Megvádolt rendőrök is falaznak a szadista őrnagynak

2009.11.09. 09:18

Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án.

730 komment

Címkék: 2006 túlkapások

A bejegyzés trackback címe:

https://bodoky.blog.hu/api/trackback/id/tr361510847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.10. 15:38:41

@Gábor 69:

A Jobbiktól szerintem semmit sem lehet várni, de egyébként maximálisan egyetértek. Semmilyen párttól nem lehet semmit várni.

zéka (törölt) · http://recklama.blog.hu 2009.11.10. 15:39:05

marhaságot írtam, jogszabály szerint NEM lehet bevinni, bár lehet tévedek

bűnvadász 2009.11.10. 15:40:14

Jól áll a Révésznek ez a véres koponya, én le se mostam volna magaról... :):):)

zéka (törölt) · http://recklama.blog.hu 2009.11.10. 15:44:22

@A Nép - Te vagy!: nyugi inkább győzd meg az nagyobb fegyver, és ezt mindenkinek üzenem:D Mellesleg beleolvastam az oldaladba, jó nekem bazira bejön, amikor lesz elég erőm akkor végigolvasom:D Milyen sűrűn szoktál frissíteni?

dr.schneidiger 2009.11.10. 15:45:58

@zéka: hát ez már jó rég volt...kb amikor viktorunk behozta ezt a törvényt,hogy a fű drog...engem 16évesen megvertek és bevittek,uhogy elhiheted mennyire komálom a rendőröket...meg ezt az okos törvényt,ami ugyanannyira büntet ha van nálad egy g fű vagy mondjuk 5g heroin..

zéka (törölt) · http://recklama.blog.hu 2009.11.10. 15:50:05

@dr.schneidiger: mostmár ez nem így van, meg vannak besorolások (könnyű-, nehéz drogok) persze a mai napig folyik a vita, hogy mi mibe tartozik.

'96 előtt Magyarországon a fű nem számított drognak? Na az komoly. Amerikában 1937 óta annak minősül... Ez azért érdekes.

dr.schneidiger 2009.11.10. 15:58:00

99előtt...a csekély mennyiség határa kb fél kiló volt:)ahhoz képest, kicsit megszigorították...drognak számított, csak nem büntettek meg érte...max egy kis pénzre vagy ejnye-bejnye...amerikában is a 60-70es évekig nem büntettek érte...ma is minden nyugati országban van egy csekély mennyiség amiért nem nagyon büntetnek...csak magyarországon van ez a szívás...vagy nemszívás...mindez azért, mert könnyebb egy fiatalt basztatni, aki jól érzi magát, mint megoldani egy bűnügyet...

dr.schneidiger 2009.11.10. 16:00:30

@A Nép - Te vagy!: Te vagy ez a féllábbal a sírban álló öregember aki ezt a kibulizott ország c. rendkívül színvonalas ámbár 0valóság tartalmú cikket írtad??

bajai 2009.11.10. 16:04:34

@J.G.: Bizony, bizony rátapintottál a lényegre. Valóban tonfát írtam vipera helyett.
Teljesen igazad van, ettől rögtön hiteltelenné is vált a megjegyzés többi, egyébként is lényegtelen része:
Egy rendőr miért tagadhatja meg a tanuvallomást? Egy parancsnok mire köteles és miért felelős? Miért nem áll a gyilkossági kísérlet vádja?

Köszi. Nagy vagy! :)

eszement · http://jateknaplo.blog.hu 2009.11.10. 16:06:33

Senkinek sincs joga kilőni a másik szemét, azonositó néküli egyenruhában a rendet fenntartó szerv hatalmában pózolni.Iwiw elérhetőségéeket, címeket ide szépen, meg olyan oldalakra ahonnan nem lehet levakarni őket. Azután bizzuk a többit az "ismeretlen tettesekre". Mocskos országban csak mocskos munkával lehet rendet tenni!!

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.10. 16:07:45

@zéka:

Arról beszélsz nyilván amit hirdetek. Az egy írás, ami elkészült és két éve úgy van, nem hinném, hogy „frisítés” várható.

Én nagy híve vagyok a meggyőzésnek, de amikor egészen világos, hogy nem jóhiszemű kommentelővel állok szemben, hanem valamilyen ügynek az elszánt katonájával, provokátorral, akkor hülye leszek az időmet vesztegetni. Egyébiránt meg ha valaki nyitott az érvekre (mondjuk tévedek abban ahogy látom), akkor összeállíthatja abból amit itt írtam, hogy mit gondolok. Ha nem használ neki, akkor nem. Van elég tapasztalatom az ilyesmivel és rájöttem, hogy vannak akik arra utaznak, hogy lemerítsék a másik embert. Ez országosan is folyik, tudatos politika már két évtizede. Szándékosan beszélnek a pártok illetve újságíróik, politológusaik egyre nagyobb zagyvaságokat, hogy aláássák az átlagemer egsészséges ítélőképességét, megzavarjék józanságát és az így keltett zavarosban halásszanak.

dr.schneidiger 2009.11.10. 16:14:52

@A Nép - Te vagy!: Ne aggódj megyek...Valakinek dolgozni is kell, nem csak pofázni, meg sírni, hogy milyen szar ez az ország...Talán tenni kéne valamit...Te Nép...nem a gép előtt mereszteni a dagadt testedet, hanem valami értelmeset csinálni...Na dagadjááá meg!!:)

zéka (törölt) · http://recklama.blog.hu 2009.11.10. 16:16:53

@A Nép - Te vagy!: Jójó, de a menj a fenébe mondatból sokan téged is leírhatnak. Még akkor is, ha a másik már csak mocskolódik én akkor is megpróbálom meggyőzni:D Általában kiállnak mellettem a végén

Új Nick 2009.11.10. 16:20:05

V. Lászlóban, gondolom, a (remélem kábé 13 év múlva) következő szoci belügyminisztert (vagy rendészeti) üdvözölhetjük...

dr.schneidiger 2009.11.10. 16:22:19

Én nem mocskolódtam! Akivel lehet rendesen beszélni, azzal szívesen beszélek...aki csak fröcsögő nyállal a saját igazát szajkózza, mint A Nép-Te vagy nevű kedves kommentelő, sajnos azzal nem lehet mit tenni...Dunába vele...De előtte a szemét ne felejtsétek el kilőni...

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.10. 16:24:44

@zéka:

Így van. Mondom, az elvvel amit képvislesz, nálam inkább kevesen érthetnek egyet, de mégis az ember nem tudja elkerülni nagyon világos esetekben, hogy alkalmazza az ítélőképeségét. Nem szoktam durvasággal kezdeni. Ez sem az, főképp akkor nem, ha megnézed a kedvezményezett mint önt(ene) rám, csak a jelzése, hogy értlemetlennek találom a társalgást. Méég így is nem rikta, hogy csapdába esek a tiedére emlékzetető előzékenységemmel. Sajnos valóság az, hogy az ember ideje nem végtelen. Ahol rezonanciát látok, valamiféle szándékot egymás álláspontjának a megértésre stb, csevegek én annyit, hogy meg lehetsz velem elégedve. Az álláspontod helyes, de abszolutizálni értelmetlen.

eszement · http://jateknaplo.blog.hu 2009.11.10. 16:30:07

MInt már elhangzott Vitéz lászló lesz az az alezredes, aki régen V.László Őrnagy volt és Tinesz Mihály nevű úriembert is megnevezett itt az elején az egyik kommentelő (gyaníthatólag egy tisztességesebb rendőr).Talán őket kéne "megkérdezni" az eseményekről, biztos lehet segíteni a memória problémákon:)

kamasuka 2009.11.10. 16:38:59

Fű, drokok. Pff.

Szerintem annyi a teendő, hogy ha kormányváltás lesz, és lesz, akkor kijelenteni:

"Az EGÉSZ ottlévő rendőrséget felelősség terheli 2006. okt. 23. kapcsán. Szóval úgy indulunk, hogy Ön bűnös. Ha tetszik, ha nem, és azonnali hatállyal kirúgjuk, mert Ön ott volt 2006. október 23-án A vagy B helyszínen és erről van bizonyítékunk és embereket vertek meg, amit senki sem akar elismerni. Szóval, részt vett ... (blabla) ... számú ember megverésében ill. részességet vállalt azzal, hogy nem tanúskodik. Ha úgy érzi tanuvallomást szeretne tenni, hogy a rendőrség megszabaduljon az igazi bűnösöktől és tud valamit, hogy ki, mikor és hogy bántalmazott embereket, akkor megteheti. Ha nem, akkor viselje a következményeket, ami lehet kirúgás (persze, lehet perelni, de addig is meg kell élni valamiből), és egyéb más dolog is."

Tehát ebből lehet munkaügyi per, de az is, hogy pár emberke felvállalja és vall egyet a bűnösökre.

Persze lehet, hogy ez megtörténik fenyegetés nélkül is, de hogy a Jobbik és a Fidesz erről a témáról nem fog leszállni 2010 júniusától, az tuti.

bugajakab 2009.11.10. 16:39:02

Ne feledjétek a VADÁLLATOK NEVEIT:

Vágó László az ŐRNAGY!!!!!!
Tinesz Mihály az egyik 15 méterről szemet kilövő ÁLLAT!!!!!

zéka (törölt) · http://recklama.blog.hu 2009.11.10. 16:40:54

@A Nép - Te vagy!: jaaah persze én azért valahol kommentálomvilágban élek, ahol nem tudják, hogy mi az-az elsőzés, offolás, trollozás meg faszom tudja hogy még micsoda:D

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.10. 16:43:34

@zéka:

Nézd csak. Ez az ember itt ezzel nyitott (nem felém, általában):

„Aki az utcán anyázik és dobálózik egy nemzeti ünnepen, és többszöri felszólításra sem megy haza, annak basszus törjék is el a kezét, lőjék ki a szemét...aki hülye haljon meg...”

Namost az én szememben (amit ő azóta ki szeretne lövetni, pedig csak arra hívtam föl, távozzon), aki ilyet ír le azt úgy hívják ROSSZ EMBER. Érzéketlen, elvakult, gonosz lelkű. Tök mindegy hol áll, milyen úgynevezett oldalon. Ha csak nagyon buta, azért nincs mit beszlénem vele, mert úgysem fogja fölfogni korlátoltságában amit írok, ha meg nem buta, akkor semmi közöm hozzá, mert nem ember. Ezzel együtt az, hogy te még így is megpróbálnád föltétlenül szebb, de én belátom, hogy nagyon valószínűtlen, hogy bármi értelme lenne az adott helyzetben. Erőm nem terjed addig. Időm nem végtelen, sokkal hasznosabbrais tudom fordítani, akér csak itt, azzal, hogy beszámíthatókkal beszélek. ha más körülnények között találkozok efflével, ahol a helyzet jobban indít a tárdsalgásra, képes vagyok több energiát ráfordítani. Itt nem, és ezt észerűnek is tartom, ha egy fokkal talán kevésbé keresztyéninek is, mint ideális lenne. Remélem így jobban megértesz. Üdv.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.10. 16:44:39

@zéka:

Persze még a korűábbidra válaszoltam, nem az utolsódra.

Quarius_ 2009.11.10. 16:54:24

Sajnos ez közismert, h a rendőrök szeretik maguk kiszabni a büntetéseket. Elkéne nekik magyarázni, h vszínűleg azér rendőrök és nem bírók, mer hülyék ahhoz, hogy ítélkezzenek. Nincs meg hzzá az agy. Ha vmelyik megtanul olvasni mér mehet is redőrnek. Én találkoztam olyannal aki nemtudta leírni a motoralvázszámát mert nem volt tisztában a betűk leírásával. És ez Pécsen volt egy fiatal rendőrnél nem az isten háta mögött vmi öreg nyugdíjra várónál. Ha ilyen a rendőrök képzése mit várunk?

maxval bircaman balcán · http://www.bircahang.org 2009.11.10. 17:01:37

@hammer: jegyezd meg - jól! -, hogy ti SOSEM - ízlelgesd a szót! -, azaz sosem lesztek hatalmon, a ti nevetek kuss, s nem függ tőletek az égvilágon semmi

mert azért bocsásson meg a világ, de ki látott olyat, hogy magyarkodó parancsolgasson???

a magyarkodó megtűrt lény: disznóóljában (ha kifizette a banknak a részletet) maszturbálhat szabadon árpádsávos gatyában wass albínó háborús bűnös sarokszobra előtt, csókolgatjatja nagynyilaországos térképét, de ennél több esetében olyat kap a fejére, hogy fülét-farkát behúzva rohan vissza 7-szer vágott piros-fehér vécédeszkájára

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.10. 17:14:48

@zéka:

Remek, akkor elmesélek valamit. Azt hiszem kivehető az észrevételeimből, hogy nem vagyok nagy rajongója a kommunizmusnak. Egyszer írt nekem valamiért, és nem mondanám, hogy nem nagyfokú kiakadással egy – mint magáról mondta – komcsi. Világos volt, hogy álláspontjaink ég és föld, mégis volt valami a fogalmazásában amiből kiderült, fölháborodása közben, hogy normális ember. Ezt a vélemyénemet nem titkoltam el, és az lett a vége, hogy egész jól összebarétkoztunk. Az álláspontjaink csak milliméterekkel kerültek közelebb, de emberileg teljesen jó fej volt, rendes, jóindulatú, stb. Ő biztosan nem mondott volna olyat, hogy jó dolog más szemét kilőni, meg efféléket. Bizonyára ő sem szimpatizált a tüntetőkkel, jó, másként gondolkozunk. Más dolog a más nézet, és a szadista erőszak jóváhagyása, kívánása. Az olyan menjen a fenébe. És akkor nagyon türlemes és megértő voltam vele, mert nem is kívánok neki semmi rosszat, csak magamnak annyi jót, hogy a magát senkiházinak mutatóval ne kelljen egy levegőt szívnom.

maxval bircaman balcán · http://www.bircahang.org 2009.11.10. 17:24:37

@A Nép - Te vagy!: pedig ti nyilasok nagyon jól megértitek egymást a kommunistákkal, látom, ez most is sikerült, basztatok is?

vércseharcsa 2009.11.10. 17:28:04

Elítélem azt, hogy egyesek bizonyos internetre feltett videók kommentjeiben mit meg nem engednek maguknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.youtube.com/watch?v=1yv2qW9e6Tk

golyófejűpampam 2009.11.10. 17:52:22

Amit eszement előad, az súlyos bűncselekményre való felbújtás, uszítás.
Remélem felfigyel erre valaki, ha már nincs moderálva ez a mennyiségű legalja szenny ami itt tobzűdik.

dukeekud 2009.11.10. 17:56:29

Nincs az az isten,hogy ezek a "rendörök" ezt meguszák,törvényesem,vagy sem,de bünhödniük kell.
Olyan nem történhet újra,hogy valakik az emberek közé lönek,mint 56-ban,és ezt büntetlenül megusszák.Minimum börtönbe zárni oket,a nyugdijukat elvenni,nehogymar a mi adonkból fizesék a gyilkosaink nyugdiját.

medium84 2009.11.10. 17:56:55

Látom akik tegnap este osztották az észt ma is egész nap folytatták. Tudnám hogy érnek rá egész nap, most akkor ki is a munkanélküli?

maxval bircaman balcán · http://www.bircahang.org 2009.11.10. 18:03:46

@golyófejűpampam: nem kell moderálni, az a cél, hogy megmutassák igazi pofájukat a nyilasok

Karlitosz 2009.11.10. 18:09:37

@Birca: te már megmutattad az igazi pofádat, találkozunk még annyit megigérek nem fogod megköszönni amit kapsz.

Tóth Ágas 2009.11.10. 18:09:47

@Birca: te értelmiséginek gondolod magad? a hozzászólásaid színvonala ettől nagyon messze esik, srác. még akkor is, ha jujdenagyondrága fotóállványod van.

vagy azért vagy ilyen frusztrált, mert tudod, hogy véglegesen reccsen a baloldal gerince jövőre? milyen érzés már most tudni, hogy bukni fogtok? hogy akárhogy erőlködsz, ez így lesz? hihi.

szeszes 2009.11.10. 18:11:21

@eszement: szép megfejtés való igazak a nevek.
A bocsánatot kérő neve :Végvári Csaba zászlós.
Az is tök satu ,de legalább bocsánatot kért.

Tinesz M. kopasz genya szörnyen primitív.
Vágó L. meg egy amolyan Cobra-szerű sztárzsarucska.

Tóth Ágas 2009.11.10. 18:30:17

@A Nép - Te vagy!
ismerem, nagyon jó írás! már továbbküldtem egy pár cimborának.. :)

maxval bircaman balcán · http://www.bircahang.org 2009.11.10. 18:38:10

@Karlitosz: köszönöm meghívásodat, de nem szoktam nyilasokkal randevúzni, így el kell utasítanom melegszívű meghívásodat

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.10. 18:39:53

@A Nép - Te vagy!:

Nem azt akartam mondani, hanem, hogy nézd meg a beírásom, akkor. Majd érted.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.10. 18:40:32

@Tóth Ágas:

Nem azt akartam mondani, hanem, hogy nézd meg a beírásom, akkor. Majd érted.

(Bocs, rosszul írtam az előbb.)

maxval bircaman balcán · http://www.bircahang.org 2009.11.10. 18:41:13

@Tóth Ágas:

én nem annak gondolom magamat, hanem az vagyok

egyébként meg nem értem hogyan hozod ide a 2010-es választást, nem lehet, hogy te nagyon buta vagy?

szeszes 2009.11.10. 18:45:05

www.youtube.com/watch?v=2dkG4NuJAEg

ezt nézzétek meg: 1:20-nál kezdődik a Vágó László , Tinesz Mihály által jegyzett akció...

Amúgy Birca egy szerencsétlen kis végbélkéjenc

nemecsekerno_007 2009.11.10. 18:49:00

Ezeket a Birca féléket fizetik vagy mi?

Ennyire szervezetten müködik a néphülyítés.

Nem hiszek én a jövő évben sem amíg egy ilyen cikk után ilyen szintű kommentelés alakul ki. Az ilyen birca féléket ki kéne moderálni mert csak provokálnak. Nyílván külön kigyűjteni, aki el akarja olvasni az megteheti, de ne adjunk nekik ekkora nyílvánosságot és ne hagyjuk, hogy elnyomják az értelmes vitát.

szeszes 2009.11.10. 19:00:24

@szeszes: eszement leszedték vágó és tinesz adatait .
Rakd fel mégeegyszer vagy majd holnap megint.

dr.schneidiger 2009.11.10. 19:10:02

@A Nép - @A Nép - Te vagy!: Pontosítanám...én sem szeretem ha ártatlan embereket bántanak...de az aki gyújtogat, dobál, az nem ártatlan, főleg ha kárt is tesz valakiben...itt több ezer emberről van szó, akik között nyílván voltak kíváncsiskodók...De attól még hogy kíváncsi vagy egy krokodilra, megnézed az állatkertben, de a ketrecébe nem mész be és nem akarod megsimogatni...akinek volt esze, hazament az első szóra, aki nem, az lehet, hogy fél szemmel távozott, ő választotta, így járt...Szerintem egy demokráciában és magyarország mindenképpen az, nincs helye a lázadozásnak...Ehhez nyomós indok kéne, nem pedig az, hogy nem szimpatikus a miniszterelnök..Én nem tartom magam rossz embernek, sőt...én egy jó ember vagyok...akik akkor kint voltak...a kopaszok, kokárdával...azok a rossz emberek...mert erőszakon kívül egyszerűen nem tudják megoldani a saját nyomorúságos életüket, ezért kimennek lázadni..ők a buták, meg aki akkor kint volt...gondolom te is

maxval bircaman balcán · http://www.bircahang.org 2009.11.10. 19:10:28

na jó, sziasztok nyilasok, most valami komolyabb dolgom akadt, további kellemes árpádrongyos gyűlölködést-hányást és wassalbertos maszturbálást kívánok!

dr.schneidiger 2009.11.10. 19:19:25

@A Nép - Te vagy!: Különben meg tipikus szélsőjobbos demagóg szöveggel próbálsz emberségesnek tűnni, és védeni szegény "ártatlan" áldozatokat..És sajnos a magyar ember ezt beveszi...a butábbik fajta...sajnos elég sok van és pont az ilyenekre hallgatnak mint te akik úgy csinálnak mintha a barátjuk lenne, de közben a saját hasznát remélve dörzsöli a tenyerét...
Etetsz barátom, csak az a baj ez csak a hülyékre hat...

eszement · http://jateknaplo.blog.hu 2009.11.10. 19:22:07

@golyófejűpampam: csak nem megijedtél?:) Megjelöltem a forrást is, azt is hogy mikor raktálk ki, de ha átnyálazod a majd 700 kommentet, itt van az aki beirta a címűket és még több infomrációval szolgált. Lehet, hogy leszedik az egyik helyről, akkor ő felrakja a másikra. Majd ott is lesz egy ember, aki belinkeli. Mellesleg kimoderálták innen:)De ha beírod a gugliba, ezernyi találtat különböző helyekről. Jééé csak nem az index forumán is ezt taglalják már 2008óta?

A rengeteg értelmesebb komment lényege akkor is mind megegyezik. A rend őreinek az a dolga, hogy a rendet védjék, DE nem mindegy, hogy milyen eszközzel. Senki sem teheti büntetlenül a mocskosságokat.Sem azok akik randalíroztak, sem a szerv, ami türhetelen módón és eszközzel akadályozta ezt meg. A rendőri túlkapásoknak nincs helyük, a bűnösöknek bűnhödniük kell. Ha a magyar jog egy zsákutca egy megvásárolható drága szinészkedés, akkor előjönnek az ősi ösztönök.
Az meg végképp kiveri a biztositékot, hogy még 40évesen nyugdíjazzák és előléptetik őket ezért.Gergényi címe és neve is kikerülhet bármikor a netre, mert biztos, hogy akadnak olyanok akik tudják/látták/felismerik.És mint szeszes megjegyezte, Végvári Csaba az a zászlós, akit nem hogy bűnpártolásért elitélnek/eljárást indítanak ellene, hanem felmentik. A kis halaktól kell elindulni, hogy eljussunk a nagyokhoz. Ha valaki beírja az ő címét is, vagy telefonszámát akkor is én vagyok a bűnpártoló?:)Tudod az emberek el vannak keseredve.nem kicsit..nagyon, és ha 10embert megkérdezel manapság akik nincsenek közel a levesestányérhoz, és elegük van a lehúzásból az aljas hazugságokból a repkedő milliókból és, hogy ezeket ők fizetik meg, 8an szerintem azt mondanák, hogy nem szép dolog az önbíráskodás, de sokszor csak az a megoldás.Erre a fizetésem merném tenni. Jah nekem, olyan nincs mert munkanélküli vagyok medium 84 szerint, birca szerint meg én is nyilas, mint a fél ország:)

Akkor én most mi vagyok? Unatkozó mocskos munkanélküli?Vagy tetves zsidóbérenc/avós/nyilas/jobbos/balos köcsög? Mert ugye itt mindenkinek van valami "megtisztelő" neve. Akkor is ha egyik se, és még nem is itt él.

dr.schneidiger 2009.11.10. 19:38:12

Kérdés...Milyen más eszközzel lehet megakadályozni több száz, nyáladzó, felhergelt, buta , kopasz állatot, hogy ne basszák szét a várost???
Lehet velük beszélni?(megpróbálták, nem)
Vízágyú? (ez sem volt hatásos)
Ezzel a gumilövedékes. lovasrendőrös akcióval is éppen csak megfékezték őket..
Ezek nem emberek, állatok...le kell vadászni őket...

a nevem nick 2009.11.10. 19:38:29

@bodoky: sőt emberevő rendőrök a nigériai feketemunkásszakácsot egy ifa platón sütötték meg. A nigériai pedig nem mert feljelentést tenni ellenük...

Illes 2009.11.10. 19:42:19

Korábban felnéztem valamennyire a rendőrökre, tiszteltem a hivatást. Most gyűlölöm és lenézem a rendőrséget és a politikusokat.
Azt az országot, ahol az állampolgárok bántalmazása karhatalom által, akár törvénytelenül is, büntetlenül megtörténhet, diktatúrának/rendőrállamnak nevezik. Az ellenük küzdőket szabadságharcosoknak.
Felfogták a Rend Éber Őrei és a Tisztelt Politikusok, hogy a korábban "köztörvényes szélsőjobb"-ból "mártírokat és szabadságkarcosokat" faragtak?
Nem véletlenül mondják erre az országra hogy Abszurdisztán, Mutyisztán, Magyarisztán...
Szégyen.
Félreértés ne essék, egyik pártban se hiszek, de nem vagyok szélsőséges se. Csak szeretném, ha a békében, méltósággal lehetne élni, az adócsalás/mutyizás/munkakerülés szégyen lenne, a munkát és igaz életet pedig megtisztelés övezné...

dr.schneidiger 2009.11.10. 19:42:21

Ha ők a nagy magyarok, meg mostmár csak az a magyar akin árpádsáv meg nagymarországos póló(ami megint csak egy butaság, hogy újra a miénk legyenek olyan területek, ahol nem is a saját népünk él legnagyobb százalékban)
Szóval én akkor már nem is akarok magyar lenni, mert én nem ebben látom a Magyar mivoltomat, hogy megyek és tüntetek...Inkább értelmeset teszek, mert ebben az országban ezernyi lehetőség van, csak sírni könnyebb, mint bármi hasznosat cselekedni...

Illes 2009.11.10. 19:46:42

...és szeretném ha lehetne nyugodtan tüntetni bármi ellen/mellett, de úgy, hogy a köztörvényes autóborogató/gyújtogató/kirakatbeverő vandálokat pillanat alatt kiemelnék a tömegből, ahol a tömeggel udvarias a rendőr és a tömeg se zavartatja magát a rendőrségtől.
Tudom, ez a jelenlegi politikai kultúrával csak álom...
...az hoyg lehet hogy angliában a miniszterek apró stiklikért önként mondanak le? Jaaaa, hogy ott uramnak szólítják egymást?

eszement · http://jateknaplo.blog.hu 2009.11.10. 19:48:17

@Illes: Anglia más világ:) De sajnos ott is kezzd megváltozni a helyzet, mint a világon mindenhol, de egyenlőre még mindenhol jobb mint itt.

eszement · http://jateknaplo.blog.hu 2009.11.10. 20:01:26

@szeszes: az infók nem tőlem származnak. Ha beírod a gugliba, hogy Vágó László youtube az első oldalon a találatok között hozza sodi oldalát is, ahol a kommentek között van, valamint az ominózus youtube videó amin elhangzik a bűnösök neve, szintén ide van likelve és a kommentek között szerepel mindkettőjük címe,telefonszáma. Sokat gondolkodtam, hogy megtegyem-e újra, de mint láthható előttem is sokan megtették, aki akarja megtalálja, én csak azért nem teszem, mert több cím is megvan adva és birca esete elgondolkodtatott.Ha valaki elmenne megverni azt a szerencsétlent, csomó névrokona akad, mondjuk róla van kép, ezekről meg nincs. Vágó Lászlóhoz 2 cím is megvolt adva, mindkettő pesti, remélem, hogy nem valamelyik névrokona bűnhödbe ártatlanul miatta.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.10. 20:25:17

@dr.schneidiger:

Na jó, akkor következetlen leszek. Illetve nagyonis következetes, mert így egészen más.

Szóval ebből látom, hogy úgy vannak téves képzeteid egyes dolgokról, mint nagyon sokan másoknak is a hazában. Majdnem mindenkinek az van, csak kinek itt, kinek ott áll be a ficam.

De maradjunk nálad, illetve annál amit mondtál. A demokrácia fölfogásod téves. Működő demokráciákban nem egy fajta szervilis alázatosság jellemzi az embereket az állam intéményeivel szemben, hanem nagyonis öntudatos kiállás, amikor indokolt a jogokért. Ez meg is szokott időnként történni. Amit persze a demokratikus állam nem von kétségbe és ennek megfelelően is jár el eleve. Kölcsönös tisztelet van állam és polgárai között, mert ők nem mások, hanem ugyanazok. Nálunk másképp van. Nekem nem az a véleményem, hogy Magyarország demokrácia. Nehezen osztályozható a berendezkedés jellege, de úgy mondanám áldemokrácia. Kirakat szerűen léteznek a demokrácia intézményei, formailag többpártrendszer is van, ennek megfeleően választásokat is tartanak, de ez egy kolosszális trükk, teljességgel hiányzik a demokratikus szellem. Nem akarhatom itt leírni, ami sokkal részletesebben a Kibulizott országban olvasható, amit látod, hogy népszerűsítek. Ha azt olvastad és nem fogadod el az ott elmagyarázottakat, az a te döntésed. A lényeg most, hogy jobban nem tudom megvilágítani ami folyik húsz éve. De félre is lehet tenni, hogy hogyan osztályozzuk a működő rendszert, demokráciának vagy áldemokráciának. Abban fölteszem megeegyezhetünk, hogy akármi is, a demokratikus viselkedés elvárható, sőt elvárandó az államtól. Ami 2006-ban nálunk történt az olyan, hogy demokratikus állam vezetői úgy semmiképpen sem viselkedhetnek. Föltehetően nélkülem is ismered a mások által éppen elégszer szóvátett dolgokat, de a követhetőség kedvéért kénytelen vagyok megemlíteni őket. Demokratikus kormány Nyugaton soha nem viselkedne úgy ahogy nálunk a Gyurcsány kormány a választás előtt álata is bevallottan viselkedett (az Őszödi beszéd előtt bevallottan). Ha egy kormány a hivatalban maradás reményében eltitkolja a választók elől a tényleges gazdasági adatokat, és ilyen, hamis alapon nyer, az nem nyert. Az csalt és a választás demokratikus szempontból érvénytelen. Olyan sincs egy valódi demokráciában, hogy valaki valamiylen programot hirdet és amikor azon az alapon hivatalba szavazzák, a választás másnapján közli, hogy egészen mást foggcsinálni, mintt ami miatt megválasztották. Ezt a magyar nép mind lenyelte, holott szerintem bal és jobboldaliaknak együtt kellett volna többszázezres tömegben fölvonulva azonnal tűnteni azért, hogy új válsztést tartsanak, most már a nyilvánosségra hoztott valódi adatok és az MSZP-SZDSZ koalíció igazi szándékai ismeretében. Ez nem szabadott volna, hogy oldalak kérdése legyen, hanem magyar állampolgári öntudatosság/méltóság kérdése, mindenki közös demokratikus érdeke. De nem eélg jó a hagyományaink, lenyelték. Ezután félévvel jött az Őszödi. Azt már voltak akik nem nyelték le. Ne tévesszen meg, hogy később hogyan keveredtek más jellegű elemek a Kossuth tériek közé, és mit hogyan kevertek széndéksoan hozzá. (Legyen elég a hír az MSZP raktárban látott fölstószolt árpádsávosokról.) Akik akkor kimentek az utcára tiltakozni, az a magyar nép színe java volt, amradék becsülstes demokratikus öntudatának képviselői. Ajánlottam itt többször is egy a Transindexben megjelent cikket. Nem minden egyes részteletével értek egyet, de a nagyon nagy részével és lényegével igen, és szerintem messze az a legszínvonalasabbb és mélyebb írás ami a témában megjelent. Érdemes elfogulatalanul elolvasni.
Mindesetre ott tartunk, hogy a demokrácia, a demokratikus szellem olyan szintű megcsúfolása után amit az Őszödi, ileltve az, hoyg a kormány még ennek kiderülése után sem mondott le, semmi de semmi kifogésolható nics abban, hogy megmozdult a nép. Az kifogásolható csak, hogy a demokratikus szeem olyan gyönge, hogy nem százrek, csak legjobb esetben annaka tizedrésze ment el tiltakozni. Nem írom le ami következett, az egész folyamatot és nem ismétlem meg amivel találkozhattál, hogy hogyan járatott le negyven valahány (biztos vagyok benne, hogy vezetújül által a kormány megbízásából megmozdított) gyönge alak a TVénél több ezer oda sem ment Kossuth téri békés tűnetőt. A csel sikerült attól ,kezdve mindenki csak annak negyvenvalaánynak a rémsésgeire koncetrált. Pedig nagyon átlátszó volt ez a klasszikus trükk, dehát nélunk ilyen gyöngék még a nép demokratikus alapok, a népéi is. De nagyon fontos ami október 23 előtt közvetlenül történt. Erről írtam ebben a blogban följebb, megtalálod. Végülis az a helyzet, hogy a dolgokat sikerült jól összekeverni. Sikerült a jogos demokratikus tiltakozést egybemosni a különböző oda nem tartozó baromságokkal, a nem általuk képviselt erőszakkal. Benned mint sok hasonlóan (nem) gondolkodó psti ismerősömben, baátomban ez maradt meg Ez torzkép. És sajnso azt is látom mirt vevől rá olyan sokan. Részben megértem őket (pszichológiaialag csak) , de akkor is rossz úton járnak, jártok, a saját szempontotokból rosszan. Nem volna szabad elfogadni a megosztást és annak a logikája szerint működni.

A kopaszok ugyanúgy rászedett emberek, csak ők más dolgoknak ültek föl. Az igazi gonosz köztük is kevés akármilyen erővel igykszik a konot kersésbe beállni igyekvő jobbik belúlük is algerosszabbat kihozni. A mai magyarországi rendszer szándékosan megosztó gonoszsága az ami mindenkit elállatiasít. Mindent katasztrófába visznek a saját meggazdagodésok érdekében. Bűnük fölmérhetetlen.

Volna még egy két észrevételem, de elfáradtam. Örülök, hogy másképp szólaltál meg. Látod, én is tudok. Zéta meg lehet elégedve.

golyófejűpampam 2009.11.10. 20:39:51

@eszement:
Tök mindegy, hogy valaki más is feltette már valahova azt a listát. Legfeljebb vannak bűntársaid.

Persze nem uszítgatnod kellene, hogy valaki menjen oda és ..., nem, legyél Te olyan tökös mélymagyar, hogy odamész és face to face elsírod problémádat, majd megvívsz vele. Ha túléled, akkor "fasza gyerekként" mész a sittre. Ahogy elnézem te még a billentyűzettel is nehezen küzdesz meg, csak arra vagy alkalmas, hogy más farkával veresd a csalánt.

Na nekem elég volt ennyi ebből primitív társaságból ami itt van.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.10. 20:43:55

@Illes:

Nálunk az állam ráküldi a köztörvényeseket a tüntetőkre, hogy vegyüljenek össze, és össze lehessen mosni, a tántetőket a bűnözőkkel egykaptaféra lessen venni. Ez a módszerük. A magyar államnak vannak erősen fasisztoid vonásai.

szeszes 2009.11.10. 21:09:38

@eszement: Köszi szépen a választ.

Tökéletesen méltányos az ártatlan névrokonokkal.
Utánanézek magam.
Ezek a nyomorultak túl sok disznóságot műveltek ahhoz , hogy majdan a törvényes felelősségrevonást elkerülhesék.
Ha nem is Ávós -mód bánnak el velük , a félelem jelen lesz a hétköznapjaikban
és ez elégtétel lehet a becsületes embereknek .
A Főbűnös Vágó László meg ez a agyilag kasztrált komcsi-proli rendőrség , aki ilyen gyáva riherongy kopasz kigyúrt verőembereket foglalkozt.at

[Lombroso] · http://archiregnum.blog.hu 2009.11.10. 21:50:14

@radiator1: Tudod, az a magad fajta marhákkal, hogy egyrészt mindenhol bolsevik magyarelleneseket meg kaftános hazaárulókat látnak, másrészt pedig az, hogy túl hülyék felismerni az iróniát.

nagor 2009.11.10. 22:10:53

Pszihopata gyurcsányi gennyládák,remélhetőleg eljön az idő, amikor az Andrássyt díszítik a Deáktól a Hősökig, a Duna is egy alternatíva, tetűk!!!

Nge Swazili Mbeko 2009.11.10. 22:49:24

Hú, de elvadult ez a beszélgetés tegnap óta.
Ami történt - ha így történt, ahogy a közvélekedésben tálalva van - akkor a túlkapások oka elemi parancsnoki hiba, nincs, ami felmentse ez alól az illetékes parancsnokot.
Aki fegyveres szolgálatot vállal az állam érdekében, annak kötelessége az érzelmeit, indulatait és minden egyebet kizárni a feladat végrehajtásából. És arra is köteles, hogy a beosztottjai közül azokat, akik erre nem képesek, azonnal leváltsa és eltávolítsa a helyszínről.
Az efféle gumilövedékes hősök Irakban vagy Afganisztánban valahogy már nem fordulnak elő. Ott professzionális szemlélet (meg viselkedés) kell, nem csak ez az olcsó emberveréssel egybekötött könnyed szadizmus. (Tudom, bőven volt és van is arrafelé túlkapás és kegyetlenség.) Kár, hogy a professzionalizmus még rettentő messze van. Földrajzilag is, de leginkább a gondolkodásban. Sajnos, sok olyan gondolkodásában is, akiknek fegyvert adott a kezébe az állam.

tiborc2008 2009.11.11. 01:00:37

Oly korban éltem én e földön,
mikor az ember úgy elaljasult,
hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra,
s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,
befonták életét vad kényszerképzetek."

tiborc2008 2009.11.11. 01:03:42

Remélem, ezeknek a rendőrbűnözőknek a gyerekeit is leköpik az utcán, és egyszer majd megkérdezi az apjától, hogy miért lett az emberiség mocska.

szeszes 2009.11.11. 10:00:20

Vágó László ellen természetesen a maximális büntetést várjuk el, hogy aztán társadalmi-állami összefogással, a megfelelő erőkkel gondoskodjunk a börtönkörülményekről is, ahogy fajunk utolsó egyedeivel kell tenni, ha hagyják eképpen úgymond visszavezetni a társadalom egészségesebb tagjai közé, és nem kell sarokba szorultságunk miatt pl. agyonverni, arc- és koponyacsontját a Gyurcsány-Benkéné-érában szerzett szocializálódásunknak megfelelően szilánkosra törni. Jobb neki, ha börtönbe kerül a lehető leghosszabb időre, és ott ütjük-vágjuk naponként, ahogyan fajtájuk az ártatlanokkal szokta tenni, semmint ha ellenőrizetlen, államian szólva nem olyan "védett környezetben" éri utol az igazság szele, ahol minden ütést és rúgást alaposan tudunk ellenőrizni, így gondoskodhatunk, ha akarunk a túléléséről is.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.11. 10:01:53

@dr.schneidiger:

És egy másikodhoz amit látok:

A póló, meg sávokban egyetértek, de amikor azt mondod „ami megint csak egy butaság, hogy újra a miénk legyenek olyan területek, ahol nem is a saját népünk él legnagyobb százalékban”, akkor eltünődhetnél ugyanennek azon a vetületén, hogy miért pártolod azt, hogy ne a miénk legyenek olyan területek ahol a saját népünk él a legnagyobb százalékban?

Ezzel együtt emiatt tüntetni tényleg kolosszális ostobaság, a nem eltagadandó problémát eleve nem lehet így kezelni, orvosolni, és fölösleges is belekeverni a most aktuális belső kérdésekbe.

szeszes 2009.11.11. 10:05:25

Ja bocs a fenti Molnár F. Árpád tollából és okés

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.11. 10:09:13

@szeszes:

Figyelj, én alapvetően a te oldaldon állok, és nagyon össze is kaptam itt másokkal akik még több csonttörést, szemkilövést óhajtanak. Ne akarj te se effélét! Ami így együtt romboltok le azt úgy hívják: Magyarország. Ha az alap kérdésben igazunk van, és igazunk van, miért lenne az a megoldás, hogy az ő állati szintjükre züllünk, hozzájuk hasonolunk? Nem kell semmiféle erőszakról ábrándozni, sem a börtönön belül sem azon kívül. Csak az a dolgunk, hogy ahhoz ragaszkodjunk, hogy elérje őket az igazságszolgáltatás és azzt mérje rájuk ami törvényesen mérhető azért amit tettek. Azt viszont föltétlenül.

tiborc2008 2009.11.11. 10:13:26

A népellenes bűnök nem évülnek el, és ha Magyarországon 30 év múlva lesz igazi demokrácia, akkor ezek a pribékek 30 év múlva fognak lakolni.

szeszes 2009.11.11. 11:25:12

@A Nép - Te vagy!: Egyenlőre illuziókról beszélünk.Még nem látszik realizálódni semmiféle büntetés.
Amúgy Neked igazad van de a Te Véleményed is csak egy illúzió .
Kinek-kinek más a fantáziája ,amúgy egy oldalon állunk ,a fantázia pedig had működjön ok.?
Ajánlatom tehát : legyen egy Fidesz-Mszp-s nagykoalíció (a tolvajok nélkül) ellenzékben a Jobbikkal (ők még nem sározták be magukat)és rendezzük el ezeket a dolgokat együtt.
Létezhetne ???
A Férgek pedig menjenek koporsóba vagy mutyiként tartsák fenn magukat és ne kitüntetést kapjanak...
Demokratikus bohócmutatvány vagy többpártrendszerű diktatúra nem egy és ugyanaz ?

Legalább a nyilvánvaló bűnösöket büntessük meg vagy menjünk vissza az őskorba és adjunk mindenkinek egy kőbunkót aztán győzzőn az erősebb!!!
A pöcs Fidesz is jobban járna egy olyan nagykoalícióval ahová ők hívnák meg a tisztességes komcsikat a többit meg kizárnák.A politikai bűntetteket meg 4-es szorzóval kellene bűntetni .
Akkor 4 év múlva nem csattanna rajtuk az ostor akkorát.
Most lehetnének nagylelkűek a kétharmadukkal , ha már elcsesztek két választást a töketlenjei és miattuk is történtek ezek a dolgok.
E helyett rengeteg szaros kis hatalommániákus ember fog nyüzsögni a politikában,borítékolható a 2014-es bukta és jönnek vissza a Hazaárulók.
Érted???
FIDesz = sok kis pöcs gyülekezete profi vezérkarral
MSzP (jelenleg)= Hazaárulás
Legyen Tisztességes MiX a genyák ellen a "kurva " ország érdekében .
Lehetséges???
Krémtúró a farkincámra???
A Hatalom fog nyerni mindenképp , de akkor legalább ne basszanak el mindent a hozzánemértők.

szeszes 2009.11.11. 11:33:17

am@A Nép - Te vagy!: Amúgy a neved irgalmatlan ellenszenves mert okoskodóan nagyképű.

Ha már muszály , legyen inkább A Nemzet-Te vagy.
De az is gáz egy ilyen fórumon ahol nyüzsögnek a pro és protokomcsik .
Ja és amúgy volna képem-ha volna képemelküldeni-a mocskos VÁgóról és Tineszről.
De nem küldöm el mert ezek agecik úgyis megfulladnak majd a saját fosukban.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.11. 13:51:29

@szeszes:

Nem tetszhetek mindenkinek. Ha neked nem tetszik, akkor nem. Másként kódolod le a jelentését, mint ahogy szánom, de mindegy. Mindenfélét belevetítesz aminek semmi köze hozzá. Másnak lehet, hogy más jut róla eszébe. Nekem, nem jutna eszembe más választott nevét kifogásolni. Javaslom, próbáld meg kibírni.

szeszes 2009.11.11. 16:28:39

@A Nép - Te vagy!: Bocs !
Nem így szántam ,mert te jó ember vagy.
Megkövetlek.
Hasonló hasonlónak örül.
Minden Jót !!!

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.11. 16:49:09

@szeszes:

Kösz és viszont!

Bár mindenkivel mindent ilyen könnyen meg lehetne beszélni!

Tóth Ágas 2009.11.11. 16:55:39

@Birca: "én nem annak gondolom magamat, hanem az vagyok

egyébként meg nem értem hogyan hozod ide a 2010-es választást, nem lehet, hogy te nagyon buta vagy?"

ja, értem, te képviseled a "baloldali szellemi fölényt". Akkor már értem hogy jutott ide az ún. baloldal.. :))

nem valószínű, hogy nagyon buta lennék. mindenesetre látok összefüggést a jelenlegi hatalom eddigi ténykedései, mint pl. szemkilövetés és jövő évi történelmi bukásuk között. EZ a demokrácia.

különben meg köszönet a kommentjeidért, bevertél még egy pár -ugyan kicsi és görbe- de mégiscsak szöget a baloldal koporsójába.

Norx 2009.11.11. 20:14:10

Na jó, de ha egy politikust megvernek, miért nemlehet az összeset? Azt nem kérdezem, hogy szarrá miért nem lehet verni őket, mert hát ugye ahhoz nem is kellene semmit tenni, változást nem hozna.

gócpont · http://gocpont.blog.hu 2009.11.13. 04:31:24

egyetlen szabály létezik:
*V*O*T*E* *O*R* *D*I*E* *!*

bendy 2009.11.13. 20:09:59

@szeszes: szerintem az kér bocsánattot, aki bűnösnek érzi magát.

doxi2 (törölt) 2009.11.15. 10:11:10

a un. politikustól eltekintve elég nagy disznóság.más kérdés, hogy a nagymamám valamiért nem pont ott volt zöldséget vásárolni...

tanyás 2009.11.16. 15:04:50

@Gábor 69:

Egyet kifelejtettél! A rendszerváltásnál minden komcsit ki kellett volna zárni a közéleti hatalomból! Erre mi van? Minden bársonyszékes volt kisz-titkár, párttitkár, rohadt vöröskönyves seggnyaló! Ez a mi hazánk! Nem soká a határon ki lesz írva az új államnév New- Israel! A kommunizmust is ők indították el, most ők a demokraták! Na, Ne!!!

tanyás 2009.11.16. 15:17:42

@szeszes:

Szerinted ki tudnád venni ebből a koalícióból a tolvajokat? Nem veszed észre, hogy együtt lopták szét az országot, együtt kotorták ki a bérből és fizetésből élők zsebét? Ha koalícióba kerülnének két hét után megszűnne MAGYAR ORSZÁG!!!

tanyás 2009.11.16. 15:34:43

@velkedravce:

Szerintem nem kell diploma, hogy valaki normálisan tudjon gondolkodni!

tanyás 2009.11.16. 16:00:37

@kamasuka:

Hidd el, le tesz róla, Nekik is ugyanolyan kistányér van a fejükön, mint a most hatalmon lévőknek. Ez pedig nem fog változni, hacsak nem teszünk ellene!

gonda_laci 2009.11.17. 11:58:19

Adalék a zsoldosok hangulatából:
Pár hete igazoltattak Szentendrén. Meg kellett volna büntessenek... Nézegeti a személyim, közben mondogatja: "Gonda,Gonda,... ismerős a neve." Mondom neki: "Kossuth tér...". "Ja én meg készenlétis vagyok!!!" Máris a kollégájához fordul, aki nézegeti a kocsim hátulról, h. elujságolja kit állítottak meg. Na mondom magamban, most aztán ... Kiderül,h.ugynabban a III.csapatban vannak, ahol Vágó László szolgált. Erre bekönyökől az ablakon és jelzi,h. V.L.-t nyugdíjazták, majd egy szüli napi bulijukon megjelent Vágó, akivel közölték,h.nem kivánatos személy! Amit az nagyon zokon vett. Erre mondtam neki,h. nem a megalázottak és megvertek dolga, nem az én dolgom,h.a rendőrség visszaszerezze a becsületét, hanem a "Tiétek!". ... Elengedtek.

Egyelőre csak innen jelzem,h.nem vagyunk sokan, de szívósan és kitartóan végezzük a dolgunkat. A Közhartalom Jogsértettei Egyesület tagjaiként is addig üldözzük, amig a NÉPHARAG el nem éri a gazembereket! Nem állatok ezek, hanem szadista gazemberek, akiknek az orgazmusuk is ebből beteg lekükből fakad. Ez a Vágó még erőszakot is követett el egy nő ellen, amiről most nem szeretnék írni, mert nagyon nehéz lesz a boizonyítás. De nyomon vagyunk.
Tinesz Mihályra valló rendőreink is vannak, de még nem vállalják, csak ha ... Ez a Tinesz egy kopasz, vastag, rasszista, magyar gyűlölő cigányokra jellemző vastag arany "hajóláncot" visel a nyakában. Fényképünmk is van.
Mindent a maga idejében.
Mellesleg 6 bíró is van, akiknek felelni kell majd a hazug, meghamisított tények alalpján hozott itéletük miatt: Dr.P.Á., Dr.K.Gy. a két tanácsvezető bíró név rövidítése. Egyértelmű bizonyítékok ellenére, hoztak nem IGAZSÁGSZOLGÁLTATÓ itéletet. A jegyzőkönyvbe az utbbi nem azt írta be, amit diktafonba diktált, hanem egy teljesen idétlen mondatokat hordott össze a nevemben. Majd a következő tárgyaláson semmibe vette a helyesbítési kérelmem... Folyt.köv.
Az a szerncsájük,h.magánéletem egyik legnehezebb éveit élem és nem tudok mindent leírni, teljes erővbel végig vinni.
Bodóky Tamás cikkét a kuruc.info is átvette, de semmi jelzést nem tett arról,h. "zsindex"-es cikket vett át, módósítva a címet! Ez nem tisztességes. B.Tamás engem megkérdezett,h.leírehatja a nevem a cikk végén. Természetesen, hiszen videóba mondtam már az általam megismert tényeket. Remélem beperelnek a gyáva, szar, gazember rebisz-zsoldosok. A sötétben bújkálva esetleg majd jól elvernek, mint Papp Lajost pár éve, mert leleplezte a zsívbillentyűk magas felárú beszezését és megakadályozta. Kb.tíz fogát verték ki... És mit tettek a "rasszista héber rend, éber őrei"? Mint itt, a 2006 őszi állami terror (nem sajnálatos események!!!, amit használtak évtizedekig '56-al kapcs.) ellen indított perekben: "Ismeretlen tettes...."
Mit kell tenni?
Minden vadászfegyverest sorba kell állítani. Kb. 10-12-n voltak. Ezek közűl Tinesz több lövésére van 3 tanúm, de még nem vállalják. Nem ússzák meg, tanuskodnijuk kell. Na most, ha sorba állnak, akkor mi a teendő? Hiszen ők a felelősek. Mellé kell a második sorba állítani a parancsnokokat, akiknek mindenről pontosan tudniuk kellett. Ezután oda kerülnek Draskovicstól-Szilvásiig, Gergényitől-Benéig, Gyurcsány(i)tól-Apró klánig a többi bolsevikvörös fasiszta politikusok is. Ezek a bűnösök, mert e tények, a tettek számítanak. Azok meg tagadhatatlanok. Részletekkel nem foglakozunk. Nem mind bűnös a tettekben, de bűnsegéd, felbújtó, bűnrészes, hazaáruló, hazakiárusító, népnyúzó és tettes MIND egytől egyig. Na már most ha nem mondják el maguktól ki miben bűnös akkor kisorosoljuk. Mindegyik eset pár éves letöltendő börtönnel jár és mindegyik büntetett előéletüvé válik. A "NÉPAKARAT 2006" napja eljön. Megbeszéljük a magyar demokrácia köztéri lelkén, a Kossuth téren,h.ki hány évet kapjon. Jövő tavasszal március 21-ére készüljetek. HA VAN RÁ IGÉNYETEK. Ha nincs, isten veletek magyarok, elpusztultok és a rasszista szlovák-román-szerb-ukrán-cigány-zsidó-német már alig várja,hogy "... a sír, hol népek süllyednek el ..." megnyíljon a "magyaroknak", hogy szemükben nem gyász-, hanem örömkönnyekkel foglalhassák el a maradék egyharmadnyi, csonka, kivérzett, gazdaságilag gyarmatosított Magyarországot. Addig is szép lassan betelepülnek, kiszülnek, minket a Kárpát medencéből. Ha! Ha haggyuk!
Sem márc.21, sem 1956.okt.25, sem Károlyi, sem Nagy Imre, sem az összes vörös bolsi emlékmű ninc sheylére rakva. A volt komcsik mind a mai napig komcsikat komcsik által megőlt emllékműveket koszorúznak! Nem a magyar szabadságért meghalt hősökét: Károlyiét, Lukács Györgyét, Nagy Imre és társaiét (301), Dózsa György úti "Csizmatéri" "Sztálin=acélos" vasbítóerdőt szimbolizáló, az '56-s szabadságharc megtorlására emlékezteteő, 1 milliárdért a honvédség ZRT-i által mutyiban épített emlékműveket. Jellemző a magyar nép megalkuvó gyávaságára, degeneráltságára, hogy Nagy Imre emlékműve a 1918-19-es Vértanúk terére épült, három magánember jóvoltából. Dremján, Sarlós és egy szintén külföldön élt üzletmeber. Közvetlen rálátással a Szovjet tömegygyilkos (lásd pl. Katyn, G.U.L.Á.G.), terrorállam, az '56-os szabadságharcunkat vérbe tipró fallikus emlékműre!!!

gonda_laci 2009.11.17. 12:20:53

@gonda_laci: van egy pár elírás, de nincs türelmem elküldés előtt újra elolvasni. Aki akar kössön bele. Azzal is tudom melyik oldalon áll... Aki beleköt,az sosem foglakozik a tényekkel.

MÁS: Ismeri valaki pontosan az 1989.évi,XVII.törvény, 7.§.-át? Na így is átvertek mindannyiunkat az 1949.XX. ÁL-Alkotmánnyal (ponotosabban alaptörvény). Azért módosítottak, h. ne kelljen népszavatással elfogadtatni. Majd 1998.évi III.tv.-ből már egyszerűen kihagyták az országkiárúsítók, a hazárulók... De ezt tették a Liszaboni ÁL-v, inkább MUTYI-Alkotmánnyal is. ŐK MEGSZAVAZTÁK, mi pedig magasról le vagyunk sajnálva. A demokrácia szinjátékai európai szinpadon folynak. A népek összekeverésével a nemzetállamok szétzúzásával, a világuralomért folytatott versenyben, harcban számító kormányok, rasszista alalopon szerveződő népek akaratának megfelelően. Aljas és iszonyúan veszélyes "JÁTÉK" folyik velünk, nélkülünk.

bendy 2009.11.17. 19:40:59

@gonda_laci: Te fasz Gonda. Én is voltam egy pár tárgyaláson. Egy igazi jogállamban téged,azt a szopadék Morvait és a zsidó Gaudit már rég kidobták volna egy normális tárgyalásról. Másból nem állt az egész, csak beugattatok. Rég büntetést kellene nektek fizetni. Érdekes lenne, ha az APEH ellened lefolytatna egy korrekt vizsgálatot. Miből élsz? Miből fizeted a rezsit, ha hónapokig a téren szoptad a hozzád hasonlók faszát. Más rendes magyar meg három műszakban dolgozott.

gonda_laci 2009.11.18. 02:08:09

Te kis szarházi, gyáva, álnéven írogató, gyülölködő PROLI. Miről fröcsögsz itt? Gyere oda legközelebb és mond a szemembe, ha valami nem tetszik, vagy kérdésed van.

Pogány Andrást, Gőbl Gyurit és legalább egy tucat társát a hamis, a rendőrség által kreált vádak alól fölmentették. Úgy hazudtak a rendőr tanúk - tisztelet a kevés kivételnek - mint a vízfolyás. A szemük sem rebbent... Amikor szembesíteni akartuk a videó felvételekkel a BRFK elleni perünkben a hamis tanukat, akkor a bíró megakadályozta. Sőt kérdéseket is megtiltott!!!

Mellesleg az APEH felesleges munkát nem végez! Nálam nincs mit keresnie! De ehhez neked semmi közöd. Ez már nem az a világ... Csak a proli irigység és gyülölködés beszél belőled.

Dr.Pataki Árpád az MSZP elleni perünkben, hármunknak megitélt fejenként 250.000,- Ft. kártérítést. A "HITLER+SAZTÁLIN=KATYN" feliratról írt hazugságuk miatt...

Vigyázz a gyűlölet ől, butit és nyomorba taszít! Én szóltam! A hazugságok pedig téged fognak gyötörni, nagy lelki nyomorodban, magányodban...

Legutóbb uaz. a bírónő, aki megbüntette Budaházy Gyuri, Szovjet terrorállam címerének végső lefeszítése miatt perében Gaudit, előtte kiküldött a teremből, mert vitáztam vele a magyar ügyészség és bíróság gyávaságára utalva. Nem büntetett meg, mert tudta, hogy igazam volt...? Mellesleg akkor tényleg meg kellett volna büntessen. Miért nem tette? Nem tudom.

Mellesleg egy igazi jogállamban betartják a törvényeket és nem Ál-Alkotmányokat sumákolnak, egyszerű, nevetséges mutyi törvénymódósítással. A diktatúra jogfolytonosságában született ez a hazakiárúsító és nemzetgazdaság tönkretevő Ál-Köztársaság.

Mellesleg Te ugatsz itt! No meg ha jogállam lenne, akkor lett volna igazságtételi törvény és és legutóbb Gyurcsány(i)t kellett volna az ügyészségnek választási csalás miatt eljárás alá vonni és felfüggeszetni a min.elnökségét.

Nem voltál Te egyetlen peren sem.

A Gyurcsány(i)-Veres elleni perünk ügyvédje elismeréssel illetett mind a tárgyalás alatt, mind utána. Többek között azért, amit idéztem a Corpus Jurisból... Majd amnikor elbeszélgettünk az utcán, négyszemközt. De Te néked magyarázzam?
Olyan gyurcsányi hazudozó vagy. Aki még áélmában is hazudott és el is ismerte: "... hazudtunk reggel, éjhjelk meg este." Dedikált blogkönyvem van kedvenc min.elnöködtől. Megérdemelted a volt miniszterelnöködet.

Csak nehogy megüssön a guta!

Egyszerűen gyáva vagy a szemembe nézni és akkor elmondani mindezt! Ilyen fajta embereknek csak egyszer szoktam válaszolni, pedig ezt sem érdemelnéd meg. Ja és mellesleg gazdag vagyok! Nagyon! A többibe meg pukkadj bele. Adééé! Pápá! Vedd be a gyógyszered, mig nem késő.

mulţumesc foarte mult 2009.12.01. 09:04:31

Hiába töröltétek innen is. Már szétszóratott a neten a sógora iWiW-lapjáról még időben levett fotója:

www.jsm.hu/article?id=1073

tags: Tinesz Mihály, Tinesz Mihály, Tinesz Mihály

Teleki_Atesz 2009.12.04. 20:10:13

Megmondom hogy szerintem mit kéne csinálni: falhoz állítani az összes sünt és kilőni az egyik szemüket a politikusokkal együtt azt kész

Teleki_Atesz 2009.12.04. 20:25:49

kuruc.info/r/37/51507/
van kép vágó lászlórol. Ezt az embert szerintem még egy 5 éves gyerek is leverné egy az egyben. Csak védőcuccban meg pajzyban gumibottal a kezében mer arcodkodni.

Welt (törölt) 2009.12.15. 05:41:42

Tinesz Mihály egy HŐS csupa nagybetűvel, ha minden rendőr ilyen példás keménységgel járt volna el a nyilas kutyákkal, már egy jobb országban élhetnénk!

Welt (törölt) 2009.12.15. 05:43:19

gonda laci téged már rég fel kellett volna húzni szálasi mellé!

mulţumesc foarte mult 2009.12.19. 09:12:53

" Teleki_Atesz 2009.12.04. 20:25:49
kuruc.info/r/37/51507/
van kép vágó lászlórol. Ezt az embert szerintem még egy 5 éves gyerek is leverné egy az egyben. Csak védőcuccban meg pajzyban gumibottal a kezében mer arcodkodni. "
Ők is TŐLEM kapták meg, azt is, te nagy okos. Nem figyelsz? :)
süti beállítások módosítása