Mai Bádogdob: A Fidesz cenzúratörvénye

2010.12.21. 11:52

A mai műsorban az új médiatörvényről lesz szó, vendégünk lesz Fleck Zoltán jogszociológus. Ha Mong Attilát tényleg kirúgták a Kossuth Rádiótól, megpróbáljuk őt is megszólaltatni. 

Update: Nem rúgták ki Attilát, csak felfüggesztették, egyelőre más rádióban nem beszélhet.

Bádogdob - a Tilos Rádió (FM 90.3) közéleti-jogi háttérműsora, minden kedden 16:30-18:00 között. Műsorkészítők: Bodoky Tamás, Bodolai László, Ruzsin Ami, Sebestyén Eszter, Szalay Tamás.

1 komment

Címkék: médiatörvény bádogdob

A bejegyzés trackback címe:

https://bodoky.blog.hu/api/trackback/id/tr992529938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mediocris 2010.12.22. 02:31:38

Boldog névnapot Tamás! Azt hiszem a volt pártod, a fidesz is gondolt rád. Ezért kaptad tőlük ajándékba az új médiatörvényt ;).

A műsor ismét jó volt, de annyira hasonlóan gondolkodunk hogy nincs is értelme beszélnem róla. Az egyik érdekes gondolathoz csak annyit fűznék hozzá: "You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain."

www.youtube.com/watch?v=GROmJWb-3wU

Úgy látom januártól nem számít hogy van-e rajtad sapka. Azt hiszem én az újévi fogadalmak közé felveszem hogy nem szólok hozzá többé semmihez az interneten, hanem a háttérből figyelem szellemként az eseményeket. Természetesen ezt ugyanolyan gumiszabályként fogom kezelni szolidaritásból, mint ahogy a kormány kezeli a médiatörvényt.
süti beállítások módosítása