Mai Bádogdob: Gyűlölet-térképészek

2010.12.07. 09:53

A héten színre lépett Athena Intézet azzal a céllal jött létre, hogy a Magyarországon aktív gyűlöletcsoportokat azonosítsa, azok tevékenységét nyomon kövesse, illetve hozzájáruljon az azokkal szembeni aktív fellépéshez az egyetemes emberi jogok érvényre juttatása, valamint az ország állampolgárainak biztonsága érdekében. Az Intézet a társadalomtudományok, az oknyomozó újságírás és a biztonságpolitikai elemzés eszközeit felhasználva tájékoztatja a nyilvánosságot, ami mellett célja a közbeszéd aktív formálása is. Vendégünk lesz Domina Kristóf, az intézet igazgatója, és Jászberényi Sándor, az intézet igazgatóhelyettese.

Bádogdob - a Tilos Rádió (FM 90.3) közéleti-jogi háttérműsora, minden kedden 16:30-18:00 között. Műsorkészítők: Bodoky Tamás, Bodolai László, Ruzsin Ami, Sebestyén Eszter, Szalay Tamás.

 

1 komment

Címkék: nácizmus bádogdob athenaintézet

A bejegyzés trackback címe:

https://bodoky.blog.hu/api/trackback/id/tr612498881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vazula 2010.12.07. 15:43:55

ha a gyűlölet csoport a nyilvánosságot használja akkor nekünk a nyilvánosság nyilvánosságát ellenük. kellene csinálnunk egy blogot ahova átkerül a kuruc összes cikke. itt már bárki írhatna kommentet a cikhez, ráadásul az itt megnézett anyag reklámmentes. curu(cc)oment.
süti beállítások módosítása