabadságjogokért után a Szabadság Kör is megkérdezte az igazságügyminisztert, milyen kapcsolatban áll az In-Kal Security a minisztériummal, a rendőrséggel, vagy a közjogi méltóságok és a magasrangú külföldi vendégek védelmét ellátó köztársasági őrezreddel? Draskovics szerint semmilyenben, ami ebben a formában persze nem igaz, de a konkrét törvénysértések leleplezésének a zsidózás még virágnyelven sem használ.

 
Múlt szerdán a fideszes politikusokat és fidesz-közeli értelmiségieket tömörítő Szabadság Kör beperelte az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumot (IRM), mert Draskovics Tibor tárcavezető nem válaszolt kérdéseikre, többek között arra sem, hogy milyen kapcsolatban áll a minisztérium és a rendőrség az In-kal Security-vel. A Szabadság Kör értesülései szerint az őrző-védő cég 2006. szeptember 17-ét, az őszödi beszéd kiszivárgását követően többször is ellátott olyan feladatot, amelyet jogszerűen nem tehetett volna, például rendezvényeken igazoltatta a résztvevőket.
 
Ugyanezt a kérdést idén áprilisban már a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) liberális jogvédő szervezet is feltette Draskovicsnak: hogy lehet az, hogy 2008. március 15-én az In-kal Security biztonsági őrei az állami rendezvények biztosítása során Budapesten, a rendőrség jelenlétében "rendőri intézkedéseknek megfeleltethető eljárásokat folytattak le", például igazoltattak, ruházatot vizsgáltak át, továbbá bizonyos tárgyakat vettek el a gyülekezési jogukat gyakorló személyektől?
 
Draskovics akkor azt válaszolta a TASZ-nak, hogy az In-Kal más biztonsági cégek alvállalkozójaként, a törvényi és a vállalkozói szerződés szerinti felhatalmazása alapján biztosított bizonyos állami rendezvényeket, "rendőri intézkedésnek minősülő tevékenységet a cég munkatársai nem fejtettek ki, így sem igazoltatást nem végeztek, sem ruházatátvizsgálásnak minősülő tevékenységet nem folytattak".
 
A Hírszerző szombati értesülése szerint az igazságügyminiszter most ugyanezt válaszolta a Szabadság Körnek is, hozzátéve, hogy sem a rendőrség, sem a Köztársasági Őrezred nem áll szerződéses kapcsolatban sem ezzel a magáncéggel, sem más magánvállalkozásokkal a kiemelt személyek őrzésére. Azt viszont elismerte Draskovics, hogy rendszeresen megtörténik, hogy egy védett személy olyan rendezvényen vesz részt, melynek biztosítását egy magáncég végzi, "ilyenkor a Köztársasági Őrezred természetesen együttműködik ezekkel a cégekkel".
 
A Köztársasági Őrezred és az In-kal Security együttműködése akkor került reflektorfénybe, mikor a miniszterelnöknek küldött, a testületnél tapasztalt visszásságokat taglaló panaszlevele után két éve fegyelmivel elbocsátották Posta Imrét, az őrezred szakpszichológusát. Posta Imre akkor az őrezred szakmai és morális válságáról: bűncselekmény gyanúját felvető visszaélésekről, mindent elborító mutyitengerről, az In-Kal Securityvel való kényszerű együttműködésről, a kiképzés elhanyagolásáról, a felszerelés elégtelenségéről és megkérdőjelezhető beszerzésekről beszélt, az Indexnek is.
 
Posta munkaügyi perében több kormányőrt is meghallgattak, közülük többen emlegettek egy biztonsági céget, amelynek emberei magas rangú állami vezetők biztosításakor az úgynevezett nullzónában, vagyis a védett vezetők közvetlen környezetében is ott lehetnek, és egyikük néven is nevezte az In-kal Securityt, jegyzőkönyve mondott tanúvallomása szerint "tudomásom van arról, hogy a biztosítási feladatokba rendszeresen bevonásra kerül az In-Kal Security olyan szinten, ami már véleményem szerint a szolgálati titok megőrzésének lehetőségét veszélyezteti".
 
Posta azóta két könyvet is írt a témáról, a Rend-őr-köz-i-gazság (2006) és a Rend-őr-i-gaz-emberek (2008) című, magánkiadásban megjelent műveiben - virágnyelven, megváltoztatott nevekkel - rendkívül súlyos jogsértések tucatjaival vádolja a rendőri és igazságügyi szerveket. Ezekből némelyeknek kétségtelen a valóságalapja: mi is ismerünk csillivilli magánkonferenciákon civil ruhában rendszeresen maszekoló kormányőröket, ahogyan a 2006. őszi, hivatalosan soha el nem ismert rendőri túlkapások közül is egyre több bizonyosodik be a bíróság előtt is.
 
Posta viszont azóta sokkal merészebb következtetésekre jutott: azt állítja, hogy a rendőrség és az igazságszolgáltatás lezüllesztése tudatos politikai stratégia eredménye, melynek célja a rendvédelem rejtett privatizációja, tehát hogy minél több közfeladatra lehessen a korrupció lehetőségét megteremtő magánszerződéseket kötni, miközben a hivatásos végrehajtói állományt a létminimumot alig meghaladó bérekkel és rendszeres megaláztatásokkal fenyíti, és korrupciógyanús másodállások vállalására kényszeríti a rendőri vezetés.
 
Ezzel a megállapításával egybecsengenek egyfelől a Szima Judit, a Tettrekész Magyar Rendőrség szakszervezetének főtitkárának - az ORFK által rágalmazónak minősített - kijelentései: az Indexnek adott interjújában politikai prostitúcióról, korrupcióról és törvénytelenségekről beszélt a szakszervezeti vezető. Beszédes adat az is, hogy Draskovics miniszter minapi tájékoztatása szerint csak objektumvédelmi feladatok ellátására több mint kéttucat biztonsági céggel áll kapcsolatban a rendőrség, és erre a célra több mint havi 51 millió forintot költenek.
 
Posta Imre azonban ma már gyakorlatilag azt állítja, hogy az In-Kal Security - a vállalkozás izraeli gyökerei miatt - több mint egy egyszerű biztonsági cég. Második könyvében külföldi érdekeket szolgáló kvázi-titkosszolgálat képét festi, amely maffiamódszerekkel szivárog be a magyar rendőrségbe. A Tomcat-féle Bombagyár tévének adott interjújában Posta úgy fogalmazott, hogy "olyan szinten van átszövődve, átitatódva a rendszer a magántőkével, hogy gyakorlatilag nagyon nehéz elkülöníteni, elválasztani azt, hogy hol kezdődik a rendőr és hol végződik az In-Kal-os".
 
A könyvben megfogalmazott és az interjúban elhangzott állításai miatt a nemzeti radikálisok pajzsra emelték, az In-Kal viszont beperelte Postát, akit a mainstream média már nem, ám a szélsőjobboldali portálok annál gyakrabban szerepeltetnek. Nyilatkozataiban egyre nehezebb elkülöníteni a konkrét, dokumentálható jogsértésekről szóló elemeket az olyan, pletykaszinten terjedő összeesküvés-elméletektől, mint például hogy "egyes értesüléseim szerint 20-40 ezer főre tehető azoknak a Pannonországi MOSZAT ügynököknek a száma, akik politikusként, orvosként, üzletembernek álcázva, rendőri vezetőként és egyszerű rendőrként, hivatalnokként vannak beépülve az ország vérkeringésébe", satöbbi.
 
Az kétségtelen, hogy a szocialista kormányzat feltűnően preferálja az In-Kal Securityt, az állami ünnepeken és a védett vezetők környékén történő gyakori felbukkanásukon túl ezt bizonyítja a cég honlapján referenciaként felsorolt számos közintézmény és állami vállalat is. Arra viszont a szóbeszéden túl egyelőre semmi bizonyíték nincsen, hogy 2006. őszén In-Kalosokat vetett volna be a karhatalom, vagy hogy "izraeli kommandósokat" hozattak volna a magyar rendőrség megerősítésére, és Simon Perez elhíresült kijelentésén ("felvásároljuk Manhattant, Magyarországot, Romániát, Lengyelországot...") kívül az izraeli hódításra vonatkozó konkrét bizonyítékokat Posta Imre második könyvében sem találtunk.
 
Ugyanakkor nem az In-Kal Security az első olyan magán biztonsági cég, amely elnyerte a politika kegyeit: az Orbán-kormány idején az egykori hírszerzőtiszt Földi László érdekeltségébe tartozott, azóta megszűnt Defend Security, a 2002-es kormányváltás után Pintér Sándor volt belügyminiszter cégei, a Civil Biztonsági Szolgálat és a JNT Security futottak be üstökösszerű karriert, és gyűjtöttek rövid idő alatt jelentős ügyfélállományt az állami szférában. Az In-Kal ezektől csak az "izraeli kötődésben" különbözik, ám hogy ez a vállalkozás héber eredetű nevén túl pontosan mit is takar, senki nem tudja megmondani.
 
A rendőrség és az igazságszolgáltatás működésének durva anomáliái ürügyén izraeli gyarmatosításról beszélni szerintem hülyeség. Postának - és az In-Kal kapcsán hasonló szellemben megnyilvánulóknak - el kéne dönteniük, hogy zsidózni akarnak, vagy a jogállami működés zavarainak: a rendőrségi és ügyészségi jogsértések, korrupciógyanús személyi és szervezeti összefonódások hiteles feltárása a cél?
 
A konkrét, tettenérhető, a bíróság előtt is bizonyítható törvénytelenségek leleplezésének ugyanis a zsidózás még virágnyelven sem  használ. Szerintem.
 
 

293 komment

Címkék: draskovics inkal tasz postaimre

A bejegyzés trackback címe:

https://bodoky.blog.hu/api/trackback/id/tr22836313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

J_Sheridan 2008.12.22. 16:41:18

Kopasz. Ja, nem szóltam? Ignorálva vagy részemről. Te nem magyar vagy, se nem zsidó. Mindkét nép intelligens, ha bár egymás ellen voltak és vannak sokszor. Tán csak azért, mert ez a két nép egyedi ezen a bolygón, hasonló népesség számmal, hasonló kitartással és intelligenciával. De te egyikhez sem tartozol. Téged mindkét oldal kivet magából, mert nem érsz fel egyik nép szintjéhez sem. És én lehet, hogy nem csipem a zsidókat egy-néhány korábbi nézeteltérés és egyéb miatt, és nagy valószinüséggel ők sem csipnek engemet, de még kósermalac is szórul-szóra ismeri a magyar himnuszt, veled ellentétben.

KopaszMercis 2008.12.22. 16:41:23

Ez a felsovezeto ez kurva jo eufemizmus... ne lepodjetek meg, ha viszont latjatok a szleng.blog.hu-n egy honapon belul

"felsovezeto
Orban "Dzsippoid" Viktor rajongoja, a trianon libanon tengely elkotelezett hive. Kumiszt azonban meg nem kostolt

Pelda mondtad "Te ez a koser malac ez akkora felsovezeto, a multkor arpadsavos bortangaba nyomta a horizontba.. allitolag a multkor az anuszrozsaraja piros feher es zold szineket tetovaltatott korbe.. tisztara olyan aszondja mintha mindig lenne nala kokarda""

KopaszMercis 2008.12.22. 16:41:54

Kóser Malac 2008.12.22. 16:41:04
En ecceru buta madzsar...

KopaszMercis 2008.12.22. 16:43:08

"Te nem magyar vagy, se nem zsidó."
Hallod, ebbol nem akarsz valasztasi szlogent gyartani =)

Ekkora arany kopest.. heheh Te nem magyar vagy, se nem zsidó. ORIASI!!!

Igen engem kivet, es mondom.. fizetnem kellett azert is hogy kivessen.. ezt elfelejtetted leirni.

Te felsovezeto te :)

moophlander 2008.12.22. 16:43:36

Én csak középen vezetgetek, de itt ez azt hiszem tök mindegy! Egy egyszerű iskolázatlan, de nagy tapasztalattal rendelkező embernek néha több az esélye a helyes döntésre, mint egy merdzsósnak! Apropo! A fux-ot kívül hordod a céges bulin, vagy belül? :)

KopaszMercis 2008.12.22. 16:44:34

"ők sem csipnek engemet"

helyesebben

"ők sem csipnek engemetetetetetet"
hehehehheheheheheheehe
komolyan hallod.. te felsovezeto, ezt igy nekifutasbol.. istenem. Azota nem rohogtem ennyit, miota nyaron szegeny Carlin utolso elotti eloadasan ott voltam Vegasban... =)
ok sem csipnek engemetetetetetetetetetetetet hehehehe :)

J_Sheridan 2008.12.22. 16:44:40

Nikolaus Barbie. Igazad van. Erre már rájöttünk. Ezt ki is fejtettük neki, de az kopaszorángutánmercis még mindig nem veszi észre magát, csak a szőrös mellét döngeti és majom nyelven rikácsol, ámbár senkit nem érdekel a mondani valója ami üres, mint maga ez az embernek nem nevezhető, kommunikálni nem tudó, senkiházi létforma.

KopaszMercis 2008.12.22. 16:45:45

moophlander 2008.12.22. 16:43:36

En a fuxot a ceges bulin berakom a ruhatarba.. igazabol van egy nagy talicska, es abban viszem magammal a fuxot.. en annyira de annyira fuxos vagyok tudod, hogy mar kulon emberek hordjak helyettem a fuxot...

van egy ket ilyen felsovezeto samesz, akiket kiberel nekem a zsinagoga, es akkor ok hozzak a torat, meg a fuxot...

KopaszMercis 2008.12.22. 16:46:45

J_Sheridan 2008.12.22. 16:44:40
most hizelegsz, en leriom hogy orban dzsippoid viktor es rogton utanzol.. micsoda freudi elszolas, hogy pont orangutan... utanozas majom szokas. Hugom most vegzi a pszihologiat, nem banod ha beloled lead egy hazidogat? Mar at kuldtem neki e-mailben az URL-t :)

J_Sheridan 2008.12.22. 16:49:06

moophlander. Mindegy, hogy milyen szinten vezetsz, ha jól érzed magadat, jó az életed Nem attól vagy ember. Bár ezt kopasznak azt mondhatjuk, úgy sem érti. ;)

A különbség köztünk és Mr. "kihaénnemmercedesemvanéskirályvagyokámbár
egysenkideerrőlsenkineknemkelltudnia" ember között; mi békésen tudunk aludni és nem kell attól tartanunk, hogy ránktőr az APEH, vagy a hitelező, esetleg egy másik kopasz, akit átvertünk a múlt héten. Mi békésen alszunk, vele ellentétben. Őt pedig a fuxa, se a mercije sem védi meg ha rossz napja van.

Cliff 2008.12.22. 16:49:37

igen az a ciganyozas fura...nem tudom hova tenni...
en azert irok ekezet nelkul, mert sokkal kenyelmesebb es gyorsabb.

J_Sheridan 2008.12.22. 16:50:53

Kopasz. Senki nem hizeleg itt neked. Mindenki tudja, hogy egy homokbuta senki vagy. Ne tetézd még. Nehéz ennél mélyebbre süllyedni, de a te rutinoddal nem nehéz. Mi csak óvni akarunk a teljes leépüléstől.

moophlander 2008.12.22. 16:50:57

Hát kell is, hogy valaki a családodból a gondodat viselje, mert szerintem téged egyetlen pszichológus nem vállalt el!

KopaszMercis 2008.12.22. 16:51:39

J_Sheridan 2008.12.22. 16:49:06
Te tenyleg azt hiszed, hogy

1) nekem mercim van?
2) nem tudok bekesen aludni?
3) attol kell tartsak, hogy ram tor az APEH?
4) vagy valamilyen hitelezo?
5) vagy kopasz vagyok?
6) van felni valom valami masik kopasztol?
7) mert barkit is atvertem?
8) van fuxom?

Figyelj, az orientacion a fejedbe pumpalt felsovezetoi Zigazsagnak is annyi a valosag tartalma, mint a fejedben rolam kialakult kepnek?

Erre kerlek valaszolj mar.. most halal komolyan.

KopaszMercis 2008.12.22. 16:52:37

J_Sheridan 2008.12.22. 16:50:53

micsoda hazaarulo vagy te.. egy ilyen zsidot ovni.. pfujj...

rosszabb vagy, mint a hanuka gyertyas majmok!!!!!! =)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.12.22. 16:53:06

Jaj! Ne a nick-neve alapján ítéljetek már meg valakit! Kopasz valószínűleg egy suzukis, kalapos nyugger köcsög, aki arra büszke, hogy portás létére meghívták egy muli céges bulijára...

KopaszMercis 2008.12.22. 16:56:07

Igen.. Koser Malac is valszeg Halal Hal :)

Nikolaus Barbie 2008.12.22. 16:56:52

Kóser ne ingereld, már annyiszor kellett olvasnom ennek a szarházinaka kommentjeit, már elég lesz
Ne kelljen már ujra elolvasnom hogy ő mekkora király, milyen isteni melója van és csak ő tud angolul, meg egyébkéntis mindenki hülye tanulatlan és hozzánemértő aki nem ő :)

moophlander 2008.12.22. 16:57:29

Sajnos mennem kell! Azért annyit leírok még, hogy az ilyen merdzsós fajtákkal kár is foglalkozni! Néha kicsit irogat nekik az ember, csak hogy érezzék a törődést! Ezek azok az emberek, akik talán a kutyájuknak sem voltak fontosak soha és bekerülve egy pézügyi környezetbe azt hiszik számít a korcs véleményük! Na további szép napot mindenkinek!

KopaszMercis 2008.12.22. 16:57:34

Na Felsovezetoi Zigazassagnak vege... eltevedt enyhen kommenyista orban rajongo cimboraink zsidozasa mara elvesztette bubajat... legkozelebb megint jovok, es engedem hogy szorakoztassatok
engemetetetetetetetetetetetetetetetettetetetetetettetetetetetettetetetetetettetetetetetettetetetetetettetetetetetettetetetetetettetetetetetet =)

KopaszMercis 2008.12.22. 16:58:52

Nikolaus Barbie 2008.12.22. 16:56:52
Aquila non captat muscas

es te SEM tudsz angolul :)

moophlander 2008.12.22. 16:57:29

te is gondolom - jo felsovezeto letedre - elhiszed a sok baromsagot amit rolam irkalsz mi? :)

J_Sheridan 2008.12.22. 16:58:55

Kopasz. Te egy provokátor vagy. Vagy a BRFK, vagy valamelyik másik nagyon kedves "cég" alkalmazásában. Amit leirtam az viszont úgy van, ahogy leirtam. Nekem nem kell a valóságot ahhoz manipulálni, hogy éljek és meglegyek az emberek között. Veled ellentétben nekem nem kell hazudni sem az életemről, sem másról.

És igen. Ha egy magyar zsidó nem árt nekünk, vagy az országnak, akkor úgyanúgy ártatlan, mint bármelyik másik honfitársunk. A jobb oldaliak nem olyanok, mint amilyennek a média lefesti. Sőt, van jobb oldali zsidó is, aki elitéli azt amit a cionista zsidók csinálnak az országgal. De ez az amit te nem veszel észre, vagy nem akarsz észrevenni, mert nagy valószinüséggel fizetnek neked, hogy baromságokkal szórd tele a fórumokat.

Nikolaus Barbie 2008.12.22. 17:01:26

Mercis tudomtudom, énmár ezt egyszer lejátszottam veled azért irtam amit irtam te majom :)
El ne küldd megint azt a közepes nehézségű angol nyelvű rap-számot, hogyha azt megértem akkor tudogatok
Nem neked kell bizonyítanom hogy tudok vagy nem :)

KopaszMercis 2008.12.22. 17:10:07

En mondom az InKal security Zsinagoga reszlegeben vaggyok a rabbisag fonoke, es az en kezembe fut ossze az osszes szal trianontol kezdve a nobeldijon at izareal letezeshez.. George Bush-t is en rangatom drauton.

Nekem folyamatosan manipulalni kell, kell mani meg a mani manipulalasa, meg hazudnom kell.. kulonosen arrol kell hazudjak ha hazudtam.. nem hazudok, mondom hazudnom kell.
Es ha egy magyar zsido nem art nektek budos ciganyoknak, akkor attol meg o sem allithat hanuta gyertyat a hosok teren, ami szerintem geciseg. Ha nekunk magyaroknak azok utan, hogy bevandorlok vagyunk jogunk van telebaszni ezt a gyonyoru tajat ocsmany tempolomokkal meg mindenfele mas babonas jelkepekkel meg faszsagokkal, miutan kiturtuk az itt elo nepeket, es elnyomtuk oket, akkor legalabb annyi szegyen erzetunk lehetne, hogy a sajat fajtanknak megengedjuk ugyanezt a jelkepekkel. Ez valasztja kette az igaz magyart az olyan tetves budos ciganytol, mint amilyen te vagy... aki mondom egy tumor ennek a szep nemzetnek a testen a sok agyatlan baromsagaval. A jobb oldaliak meg valoban nem olyanok.. ne nem vagy jobboldali, te egy rohadt tetves maglyara valo kommunista ivadek vagy, akit mar akkor ki kellett volna anyadbol kaparni, amikor meg apad faszadnak dorzsolesetol meleg volt a gecis picsaja. Jobb oldali hithu kereszteny embernek jelent valamit a biblia, jelent valamit a 10 parancsolat, jelent valamit jezus.. te egy haza es isten nelkuli szemet kommunista fattyu vagy, aki raadasul szemben az mszmps barmokkal meg nem is tudja magarol! Meg szerencse, hogy te felsovezeto vagy, kulonben mi lenne veled nem igaz?

Amugy en neeeem.. nem vagyok provokator :) Nem szorakozok azon, hogy ilyen szajjal labbal festo talaltgyerekeket felhuzok es aztan nezem, hogy hogy porognek.. en ilyet sosem tennek :)

Foleg nem felsovezetokkel =)

KopaszMercis 2008.12.22. 17:10:45

Nikolaus Barbie 2008.12.22. 17:01:26

csak nem kikerested a google-bol a szoveget.. de ugyi vagy.

Gondolom meg mindig a ruszki menekult kiejtessel hoditasz :)

KopaszMercis 2008.12.22. 17:12:58

Volt nekem egy ilyen "ket cegnel is vezeto poziciot toltok be" dumaju ismerosom... egy masik ismerosom minden reggel latta a 8-as buszon :)

masszív 2008.12.22. 17:14:22

Hihetetlen ez a zsidó megszállás teória komolyan le a kalappal. Hogy a zsidók miután évezredekig harcoltak a "szent földért" utána csak gondolnak egyet és lelépnek otthagyva csapot-papot Jeruzsálemet Siratófalat mindent és repülnek ide úgy 5-6 millióan. Persze.ezt egyébként nyilván mindenki így gondolja és tudja is előre már nézik is ki az ingatlanokat:-)
A megélhetési bűnözés egyébként nem felmentő-kategória hanem annak a deklarálása miszerint van aki azért lop hogy ne haljon éhen.
A törpepárt pedig hogyhogy eltűnőben van ha ezek a milliárdos zsidók nyomják???
Az az igazság hogy az ilyen tahó bunkók mint ti még odáig sem jutnak el az egész életükben hogy felfogják mennyire szánalmas fetűnési viszketegség hajtja őket amiért tudatlanok és ostobák.sajnálatra méltó de egy országot azért nem kéne szétbaszni miattuk. Már bocs.Gondolkodj tanulj és leginkább nézz magadba hogy ki is vagy.

J_Sheridan 2008.12.22. 17:15:03

Kopasz. Próbálkozz újra, de mint irtam felesleges. Nem tudsz se megsérteni, se felhúzni. És az a baj, hogy már átcsaptál a szórakoztató kategóriából a szánalmasba. Nos, egyszer csak kinövöd, bár kétlem.

KopaszMercis 2008.12.22. 17:15:13

"A törpepárt pedig hogyhogy eltűnőben van ha ezek a milliárdos zsidók nyomják???"

A kollektiv melymagyar ontudat tunteti el :)

KopaszMercis 2008.12.22. 17:16:46

J_Sheridan:

szand meg isten a magyaratatatatatat! =)

oda fentrol a felsovezetoi szekedrol :)

Mar azon kezdtem el itten parazni, hogy te az ilyen elmegyek es fizetek a szadomazo kurvanak, hogy megalazzon fajta vagy, es azert alaztatod itt meg velem magad, mert az ingyen van... =)

Hat en akkor is elvezem bassza meg ha szivesseget teszek neked :)

KopaszMercis 2008.12.22. 17:19:09

Te ha ennyire buszke valaki vagy akinek nincsen rejtegetni valoja (ugye ugy mint nekem pl), es ilyen vallalhato figura vagy, mi lenne ha beirnad a munkahelyedet, meg a neved meg egy ket ilyen aprosagot?

Tudod, hogy tudjuk ki az a felsovezeto, akit tisztelhetunk.. legyen elottunk pelda kep, szegeny eltevedt magyar lelkeknek legyen hova aspiralniuk...
Az kiderult hogy moonpower haverod valami benzinkutas, de rolad meg nem tudjuk egyelore :)

Nikolaus Barbie 2008.12.22. 17:21:29

Ne magadból indulj ki te okos vezető te, valóban velem folytattad azt a vitát, de már jópár hónapja és más néven
Tudod nem mindenkinek az a szórakozása hogy naphosszat a blogokon osztja az észt, ugyhogy el is felejtettem azt a belépőmet
Akkor sem tudtalak meggyőzni hogy nem te vagy a világ közepe, most meg se próbálom, hiszen ellened esélytelen, egy ekkora kaliberű géniusz ellen :DD
Azért érdekes hogy 1 ilyen húdefontosvezetőbeosztású emberkének hogy van ideje egész nap kommentelgetni :O

KopaszMercis 2008.12.22. 17:23:09

Nikolaus Barbie 2008.12.22. 17:21:29
Meg mindig ezen a szamon lehet veled telefonszexelni?
06-20-914-8053

Vagy ez annak a telefonszama, akinek anno a faszat szopogattad?

J_Sheridan 2008.12.22. 17:23:59

masszív. Miért tünik el a törpepárt? Amiért az álliberalizmus amit hirdettek megbukott a bolygó egészén az elmúlt egy év alatt. És mert itthon egy valamivel nem számoltak a cionisták. Egy, hogy a magyar képes összefogni, erősebben mint bármelyik másik nép. Ez volt az első nagyon nagy tévedésük. Azt hitték, hogy nem tudjuk mit akarnak. Tévedtek. Kettő, hogy a normális, magyar identitás zsidó vallású emberek is ellenük fordulnak. Hozzáteszem, hogy joggal, mert őket is ugyanúgy átverték, illetve őket is csak fel akarták használni a céljaik érdekében, ahol a nem cionista zsidó feláldozható zsidó a cionista szemében. Zsidó és zsidó között nagyon nagy különbségek vannak. A cionista, Akshenazi zsidó az az arrogáns, élősködő, hazug tolvaj, un cionista, aki felsőbbrendünek kiálltja ki magát, lop, csal, hazudik és mikor rajta kapják hisztizik. De itthon nem csak Cionista Askhenazik vannak. A többivel semmi baj nem volt és nem is lesz. A megszállás sajnos nem teória. Csak sokan azt hiszik, hogy két oldal van. De ez nem igy van. Egy harmadik oldal ugrasztja össze a másik kettőt, hogy a célját elérje. De mi ezt tudjuk. És ezért, mert ez volt az egyedüli előnyük, hogy a háttérből ugrasztottak össze mindenkit, elveszett, ezért vesztésre állnak most már minden fronton.

KopaszMercis 2008.12.22. 17:25:16

"bolygó egészén "

felejtsd el, hogy a jobboldali gazdasagpolitika miatt alakult ki a vilagvalsag =)

"De mi ezt tudjuk. "

Mi, felsovezetok! =)

J_Sheridan 2008.12.22. 17:28:43

KopaszMercis. Ha tisztában lennél a többi kormány berendezkedésével, akkor tudnád, hogy egyedül itthon van forditott felállás bal és jobboldal között. A te "jobboldalad" ami miatt a válság kialakult, azt hivjuk mi "baloldalnak" külföldön.

KopaszMercis 2008.12.22. 17:32:53

tellllllleg
ki hitte volna, hogy orban viktor a kommunista!

Amerikaban mi a bush kormanyzatot vad baloldalinak hivjuk, az ottani kommunista penzpiaci deregulacio vezetett a sub prime jingle mail balhezhoz...amit amugy clinton szinten nagyon baloldali ur intezett az ottani meg baloldalibb nyomasra.. tudod az usa mekkora kommenyista oshaza!


Gyurcsany Ferenc a jobboldali magyar ikon!

Ennyi holgyeim es uraim.. a felsovezeto megaszondotta!

El Curros 2008.12.22. 17:36:16

Az tény,hogy ezek a biztonsági szervezetek közel kerültek olyan "dolgokhoz",amely egy szigorúan rendezett államban elképzelhetetlen.
Szerintem.
Az In-kal ráadásul a leg"félkatonaibb" az egész közül.
Valóban érdemes Posta Imre szavait/sorait újra olvasgatni....Egy-két ismerősöm a "kormányőrségnél" dolgozik,és anno Posta felbukkanása előtt beszéltek,hogy "már a szervezet sem a régi".
A sógor-komaság volt a legenyhébb panaszuk....
A rendvédelem szétzüllesztése korántsem egy káromló összeeskövés elmélet.Ha tovább tart a liberális szemlélet (ámokfutás), akkor hamarosan a tűzoltóság és a mentőszolgálat is kiszervezésre sorsára jut.
Ebből a szempontból az agyonliberalizált világ válsága a lehető legjobbkor jött.
Az államnak igenis sok a tennivalója,dolga van az országgal,nem lehet mindent lepasszolni.
Persze Magyarországon mindig a széllel szemben pisálnak,ezt láthatjuk minden nap.
Az In-kal jelenség a jéghegy csúcsa,a mélyben sok hasonló megoldást fontolgat a balliberális (habeledöglötökis-akkorismegcsináljuk) szűk elit,és nekik tök mindegy,hogy a világ befékezett az eszetlen-anarchikus szabadságnak.
Jó lesz még az az In-kal valamire.....gondolják sunyin jó néhányan,miközben média felületein a Gárdától rettegnek....
Egyébként ez az egész In-kal sztori egy balkanizálódott maffiatörténetnek tűnik.....

J_Sheridan 2008.12.22. 17:37:01

Nézz utána. Jobb oldali győzelem volt az USA-ban és az a liberális oldal. A patrióta oldal az a baloldal, bár most az nagyon leszerepelt cionista háttere miatt. Bár a libsik ezt a jobboldali győzelmet sem fogják sokáig élvezni. Gordon Brown, szoci munkáspárt, szintén jobboldal. Nálunk a szocik és a munkáspárt a baloldal és a nemzetiek a jobboldal. Tehát megkérdem megint, miről beszélsz?

KopaszMercis 2008.12.22. 17:41:29

Teso

baloldal: | jobboldal
komcsik-szoci-szocdem hulye-hulyebb-naci
elvileg ^ MSZP elvileg ^ Fidesz
^dem ^repub.

remelem lathato lesz.. erteni nem fogod az tuti, de legalabb eselyed legyen :)

KopaszMercis 2008.12.22. 17:42:53

uhh nem latszik a rohadt html kodolas miatt
na akkor leirom

amerikaban ket jobboldali part van, az enyhen jobboldali demokratak es a jobboldali republikanusok

magyarorszagon van az MSZP aki az amugy jobboldali ongondoskodas es piaci liberalizacios demagogiaval hodit, mig van Orban "KadarJanos" Viktor, akibol omlik kommunista duma..

Ennyi.

KopaszMercis 2008.12.22. 17:43:58

"A patrióta oldal az a baloldal"
VAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


a felsovezeto megmondta... Bush baloldali ;)

J_Sheridan 2008.12.22. 17:44:44

Na akkor bro. A dem és repub-ot cseréld fel. Akkor még helyes is lesz az ábrád. Igy egyes, leülhetsz.

Ja és a nácit is rossz helyre raktad. Azt tedd a szocdem, lierális részhez. Manapság a legtöbb ember őket hivja nácinak (A hazug médiát leszámitva.)

moophlander 2008.12.22. 17:45:41

Pffffff...... Azt hittem a magyar anyanyelvüeknek genetikai képessége, hogy megértenek a magyar nyelven íródott szövegek mögött is olvasni! A szavak mögötti tartalmat is elsőre felfogni! Hát ez nem mindenkinek sikerült a mai napon! Van akinek a gyertyák fényei zavartak be, van aki a seggéből kilógó sarló-kalapács miatt nem tudott rendesen ülve olvasni és van akinek az "ál"-merdzsója fényezése vakította el a szemét! Szerintem ha az összes korrupt faszt elzavarnánk a tajgára egy bőröndnyi cuccal lenne esélyünk mindannyiunknak a nyugodt életre! Most pedig nem a megszálló zsidókon, hanem esetleg a következő energiatakarékos beruházásról és annak esetleges tapasztalatairól cserélnénk most eszmét! De hát most a bársonyszékek környékén és azok mögött állóknak az az érdekük, hogy veszekedjünk, közben ők sütögetik a gesztenyéjüket! :)

J_Sheridan 2008.12.22. 17:45:59

Kopasz. Te valahogy nagyon elvagy tévedve, mind a magyar, mind a külföldi politikával kapcsolatban. A faluhátáron túl még nem jártál, mi?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.12.22. 17:46:58

Az In-Kal erősen a bögyében van egyeseknek, amióta lemondták a Fradi meccseinek biztosítását, amit mélyen áron alul csináltak egyébként, de a végén a Fradi azt sem fizette ki nekik ...

KopaszMercis 2008.12.22. 17:47:49

J_Sheridan:
te normalis vagy?
republikanusok: abortusz ellenesek, fegyver tartas partiak, ado ellenesek, szocialis halo ellenesek

hogy lennenek mar ok a baloldaliak!

telleg gyere mar el hozzank sztendappolni, hivok amerikai cimborakat bazd meg, ez az embereknek LATNIA KELL, hogy van aki ilyet bevallal!

Szocdem = naci? Finnorszag, Svedorszag, Norvegia naci allam volna?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.12.22. 17:48:19

J_Sheridan,

normális helyen a jobboldali és a liberális nem ellentéte egymásnak, sőt.

J_Sheridan 2008.12.22. 17:48:54

moophlander. Ott a pont. Annyi lámpavasunk van Budapesten. Minden korrupt politikusra és köztisztviselőre jutna egy. Mást úgy sem érdemelnek.

J_Sheridan 2008.12.22. 17:49:50

mavo. Ezt tudom. Ezért irtam feljebb, hogy álliberalizmus. Az SZDSZ is minden, csak nem liberális. Ami itthon megy az komédia.

KopaszMercis 2008.12.22. 17:50:22

"Szerintem ha az összes korrupt faszt elzavarnánk a tajgára egy bőröndnyi cuccal lenne esélyünk mindannyiunknak a nyugodt életre! "

EZZEL ALLJ KI.. EZT TUZD KI A ZASZLODRA TE PARASZT! Akkor moged fog allni mindenki!

Ezt a sok alkalmatlan GECIT, aki a mai napig szerepet vallalt mind elgazositani.. gyurcsanytol kezdve csurkan at tomketig meg a kossuth teri barmokon at MINDENKIT.. vegre lehetne itt nyugalom...

komolyan ha a megszallo zsido fele nepmeset kihagynad.. istenem.. milyen kozel es megis milyen tavol :~(

J_Sheridan 2008.12.22. 17:50:56

KopaszMercis. Ha tudnál olvasni, akkor értenéd. Ami nálunk a jobboldali értékrend, az náluk baloldalt van, pl. republikánusok. Ezen mit nehéz felfogni? Ennyire homokbuta nem lehetsz.

KopaszMercis 2008.12.22. 17:51:26

moophlander 2008.12.22. 17:45:41

Meg az is szimpti volt, hogy nem szegyellted bevallani, hogy J_Sheridan elvtarsad is orbitalis nagy komenyista :)

KopaszMercis 2008.12.22. 17:52:45

Konzervativ kereszteny = jobboldal itt es ott
Abortusz ellenesseg = jobboldal itt es ott
nepnemzeti szarfolyatas = jobboldal itt es ott
Magyar (USA) seggbe (USA) magyar lofaszt = jobboldal itt es ott

ez hogy van?

J_Sheridan 2008.12.22. 17:56:10

KopaszMercis. Ha nem csak a nyolc általánost végezted volna el, akkor nem irnál hülyeséget. Na mindegy. Miután van jobb dolgom is én most megyek.

U.I. Ha pedig a BRFK-nál, vagy az NBH-nál vagy, bár ismereteim szerint oda sem szoktak ekkora gyikokat felvenni, akkor üzenem a felettesednek, hogy fokozzanak le azonnali hatállyal, vagy bocsássanak el, mert alkalmatlan vagy provokátornak... meg úgy sok minden másra is az életben, de erre végképp. De szerintem ezt te is érzed. :)

KopaszMercis 2008.12.22. 18:00:13

Aha ertem..
Figyi, nem ciki, hogy 8 altalanossal csinalok egy felsovezetobol hulyet?

Biztos azert van mert en felso vezeto vezeto vagyok mi?:)

KopaszMercis 2008.12.22. 18:00:52

Mellsleg ugy, hogy a 8 altalanos is 4 elso es 4 masodik :) termeszetesen

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.12.22. 18:01:44

Kedves bodoky úr!
"és Simon Perez elhíresült kijelentésén ("felvásároljuk Manhattant, Magyarországot, Romániát, Lengyelországot...") kívül az izraeli hódításra vonatkozó konkrét bizonyítékokat Posta Imre második könyvében sem találtunk."
Itt nagyon nem értem a kivül szót.
Mellesleg meg a cikk egész második felét, az a portál és az a környezett, megéremli azt, hogy ön cáfolja, bizonygatni kell, hogy ez nem igaz, mért nem lehett ezt két mondattal elintézni.
Ha karaker után vagy flake után fizetnek önnek akkor még talán megértem de így nem.
Persze nem azt mondom, hogy ezekről a dolgokról nem kell beszélni mert itt vannak, csak nem az ő álláspontjukból kell őket cáfolni szerintem.

moophlander 2008.12.22. 18:03:10

Kopter! A kutya kutyát ellik! Apád munkásőr volt, vagy magadtól lettél ilyen degenerált! Szerinted nincs gazdasági zsidó megszállás? Mond hogy nincs és esküdj meg a gyerekeid, vagy a születendő gyerekeid életére! Bár lehet, hogy meleg kapcsolatban élsz és nem is tervezel ilyet! De azért egy esküszömöt várnék tőled!

KopaszMercis 2008.12.22. 18:05:35

Igen, apaddal meleg kapcsolatban elunk, teged beveszunk harmadiknak ha vegre felall a faszod :)
Apam nem munkasor volt, hanem a munkasorok ore volt.. mondom en rangatom a dohanyutcai zsinagogan keresztul a gyorgy duplave bokrot es mangalica ralyszt droton.

Ezt nem erted meg mindig?

Szerintem van gazdasagi zsdio megszallas, meg gazdasagi magyar megszallas is.. es mind a ketto orbitalisan nagy baromsag... egyiket a jobboldali szlovakok, masikat a jobb oldali magyarok orditjak.. egyik nagyobb dzsippo mint a masik :)

KopaszMercis 2008.12.22. 18:07:22

Na veget ert a moka mara, akinek tovabbi megalazott jobbolaliakra van etvagya az latogasson az MSZP altal penzel www.kuruc.info-ra ott tovabbi felsovezetok osztjak az eszt a tovabbkepzesen szerzett infokrol!

Prala 2008.12.22. 18:12:21

elég komoly kommenteket olvasok itt fentebb.....
hát azért a kisesszéhez annyit, hogy szép és jó, ügyesen megírtad, de tényleg: lássa már be mindenki, hogy nincs mit zsidózni itt...

Semmi közünk a zsidókhoz, él itt egy pár, nagy többségük elég béna ballibsi, az értelmesebbje jobboldali nekik is. Nincs itt semmilyen Izraelt cseréljük Magyarországra mozgalom a háttérben...ekkora hülyeséget. A zsidók ragaszkodnak Izraelhez (bár még többen ragaszkodnának hozzá közülük), olyan nem létezik, hogy egy nemzet elfoglal egy teljes országot. A természet mindig kiegyenlíti ezeket a folyamatokat, lásd II. vh.--> a lengyel, amszterdami, morva és orosz (galíciai) zsidók eléggé baszták a csőrét európa nagyobb országainak (pl Németország, de Angliáét is). Nem véletlen, hogy a háború ilyen komótosan, lassan csengett le...hagyták, hogy a németek elvégezzék a "piszkosmunkát".

A zsidó internacionalizmuson minden valamire való ember csak röhög maximum, mekkora béna az a zsidó, aki az egész élete során vándorol országról országra, miközben lenne hol élnie?? (csinált neki az ENSZ)...

Szerintem nincs olyan, hogy zsidókérdés, olyan van, hogy néhány országban/államban a zsidók törtetnek a pozíciókért, a könnyű meggazdagodás lehetőségeiért, a hatalomért, és ezért tényleg bármit képesek megtenni...ilyen a génállományuk. De azt ne higgye el senki, hogy Európa mégegyszer végig fogja nyugalommal nézni a zsidó "mételyt" saját politikájában, nem ide való, nem illeszthető Európába. Ők a sivatagban nagyon jól elvannak, senkit nem érdekel mi történik velük. Remélem messze még a palesztin- zsidó béke, gyilkolják csak egymást (ha ennyi az agyuk), annál kevesebben lesznek...
Nem tudom ki olvasta a Bibliát, ki nem, továbbá ki mennyire van tisztában bizonyos zsidó szokásokkal és életfilozófiával, de elég egy érdekes nép (nekünk európaiaknak kifejezetten primitívnek és gusztustalannak tűnhet)

Sztálin anno azt mondta a kárpátaljai magyarokról, hogy az csak "vagonkérdés". És igaza van: egy adott többségnek a kisebbség tényleg csak vagonkérdés, mi is bármikor vagonkérdést csinálhatunk a kisebbségi ügyekből (cigány, zsijdó), ha arra nyomós okunk van....elszállítjuk őket valahova a csendes óceán közepére és ott kitesszük őket, nem?:D:D:D
peace

moophlander 2008.12.22. 18:17:08

1995-ben, mikor a "privatizáció" (vagyonátmentés)
megindult az MSzP elvetette a vagyonnyilatkozat tervezetet! A "Miért?" kérdésre Horn Gyula azt válaszolta: " Vegye mindenki tudomásul, hogy ma Magyarország a vagyonfelhalmozás korát éli! " Nesze izéljétek meg! A kommunista agymosást sikerült majdnem tökéletessé tenni! Egy hibája van! Csak a buta emberekre hat! Ezért züllesztik az oktatást! Sok buta ember legyen, azokat könnyű megvezetni! Az elitet, meg majd kinevelik a saját fattyaikból!

moophlander 2008.12.22. 18:21:55

Prala! Gazdasági megszállásról beszélünk! Ahol egy 6%-os párt dönt oktatási, gazdasági ügyekben! Levédve magát egy belső "hadsereggel"!

Prala 2008.12.22. 18:45:19

moophlander

milyen belső hadsereggel? Az InKal- lal? Ne viccelj már...neked nincs önbecsülésed! Ha oda kerülne a sor, szerinted hányat tudna "civil" polgár kilőni közülük?? Legyenek 10.000- en mondjuk...és?? 2.000.000 hadrafogható magyarral szemben? Ne csináljunk már komédiát ebből, nem gondolhatod komolyan?? Nekem is van- sok magyarhoz hasonlóan- szomszédos országban aktív cégem, akkor ezt értsem úgy, hogy én egy aljas magyar titkosszolgálati ember vagyok, és előkészítem a felvásárlást Magyarország számára?? Jajj, de buta!

Azért tevékenykedek ott, mert ott könnyebb, kevesebb adó, járulék, közteher, olcsóbb munkaerő stb...

Itt, a modern korban minden a versenyképességen és a teljesítményeken múlik: van makroegyensúlya az országnak vagy messze van attól...van élsport vagy ami van az szart sem ér...jó az egészségügy és finanszírozása vagy silány....ennyi

Ha mi jól csinálnánk a dolgunkat, akkor az OTP lenne a Citigroup többségi tulajdonosa, nem pedig arab olajsejkek. De a helyzet az, hogy az OTP magát is alig képes megtartani. Ha innovációba (K+F) fektetnénk, megelőznénk Hollandiát, Dániát, Ausztriát elég hamar energetikai kérdésekben. És így tovább.... de jelenleg sehol sem tartunk, azért nem, mert a sok hülye beszopta a f*szt bú nyállal 2002- ben, és fogatlanul, de behúzta a MASZOPOT meg a SZADESZT. Buta a társadalom nagy része, de felül lehet ezeken a dolgokon kerekedni. Első lépés, hogy baloldali kormányt az elkövetkező 12 évre nem választ az ország. Másik, hogy mindenkinek le kell számolnia az ingyenesség illúziójával (piacgazdaság nem ismer ilyet). És így tovább...
De ha azzal foglalkozunk, hogy a zsidók (az Isten által ugyanúgy leszart nép, mint a többi) így meg úgy, akkor tényleg komoly bajokkal kell szembenéznünk.
Szemitáknak a következőt tudom tanácsolni: fogják be a pofájukat, hasznosítsák magukat
Anti- szemitáknak pedig: le kell vetkezni a gyűlölködést, a zsidó is csak ugyanolyan nép, mint a többi, semmivel sem jobb vagy rosszabb....

Ronald 2008.12.22. 18:48:32

Ha 6% el tud uralkodni 94 %-on...ismétlem: ha ez lehetséges !!! - akkor el kell gondolkodni azon, hogy:

1) Az a 6% csak tud valamit...illetve

2) Az a 94 % nem lehet sem túl okos sem túl tehetséges...ha ezt meg lehet tenni vele.

Így gondoltad, barátom?

Spacedevil 2008.12.22. 19:03:25

Azért az Inkal megéri a pénzét, ilyen szar céget még soha nem láttam...
csak egy példa : sziget zárónapon belehugyoztak 2db félliteres műanyag pohárba és bedobták a DJ pultba ezzel jelezve a zárórát és a Sziget végét.
Hát nem köszöntük meg sem a Gerendainak sem a Lasz Györgynek. Persze hogy nem lett belőle semmi, csak többé nem jött többé fellépni Magyarországra az a külföldi előadó aki telibe kapta.
Szarháziak mind.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2008.12.22. 19:58:47

" hogy zsidózni akarnak, vagy a jogállami működés zavarainak: a rendőrségi és ügyészségi jogsértések, korrupciógyanús személyi és szervezeti összefonódások hiteles feltárása a cél"

Szerintem bármelyiket kezdjük felgöngyölíteni, a fonal másik végén a másik ügyre akaunk...
Simán elhiszem hogy az In-Kal is mutyizik,túl nagy lóvé ez...
Sünszarás minden politikusnak, alanyi jogon!

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.12.22. 20:16:41

Proszektura · proszektura.blog.hu 2008.12.22. 12:41:55,

Dehogy gyönge pont! Semmi baj itt Bodokyval. Ez az amit az angolok úgy mondanak, understatement, ami pedig a humor, humoros stílus egy formája. Pont te ne értenéd? Meglep az írásaid után.

Ne haragudj, de az ilyen reakció mintha tükörképe lenne annak amikor mások Peresz gazdasági eredményekkel büszkélkedését oda nem tartozóan és görcsös igyekezettel, szégyenletesen bután (helyettük szégyellem magam annyira ciki a szövegük) szószerint próbálják értelmetlenezni, hogy belemagyarázhassanak valami mérhetetlenül paranoiás hülyeséget arról, hogy jaj, jönnek a zsidók, elveszik az országunkat!

Nikolaus Barbie 2008.12.22. 20:20:37

Mercis paraszt látom csak felszakadt a kultúra
Milyen telefonszám? miről beszélsz?
jahogy ez osztás lett volna? wow egy 5 éves frappánsabban visszaszól :O
Másrészt szállj le a földre te vezetőkgyöngye/csakéntudokangolul bohóc, attól még hogy te magadat leszopva ünnepled hogy mennyire megaláztál itt most mindenkit, attól még az nem úgy van öcsi :DD

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.12.22. 20:21:49

Ugyanakkor Weisz Manfréd Huba észrevétele jogos. Tamás, itt nyilván átgondolatlanul fogalmaztál. Kizárt, hogy azt akartad mondani, ahogy elkerülhetetlenül hangzik.

attila1 (törölt) 2008.12.22. 20:42:46

sheridan, moophlander, kopaszmercis:
bocs, hogy közbekotyogok, de köszönet a ma esti remek szórakozásért. Élvezetes volt olvasni a "vitátokat".
szerintem a hülyéket ki kell nevetni, különben sírni kéne rajtuk, annyit meg nem érnek.
Ebből lehet tippelni, hogy kinek "drukkoltam"...

p.s.: a beszamolok.hu-s beszólás: :)))

KopaszMercis 2008.12.22. 21:00:22

Nikolaus Barbie 2008.12.22. 20:20:37
Az utanzast vehetem hizelgesnek?

Nikolaus Barbie 2008.12.22. 21:08:16

Őőő, hol is utánoztalak?
És miért is nem a kérdésre válaszolsz?

Male38 2008.12.22. 22:59:44

a blog tényszerű és amennyire lehet, pontosnak tűnő

a kommentek meg olyanok, amilyenek mi vagyunk .. ez a baj

egyébként jártam izraelben .. a gázai övezetben is .. senki sem akart fegyvert adni, nem tom miért

voltam tetovoban, gostivarban, amikor usa apache helikopterek álltak a macedon reptéren, akkor sem adott senki fegyvert..

de ez hogy jön egyébként a témához?

posta imre meg jó, hogy ír ilyen dolgokról, ha tud és bizonyít, sz"tem az lenne az igazi
ha meg már belekeveri a vélelmezéseket, a saját pletykáit, akkor nem annyira hatásot

vagy ezt csak én látom így és azért készült a könyv, hogy az egyik oldalon halleluja legyen, a másikon pedig fújolás?

Invictus 2008.12.22. 23:06:59

Ronald 2008.12.22. 18:48:32

Egy részvénytársaságot is uralni lehet 6%-os részesedéssel, ha a többi részvénytulajdonos még kisebb aránnyal rendelkezik, és nem tart össze.
Azt meg ugye mondanom sem kell, hogy ezzel a 6%-kal szembeni bármilyen összetartási próbálkozás megbélyegzést, kiközösítést vagy még rosszabbat vonna maga után.
Egy összetartó, múltja, hagyományai miatt a "pénzzel jobban bánni tudó", illetve "jó kereskedelmi érzékű" kisebbség simán uralma alá tudja hajtani egy komplett ország gazdasági életét. Van rá sok példa, pl számos ázsiai országban a kínaiak ezek. Máshol az indiaiak, indiában a párszik (ez egy vallási-népcsoport, mondhatni india zsidói, övék pl. a Tata-csoport ha mond valakinek ez valamit)

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.12.23. 00:10:21

Szerintem meg weisz manfred huba megtanulhatna magyarul és itt nem csupán a minősíthetetlen helyesírására gondolok, hanem a zavaros mondatszerkesztésére is.

Kénytelen vagyok azt hinni, hogy wmf egy magyarul nem tudó zsidó, aki igazán megtehetné, hogy nem nekünk, hanem a fajtársainak ír - ha lehet akkor máshol.

weisz manfred huba továbbá azzal tehetne a legtöbbet ennek az országnak ha eltakarodna innen - a 'kettős mérce' című hulladék társszerzőivel egyetemben.

Nápolyi maszti 2008.12.23. 01:29:39

Posta úr utóbbi időben tett kijelentései azt mutatják, hogy indokolt volt az elbocsátása, sőt, egy elmegyógyászati kivizsgálás is indokolt lett volna. A B.T.-féle cikkben szerepel egy olyan kitétel, hogy a "2006. őszi, hivatalosan soha el nem ismert rendőri túlkapások stb...": ezt nem értem. Az októberi sajnálatos események után tudtommal szakértői bizottság alakult (Gönczöl Katalin vezetésével), amely a túlkapásokat, törvénysértéseket megállapította, perek indultak, elmarasztaló ítéletek születtek: le se lehetne tagadni a dolgot, tudtommal nem is akarja senki. Az viszont kétségtelen, hogy a másik oldal "túlkapásait" a jobboldal mind a mai napig nem ismerte el.

attila1 (törölt) 2008.12.23. 01:36:23

netjézus: azt kurvára nem te fogod megmondani, hogy ki kinek és hol ír. Ha valamiféle "faji" alapon akarod az ilyesmit megítélni, simán elhúzhatsz egy másik országba, ahol kedvelik az ilyesmit. Ez nem a te országod, keress magadnak egy másikat. Senki nem fog hiányolni.

különvélemény 2008.12.23. 06:27:20

Már második napja az Index címlapján?

Ennek zsidő összeesküvés szaga van.

:D

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.12.23. 07:38:31

attila1

de te sem, te fasiszta majom. Menj vissza a hanukagyertyáidhoz és told fel magadnak érzéssel.

Void Bunkoid 2008.12.23. 07:46:48

Tudom hogy off, de attól még a nem-ékezethasználóknak továbbra is szeretném felhívni a figyelmét, hogy 2008 van, annak is a vége, és nem pl. 1996, amikor gólya korotokban puccos szöveges terminálon lynxet használva kommenteltetek az internettóba a BME egyik géptermében :)

sz'al tessék már használni ezt a fene modern technikát. Ha van ékezet, és a magyar nyelv használja, akkor használd. Elitizmusból ékezet nélkül gépelni kocka és pöcs megnyilvánulás, ha már annyira elitista kocka akarsz lenni, akkor nyomtasd ki az imént letőtött filmet lyukkártyára, és nézd meg azon :P

butaállat 2008.12.23. 07:47:42

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Vagy csak annyit, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fúlik a cél...

Mindenkinek gratula.

Ha valaki eddig nem hitt a szélsőjobb hülyeségeiben és a cionisták gyűlölködéseiben, az most fog.

Minden biztonsági cég átmenet, a szervezett bűnözés és a karhatalom között.

Uff én szótam...

xenuka 2008.12.23. 08:11:20

Ha engebb nem bánt se az inkal se a rendőrség se a zsidók. Akkor érzéketlen vagyok vagy zsidó? És a munkásőrök se zavartak meg a cserkészek sem. Mindenki szépen likőrözzön, mert jön a karácsony és hagyjuk már ezt a nagyon "jólértesült" vagyok dolgokat.

cso zsi 2008.12.23. 10:18:20

"A bolt előtt megáll egy kamion, nagy döglött fóka van az oldalára festve. Kiszáll az ipse belőle és elkezd kipakolni. Kimegy a bolttulaj, majdnem agyvérzést kap amikor meglátja az árut, amit interneten rendelt.
-Mit hozott maga szerencsétlen! Hát nem is ezt rendeltem!
-Igen? És az ékezetek nélküli e-mailje alapján , honnan tudtuk volna, hogy nem fókabél hanem főkábel a rendelt áru megnevezése! "

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.12.23. 10:39:40

J_Sheridan,

igazad van, a kauzalitás ócska komcsi trükk.

Cliff 2008.12.23. 11:48:34

ebből szép vita kerekedett...mindeki elmondta mi bassza a csőrét... a megoldáshoz azonban nem jutottunk közelebb. továbbra is hülyének nézik az embert ebben az országba, ha meg ennek hangot merünk adni akkor le csöcselékeznek, szélsőjobboznak(amit kikérek magamnak)vagy jön a maszoposok hozzáállása: minek mész az utcára?!...
itt tartunk. szörnyű és nagyon kiábrándító...komolyan. tiszta állatfarm...

bocsi ha nem írtam kis és nagy betűket, legközelebbre azt is megtanulom...:)

Cliff 2008.12.23. 11:51:08

jaj izgalmamban lehagytam két "n" betűt...:)

muhi 2008.12.23. 11:54:37

Amikor először olvastam az Indexen a kétrészes Posta Imre-interjút, készpénznek vettem az egészet. Most is hajlok rá, hogy a nagy része igaz, de a szavahihetőségének nem használ, hogy mára csak szkíta orgánumokban tud megszólalni. Szima Judit mondókájának is van alapja, de attól, mert a Jobbiknak is vannak értelmes gondolatai időként, még nem szavaz rájuk egy felelős állampolgár.

Amúgy tényleg biznisz a biztonsági cég-üzemeltetés, csak éppen van egy Alkotmányunk és egy 2/3-os rendőrségi törvényünk, ezek pedig felsorolják, hogy mi a rendőrség feladat- és hatásköre. Ezt titkos vagy nyílt kormánydöntésekkel, mutyikkal felülírni nem lehet.

kinot 2008.12.23. 12:47:25

akartam egyet zsidózni, mert hát hol máshol jogos, mint egy in-kalos postnál, de úgy látom nem sok értelme van... úgyhogy nem zsidózok.
szerintem tök egyértelmű, hogy micsoda az in-kal, erről nem elmélkedni kellene, hanem felszámolni, kitiltani, börtönbe csukni. pofonegyszerű.
csak soha senki nem fogja megtenni.

Nápolyi maszti 2008.12.23. 12:49:37

re: muhi. Mi az, hogy mára csak szkíta orgánumokban "tud" megnyilvánulni. Miért, hol lehetne még leközölni az interjúit? Például az olyan elmebeteg dumákat, hogy "értesüléseim szerint 20-40 ezer főre tehető azoknak a Pannonországi MOSZAT (????) ügynököknek a száma, akik politikusként, orvosként, üzletembernek álcázva, rendőri vezetőként és egyszerű rendőrként, hivatalnokként vannak beépülve az ország vérkeringésébe"? Az Orvosi közlönyben? Az javítana a szavahihetőségének?

KopaszMercis 2008.12.23. 13:39:35

Cliff 2008.12.23. 11:48:34

Mondjuk en spec sosem ertettem, hogy a magamutogato bortangas eltevedt buzerans kocsogok minek vonulnak az utcara magukat a fel vilagnak megmutogatni...

Az Andrassy uton levo meleg felvonulast meg mar plane nem ertem!

Miert viszi az ember a maganugyet (szexualis beallitottsag, vallasi / politikai meggyozodes) az utcara... az egyikre ott van a haloszoba a masikr aa szavazofulke.

Cso Zsi: aki nem tud angolul fokabelt vagy fokabelet rendelni az hasznaljon ekezetet ;)

Cliff 2008.12.23. 14:29:53

mercis: persze, ez tok igaz, de en ugy gondolom a szavazofulkes megoldas epp ugy nem mukodik.
atvernek, becsapnak, lopnak csalnak hazudnak es viseljem el mert 4 evig megtehetik, mert 4 evig szol a mandatum?

a buzik unalombol, polgar pukkasztasbol vonulnak, a masik "csurhe" meg at lett baszva, meg lett vezetve.nagy kulonseg.
a bortangas buzikat meg a futball huliganokat sztem minden normalis ember eliteli. de a tunteteseken nem csak futball huliganok vannak...nem csak azokat csaptak szet...
akiket meg kellett volna verni azok nem kaptak pl tv szekhaz es akiket nem pl fidesz gyules azok kaptak...ez is erdekes...melyik mszpes rendezvenyt vertek eddig szet?

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.12.23. 15:03:06

Mélyenszántó kis vita keletkezett itt, Béláim... Monnyatokle.
Boldog Karácsonyt mindenkinek.

Cliff 2008.12.23. 16:35:29

buek nektek! szebb jovot!:)

butaállat 2008.12.23. 18:53:24

Iuvenalis

„…ez a nép már rég túltette magát minden dolgon, s akitől rég vesszős bárd, sereg és hatalom függött, ma egészen meglapul, és csak e két dolgot kívánja szorongva: cirkuszt és kenyeret.”

FÚÚÚ de mai...:)

Fikamatyi 2008.12.23. 19:15:08

A cikkíró téved. Az In-Kal nem héber eredetű szó, hanem igen is magyar. Csak éppenséggel héber módon kell olvasni (jobbról balra). Igen. Lak-ni. Mi másról lehet szó, mint szálláscsinálásról?

attila1 (törölt) 2008.12.24. 01:13:33

netjézus: "fasiszta majom". Hi-hi. Nem is te vagy ám, aki a suttyó kis zsidózáson kívűl mást nem tud hozzászólni. A hanukához meg kurvára semmi közöm. Bár ez egy antiszemita pöcsnek biztos felfoghatatlan. A "fajtádat" (copyright Morvai Krisztina) útálom, de nagyon. A lényeg meg akkor is ez: ez nem a te országod. Rasszisták, anitszemiták, hasonszőrű eszelősök: húzás van innen el. Ha nem tetszi, lehet keresni másik országot.

butaállat 2008.12.24. 12:36:12

Kellemes karácsonyt mindenkinek és békességet!

karácsonykor minden lehetséges....óvatosan nézd meg, ha nagyon röhögsz lehet, hogy gulágra visznek

elfyourself.jibjab.com/view/yIhXRnmYQtYniyQZYknZ

a grincs...:)
süti beállítások módosítása