Kinek dolgozik az In-kal Security?

2008.12.22. 10:29

A Társaság a Szabadságjogokért után a Szabadság Kör is megkérdezte az igazságügyminisztert, milyen kapcsolatban áll az In-Kal Security a minisztériummal, a rendőrséggel, vagy a közjogi méltóságok és a magasrangú külföldi vendégek védelmét ellátó köztársasági őrezreddel? Draskovics szerint semmilyenben, ami ebben a formában persze nem igaz, de a konkrét törvénysértések leleplezésének a zsidózás még virágnyelven sem használ.

 
Múlt szerdán a fideszes politikusokat és fidesz-közeli értelmiségieket tömörítő Szabadság Kör beperelte az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumot (IRM), mert Draskovics Tibor tárcavezető nem válaszolt kérdéseikre, többek között arra sem, hogy milyen kapcsolatban áll a minisztérium és a rendőrség az In-kal Security-vel. A Szabadság Kör értesülései szerint az őrző-védő cég 2006. szeptember 17-ét, az őszödi beszéd kiszivárgását követően többször is ellátott olyan feladatot, amelyet jogszerűen nem tehetett volna, például rendezvényeken igazoltatta a résztvevőket.
 
Ugyanezt a kérdést idén áprilisban már a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) liberális jogvédő szervezet is feltette Draskovicsnak: hogy lehet az, hogy 2008. március 15-én az In-kal Security biztonsági őrei az állami rendezvények biztosítása során Budapesten, a rendőrség jelenlétében "rendőri intézkedéseknek megfeleltethető eljárásokat folytattak le", például igazoltattak, ruházatot vizsgáltak át, továbbá bizonyos tárgyakat vettek el a gyülekezési jogukat gyakorló személyektől?
 
Draskovics akkor azt válaszolta a TASZ-nak, hogy az In-Kal más biztonsági cégek alvállalkozójaként, a törvényi és a vállalkozói szerződés szerinti felhatalmazása alapján biztosított bizonyos állami rendezvényeket, "rendőri intézkedésnek minősülő tevékenységet a cég munkatársai nem fejtettek ki, így sem igazoltatást nem végeztek, sem ruházatátvizsgálásnak minősülő tevékenységet nem folytattak".
 
A Hírszerző szombati értesülése szerint az igazságügyminiszter most ugyanezt válaszolta a Szabadság Körnek is, hozzátéve, hogy sem a rendőrség, sem a Köztársasági Őrezred nem áll szerződéses kapcsolatban sem ezzel a magáncéggel, sem más magánvállalkozásokkal a kiemelt személyek őrzésére. Azt viszont elismerte Draskovics, hogy rendszeresen megtörténik, hogy egy védett személy olyan rendezvényen vesz részt, melynek biztosítását egy magáncég végzi, "ilyenkor a Köztársasági Őrezred természetesen együttműködik ezekkel a cégekkel".
 
A Köztársasági Őrezred és az In-kal Security együttműködése akkor került reflektorfénybe, mikor a miniszterelnöknek küldött, a testületnél tapasztalt visszásságokat taglaló panaszlevele után két éve fegyelmivel elbocsátották Posta Imrét, az őrezred szakpszichológusát. Posta Imre akkor az őrezred szakmai és morális válságáról: bűncselekmény gyanúját felvető visszaélésekről, mindent elborító mutyitengerről, az In-Kal Securityvel való kényszerű együttműködésről, a kiképzés elhanyagolásáról, a felszerelés elégtelenségéről és megkérdőjelezhető beszerzésekről beszélt, az Indexnek is.
 
Posta munkaügyi perében több kormányőrt is meghallgattak, közülük többen emlegettek egy biztonsági céget, amelynek emberei magas rangú állami vezetők biztosításakor az úgynevezett nullzónában, vagyis a védett vezetők közvetlen környezetében is ott lehetnek, és egyikük néven is nevezte az In-kal Securityt, jegyzőkönyve mondott tanúvallomása szerint "tudomásom van arról, hogy a biztosítási feladatokba rendszeresen bevonásra kerül az In-Kal Security olyan szinten, ami már véleményem szerint a szolgálati titok megőrzésének lehetőségét veszélyezteti".
 
Posta azóta két könyvet is írt a témáról, a Rend-őr-köz-i-gazság (2006) és a Rend-őr-i-gaz-emberek (2008) című, magánkiadásban megjelent műveiben - virágnyelven, megváltoztatott nevekkel - rendkívül súlyos jogsértések tucatjaival vádolja a rendőri és igazságügyi szerveket. Ezekből némelyeknek kétségtelen a valóságalapja: mi is ismerünk csillivilli magánkonferenciákon civil ruhában rendszeresen maszekoló kormányőröket, ahogyan a 2006. őszi, hivatalosan soha el nem ismert rendőri túlkapások közül is egyre több bizonyosodik be a bíróság előtt is.
 
Posta viszont azóta sokkal merészebb következtetésekre jutott: azt állítja, hogy a rendőrség és az igazságszolgáltatás lezüllesztése tudatos politikai stratégia eredménye, melynek célja a rendvédelem rejtett privatizációja, tehát hogy minél több közfeladatra lehessen a korrupció lehetőségét megteremtő magánszerződéseket kötni, miközben a hivatásos végrehajtói állományt a létminimumot alig meghaladó bérekkel és rendszeres megaláztatásokkal fenyíti, és korrupciógyanús másodállások vállalására kényszeríti a rendőri vezetés.
 
Ezzel a megállapításával egybecsengenek egyfelől a Szima Judit, a Tettrekész Magyar Rendőrség szakszervezetének főtitkárának - az ORFK által rágalmazónak minősített - kijelentései: az Indexnek adott interjújában politikai prostitúcióról, korrupcióról és törvénytelenségekről beszélt a szakszervezeti vezető. Beszédes adat az is, hogy Draskovics miniszter minapi tájékoztatása szerint csak objektumvédelmi feladatok ellátására több mint kéttucat biztonsági céggel áll kapcsolatban a rendőrség, és erre a célra több mint havi 51 millió forintot költenek.
 
Posta Imre azonban ma már gyakorlatilag azt állítja, hogy az In-Kal Security - a vállalkozás izraeli gyökerei miatt - több mint egy egyszerű biztonsági cég. Második könyvében külföldi érdekeket szolgáló kvázi-titkosszolgálat képét festi, amely maffiamódszerekkel szivárog be a magyar rendőrségbe. A Tomcat-féle Bombagyár tévének adott interjújában Posta úgy fogalmazott, hogy "olyan szinten van átszövődve, átitatódva a rendszer a magántőkével, hogy gyakorlatilag nagyon nehéz elkülöníteni, elválasztani azt, hogy hol kezdődik a rendőr és hol végződik az In-Kal-os".
 
A könyvben megfogalmazott és az interjúban elhangzott állításai miatt a nemzeti radikálisok pajzsra emelték, az In-Kal viszont beperelte Postát, akit a mainstream média már nem, ám a szélsőjobboldali portálok annál gyakrabban szerepeltetnek. Nyilatkozataiban egyre nehezebb elkülöníteni a konkrét, dokumentálható jogsértésekről szóló elemeket az olyan, pletykaszinten terjedő összeesküvés-elméletektől, mint például hogy "egyes értesüléseim szerint 20-40 ezer főre tehető azoknak a Pannonországi MOSZAT ügynököknek a száma, akik politikusként, orvosként, üzletembernek álcázva, rendőri vezetőként és egyszerű rendőrként, hivatalnokként vannak beépülve az ország vérkeringésébe", satöbbi.
 
Az kétségtelen, hogy a szocialista kormányzat feltűnően preferálja az In-Kal Securityt, az állami ünnepeken és a védett vezetők környékén történő gyakori felbukkanásukon túl ezt bizonyítja a cég honlapján referenciaként felsorolt számos közintézmény és állami vállalat is. Arra viszont a szóbeszéden túl egyelőre semmi bizonyíték nincsen, hogy 2006. őszén In-Kalosokat vetett volna be a karhatalom, vagy hogy "izraeli kommandósokat" hozattak volna a magyar rendőrség megerősítésére, és Simon Perez elhíresült kijelentésén ("felvásároljuk Manhattant, Magyarországot, Romániát, Lengyelországot...") kívül az izraeli hódításra vonatkozó konkrét bizonyítékokat Posta Imre második könyvében sem találtunk.
 
Ugyanakkor nem az In-Kal Security az első olyan magán biztonsági cég, amely elnyerte a politika kegyeit: az Orbán-kormány idején az egykori hírszerzőtiszt Földi László érdekeltségébe tartozott, azóta megszűnt Defend Security, a 2002-es kormányváltás után Pintér Sándor volt belügyminiszter cégei, a Civil Biztonsági Szolgálat és a JNT Security futottak be üstökösszerű karriert, és gyűjtöttek rövid idő alatt jelentős ügyfélállományt az állami szférában. Az In-Kal ezektől csak az "izraeli kötődésben" különbözik, ám hogy ez a vállalkozás héber eredetű nevén túl pontosan mit is takar, senki nem tudja megmondani.
 
A rendőrség és az igazságszolgáltatás működésének durva anomáliái ürügyén izraeli gyarmatosításról beszélni szerintem hülyeség. Postának - és az In-Kal kapcsán hasonló szellemben megnyilvánulóknak - el kéne dönteniük, hogy zsidózni akarnak, vagy a jogállami működés zavarainak: a rendőrségi és ügyészségi jogsértések, korrupciógyanús személyi és szervezeti összefonódások hiteles feltárása a cél?
 
A konkrét, tettenérhető, a bíróság előtt is bizonyítható törvénytelenségek leleplezésének ugyanis a zsidózás még virágnyelven sem  használ. Szerintem.
 
 

293 komment

Címkék: draskovics inkal tasz postaimre

A bejegyzés trackback címe:

https://bodoky.blog.hu/api/trackback/id/tr59836313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KKoppany 2008.12.22. 12:27:14

A kérdésfeltevés jó. A válasz politikailag mindenképpen inkorrekt. Ha úgy hangzik, hogy Izraelnek, akkor azért, ha úgy hangzik, hogy a szocialista érdekhálónak, akkor azért.
Úgyhogy itt volna az idő jó Bodoky Tamás, ha a kérdésre mondjuk itt - az ezek szerint a "mainstream médiához" tartozó Index oldalán - magad, vagy magatok válaszolnátok!
Egyebekben köszönet neked, hogy nem hagyod elsunyítani azt a gyalázatot, ami 2006. októberében történt!

tubero 2008.12.22. 12:38:10

Kedves bodoky, engem már csak az érdekel, hogy miért is héber eredetű az In-kal neve?:)

Zahal 2008.12.22. 12:38:19

Sőt, legalább 300.000 ember dolgozik itt alibiből, aki valójában Mosszad-ügynök, és 50.000 izraeli települt át ide csak az elmúlt év második felében, sőt, felvásárolják a telkeket, házakat, gyárakat, mindent.
Posta Imre: te hülye fasz, paráztassalak még téged?!:-D

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2008.12.22. 12:41:55

"A konkrét, tettenérhető, a bíróság előtt is bizonyítható törvénytelenségek leleplezésének ugyanis a zsidózás még virágnyelven sem használ. Szerintem."
A nagyon jó írásnak ez a gyenge pontja. Ugyanis szerintem a zsidózás nem, hogy nem használ, hanem kifejezetten árt. Erősen hitelteleníti a rendvédelembe beépülő magánszféra elleni egyébként jogos kritikákat.
Szerintem ez az egész kérdéskör is megérne egy alaposabb körbejárást, tényfeltárást.

max_headroom 2008.12.22. 12:43:05

A definíció viszonylag egyszerű: az In-Kal Security az MSZP magánhadserege. Olyan erőszakszervezet, melyet a mindenkori helyzetnek megfelelően, a törvényesség látszatának fenntartása érdekében, eseti megbízások alapján ruháznak fel állami jogosítványokkal.

szeloka 2008.12.22. 12:48:15

Külön lakóparkok épülnek zsidóknak. Célország vagyunk számukra, mert a palesztinok és a többi arab egyre nagyobb gondot okoznak nekik a rabolt országukban. Ezért újat lopnak maguknak.

Pletyka? Majd kiderül 10-20 év múlva. Addig csak zsidózásnak számít és fúj antiszemita aki ilyet állít. Érdekes dolgok ezek.

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2008.12.22. 12:48:46

Jó, hogy ez a cég venné át a BKVtól a biztonsági ellenőrzéseket...

erzsana 2008.12.22. 12:53:31

zahalnak: mondj egy nagy volumenű korrupciós, ügyet az utólsó 80 évben aminek a fonal végén nem a zsidó titkosszolgálat áll? Na?!
zahal: te hülye fasz paráztassalak még téged?
Bodokynak: nem is lenne rosz a cikk, ha a végén nem úgy tenne, mintha nem tudná mit jelent az in-kal, nem tudná, hogy nem kötődik hozzá, hanem izraeli titkosszolgálat közvetlenül működteti és nem csak nálunk.
Minek ez a mellébeszélés?

erzsana 2008.12.22. 12:57:01

a rossz természetesen ebben a formában helyes.

Nem vagyok fideszes 2008.12.22. 13:02:39

Tök fölösleges bármilyen tényfeltárás, aki zsidózni akar, meg összeesküvés-elméletet gyártani, az úgyis fog, aki meg nem akar, az nem fog. Ez mindentől független. Derülhet ki bármi, ez állandó.

Nash vs. Keynes 2008.12.22. 13:06:51

www.fn.hu/cimoldal/20080124/800_millioert_vedett_in/

Egyszerű ez, megveszik az országunkat a saját adónkból :) Vagy ez már akkora hazugság hogy igaz?

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.12.22. 13:16:59

Csatlakozom Lófasz Hadnagyhoz azzal a kiegészítéssel, hogy az eddig felbukkant és rövidesen seregesen felbukkanó cionista galutzsidó hozzászólások nyilván tagadják és tagadni fogják az egészet - ezt amúgy már megszokhattuk tőlük.

Lolypop 2008.12.22. 13:17:45

Én dolgoztam az In-kal securitynél egy darabig a fősuli mellett. Ha rendezvényre mentünk biztosítani SOHA nem volt több jogunk, mint bármi más esetben v. helyszínen. Nem is lehetne, hiszen mindannyian tudjuk(mi legalábbis), akik rendszeres látogatói a különböző zavargásoknak MINDANNYIAN teljesen felkészültek a saját jogaikból a helyszínen, ha valamelyikünk ESETLEG meg is próbálná túllépni a hatáskörünket, az érintett fél egyszerűen nem engedelmeskedne...semmit nem teszünk és nem is lenne rá lehetőség csak a kamerák keresztüzében, ugyanis, ha egy rendezvényen körülnéztek 20 kamerából 15 a tömeget, a rendőröket, a tüntetőket és természetesen az In-Kal security-t veszi. Számukra sokkal nagyobb szenzáció lenne, ha elkapnának egy Inkalost amint kezet emel vkire, mint a szokott felbújtó szöveg a rendezők szájából.

Ballagator 2008.12.22. 13:19:41

szeloka: tény, hogy a határaink befelé sincsenek lezárva,létezik bevándorlás, letelepedés. Akár Izraelből is. De ez miért érdekes? Magyarok is mennek el innen. Hálistennek a Föld bolygó jó nagy, mindenki elmehet jó messze lakni. Aztán vannak, akik sose költöznek el sehova, viszont azt észreveszik, hogy mások oda költöznek a közelükbe. "Hát te meg minek jöttél ide?" kérdezik. Hát csak úgy. Világjáró típusok. Vannak ilyenek.

eszkep 2008.12.22. 13:20:13

tubero!
"...miért is héber eredetű az In-kal neve?"

Ilyet hol olvastál??? Az meg, hogy izraeli tulajdonban van, nem titok.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2008.12.22. 13:21:07

Az igazságot az is szolgálja, hogy nevén nevezzük a gyermeket. Felesleges lenne letagadni az izraeli szálat.

Cliff 2008.12.22. 13:22:47

inkal jelentése: biztos vonal

Ronald 2008.12.22. 13:27:28

Érdekes, hogy amikor a németek és osztrákok vásárolták szarrá magukat földekkel és ingatlannal Magyarországon - akkor ezek a derék hon- és nemzetvédők mijafaszért nem hördültek fel?

Vagy ezek azon derék fajmagyarok leszármazottjai, akik a németek lábvizét is szívesen megitták...és még a magyar fiatalok tízezreit is szívesen mészárszékre küldték...ha a német bajtársak azt kívánták? Ki tudja?

Cliff 2008.12.22. 13:28:16

amugy meg ez egy nagyon regi torenet...sokan foglalkoztak vele, pl. heti valasz 2007 nyaran valamikor

Prala 2008.12.22. 13:29:24

In- Kal? Biztonsági cég, van még nagyon sok belőlük. Az, hogy zsidó, hát ki nem szarja le? Lehetne örmény, román, ukrán cég is, bármi, emiatt nem kell cseszegetni egy céget. De amiatt már igen, hogy mi a f*sz köze van olyan állami örző- védő szolgálat ellátásához, amit eddig a köztársasági őrezred végett? És miért igazoltat? Nekem egy In- Kal os ha kérné a személyimet, nem adnám, mert buta "nyócosztályos" biztonsági ember és ráadásul nincs joga elkérni. A rendőrnek van joga elkérni, és ennek érdekében korábban minimum egy rendészeti szakközepet elvégzett.
Úgyis kormányváltások lesznek ciklusról ciklusra, és b*sszák majd az in- kalt az ablakon, mint macskát szarni, máskor meg visszahívják majd.

A szomorú az, hogy értékes adóforintokat dobál ki a kormány értelmetlenül az ablakon, például ilyen cégek szolgálataiért cserébe (valljuk be, lóf*szt nem csinálnak érte, ma Magyarországon nincs szükség ennyire felfokozott és megerősített biztonsági intézkedésekre, ez nem Belize vagy Ruanda)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.12.22. 13:30:42

Fajmagyarozzál csak Roland, ez a szinvonalatok...

vakapad 2008.12.22. 13:30:49

T. Hadnagy Úr!

Ez pontosan így van. Kedves blogírónkat is csak az háborította fel, hogy zsidóztak. Maga az összeesküvés ténye, az magától értetődő (lásd libsikomcsibolsi érdekháló), nem is írt volna semmit, ha Postának el nem szabadul ebben az irányban is a fantáziája. A bizonyítékok természetesen perdöntőek, napledául Draskovics is "bevallotta" (nyilván a./ térdrehullva, b./ könnyek között, és c./ a bizonyítékok súlya alatt), bár ez nem hinném, hogy akkora bevallás, tekintve, hogy az In-Kal honlapján bárki által olvasható, hogy a nagy állami ünnepségeket az In-Kal is biztosítja, ottan meg részt szoktak venni néhányan. És miután mostan éppen a libsikomcsibolsik vannak hatalmon (szegény erzsana sírhat is miatta éjhosszat), a néhányból a többséget nem az ellenzék teszi ki. Az is feltűnő a blogírónak, hogy az In-Kal sok állami céget biztosít, azaz az állam (= libsikomcsibolsik) mintegy preferálja őtet. Most már csak azt kellene megnézni, hogy a többi mit biztosít, mekkora a többi cég, milyen szakmai tapasztalattal bír, és hogy hogy történt a kiválasztás, mert ezen kérdések elhanyagolása esetén ez az érv úgy marhaság, ahogy van. Ha valakinek nehézséget okoz ezen további cégeknek a behatárolása, javaslom a

www.hirszerzo.hu/cikk.vedi-e_az_in-kal_gyurcsanyt_itt_van_draskovics_valasza.91550.html

cikk olvasását.

tubero 2008.12.22. 13:32:31

"eszkep 2008.12.22. 13:20:13"

A posztban írta Bodoky, de rengeteg széljobber helyen olvastam már. Önfenntartó legenda, de eléggé terjedős fajta...

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.12.22. 13:32:53

Az In-Kal motoros járőreinek kiköpött ugyanolyan a motorjuk mint a rendőrségé és ugyanúgy kettesével mennek a buszsávban mint a rendőrök. Csak közelről nézve vettem észre, hogy jé, ez egy magáncég! Furcsa.

Lolypop 2008.12.22. 13:33:13

Prala:

"És miért igazoltat?"
Ne higgy el mindent amit mások mondanak.

"Nekem egy In- Kal os ha kérné a személyimet, nem adnám"
Éppen erről beszéltem...mások sem, ne aggódj...

"buta "nyócosztályos" biztonsági ember"
Tisztelet a kivételnek (van belőle rendesen)

béla bácsi 2008.12.22. 13:34:05

Most esett le a tantusz! A magyar gárda válaszlépés az MSZP magánhadseregére. És a pízt a az állami megrendelésekből szerzik, a zsebpízt, mint ahogy nagytudású Erzsana jelezte, korrupcióból szerzik. Így megoldódott a kakaómentes klaviatúrák mellett a Kulcsár ügy is, Kaya Ibrahim meg Josip Tot ügyekről ne is beszéljünk. Én jól szórakozom, és Ti?!

Cliff 2008.12.22. 13:34:43

ezt talaltam:
209.85.135.132/search?q=cache:v26nYwsu1PEJ:www.hazankert.com/200707_inkal_izrael.html+in-kal+jelentes&hl=hu&ct=clnk&cd=1&gl=hu&client=firefox-a

RONALD régen, voltál itt. hahaha
abban igaza van ronaldnak, hogy pl a pesti rakpart vegig nemet cegeke, viszont azt nem tudja senki,hogy ezek a "német" cégeket vajon kik tulajdonoljak.

tubero 2008.12.22. 13:36:09

Cliff 2008.12.22. 13:22:47
inkal jelentése: biztos vonal

Egy nyomorult szótárban sem találtam nyomát...

dr. Erika Zangolna 2008.12.22. 13:36:18

Szegény Imre bekattant, van ilyen. Klinikai pszichológus létére foglalkozhatna egy kicsit a saját mentális zavaraival. Ez a cég emberei "mindenhova beépültek" típusú gondolatmenet biztos szerepelt a szakképzésében a paranoid tünetképzésnél. Persze Woody Allen is megmondta: mindenkit üldöznek, de erre csak a paranoidok jönnek rá.

Ronald 2008.12.22. 13:43:06

Nézd Cliff: okos nemzet együtt tud élni a zsadaival - sőt, még saját hasznára is fordítja a jelenlétüket.
Buta, önpusztító nemzet...meg elüldözi őket - legfeljebb akkor henceg velük, amikor ilyen-olyan (pl. Nobel) dijakat gyüjtenek be - a magyaroknak, úgymond.
Ennyi a különbség.
.

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.12.22. 13:46:49

Lám-lám itt vannak a galutzsidók, letagadják az égről a csillagot.

Nyomjátok, kaftánosok...

gargoyle 2008.12.22. 13:50:07

mint a kommentek joreszebol latjuk nem is az a baj hogy egy letezo es aggaszto problema feltarasat nehezitik a foldbuta es gombaegyszerusegu zsidozok, hanem hogy nem zsidozunk elegge, es sajnos nem tud mindenki a narciszhagymarol is a cion bolcseinek jegyzokonyvere asszocialni.


ilyenkor sosem tudom hogy meg lehet-e rohogni, vagy mar sirni kell rajtuk.

gargoyle 2008.12.22. 13:51:46

jo, mondjuk avraham netjezus egyertelmu hogy a kozveszelyes rohelykategoria es cirkuszban kene mutogatni, de akad aki amugy racionalis gondolkodas jeleit mutatja csak neha fustolnek el benne a biztositekok es ez aggaszto, meg a vegen felelos beosztast kap valahol ha nem ismerik meg idoben :P

Tóth Ágas 2008.12.22. 13:52:14

azt tudjuk, hogy régen a pénz és hatalom világában gyakori dolog volt az összeesküvés. mikor szűnt meg ez a jelenség? mióta nincs összeesküvés, mint olyan?

csak azért kérdezem, mert ha valaki összeesküvésre gyanakszik, az automatice hülyének minősül.

béla bácsi 2008.12.22. 13:52:15

Én egyet értek Ronalddal, sőt a legokosabb nemzet leszarja ki melyik templomba megy, vagy milyen színe van a bőrének, de nagyon dörzsöli a kezét, hogy ebből neki is haszna van!

Prala 2008.12.22. 13:53:34

Lolypop

az igazoltatás nem legenda, láttam ilyet sajnos saját szememmel.

a "nyócosztályos"- t szándékosan tettem idézőjelbe: ezzel utalni akartam egy biztonsági cég komolyságára... alkalmaz természetesen értelmes embereket, de maga a tevékenységének jellege nem kíván szaktudást, inkább intuitív jellegű.
(maradjunk annyiban, hogy az NBH-hoz vagy a NNYI- hoz kevesek lennének ezek az alkalmazottak bármilyen feladat elvégzésére)

Az, hogy milyen motorral és formációban járnak, no az megint olyan, hogy ki nem szarja le????
Alkotmány van, rendőrségi törvény van, ide semmilyen szar biztonsági cég nem fér be, soha nem lesz semmi olyanhoz joguk, amiért aggódni kéne.

Másik észrevétel: Európa alapvetően nyugis, higgadt kontinens. Ezeket a túlreagált óvintézkedéseket az arab és zsidó jelenlét hozza magával: ők hozzá vannak szokva ahhoz, hogy valakivel mindig harcolni kell. Csak az nem esik le nekik, hogy ide kurvára nem kell semmilyen maszatos:) kiképzés meg biztonsági intézkedés, mert mindenki leszarja őket is, meg a másikat is egyaránt. Itt nem háborúznak az emberek (max szavakban), az életük mindennapjai a munka köré összpontosulnak, nem kőhajigálás, meg mecset, meg siratófala a kedvenc időtöltés.... szerintem aki reális, érzi a különbséget Európa és a Közel- Kelet között.
Van valami zsidó intézmény pl az Astoria és a Deák között. Mindig ott feszít egy vagy két hústorony?? Miért?? Ki ellen?? Hülyék ezek?? Nem láttak még normális iskolát, óvodát?? Itt nem rohangál BinLaden Skad-dal, hogy belőjön oda... Ezzel kapcsolatban csak az öreg mondást tudom idézni: aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha megb*sszák......

Cliff 2008.12.22. 13:55:33

sztem ez nem zsidokerdes,kar felhozni.
ebbol es a masik kisebbsegi kerdesbol el a kormany....jolly joker lap...

Cliff 2008.12.22. 13:58:03

béla bácsi: a romakbol milyen hasznot huztal eddig? es a zsidokbol?
en nem akarok senkibol sem hasznot huzni...ez egy torz gondolkodasmod, elfogadsz valakit hogy hasznot huzz belole??? ki gondolkodik igy?

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.12.22. 13:59:26

Nem az a baj, hogy milyen motorral és formációban járnak, hanem az, hogy megtehetik "kvázi rendőrökként" üzemszerűen.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.12.22. 14:00:33

Tegyünk pontot az ügy végére!
Engem nem érdekel, hogy cionistaösszeesküvő vagy nem.
Bennem félelmet kelt, és még szerintem jó néhány 100ezer emberben. Az egyenruhája, a fegyverei, ahogy egymás mellett állnak stb...
Oszlassák fel, mint a Magyar Gárdát!

gargoyle 2008.12.22. 14:05:22

cliff: miert beloled milyen hasznot huztam eddig? 1 perc szorakozas? :D

tata86: inkabb csak alkalmazzak rajuk szigoruan a meglevo torvenyeket. azzal elegedett leszek. mint biztonsagi ceggel nincs bajom az inkallal, ha benaznak majd a fogyasztok megoldjak a dolgot. de ha osszefonodnak az allami eroszakszervekkel annak mindket oldalrol rossz vege van altalaban

toth agas: vizet inni is normalis sot szuksegszeru de aki napi 30 litert iszik azt korhazba viszik az orvosok .) mas ember vallasa, szexualis szokasa stb erdekes informacio, de aki ezt meghatarozonak tartja, azt is erdemes kitomni es formalinban elraktarozni az utokornak... (:

béla bácsi 2008.12.22. 14:05:56

cliff,több mint 10.000 en (ez 10000 család, tehát egy ceglédnnyi település) élnek csak abból, hogy Roma programokkal, ellátással foglalkoznak, sok izraeli cég van itt, akik sok 10000 embernek adnak munkát, pl az építőiparban, vagy pénzt fektetnek be a magyar Know how-ba, gondolj pl, a nav n go ra. És mi a baj ezzel? adóznak, vagy nem adóznak mint a többiek. Hasznot úgy huzok ebből, hogy náluk dolgozom, vagy az adójukből jobb utakon megyek, új trolibuszon, stb.

Prala 2008.12.22. 14:08:37

Cliff

ez nem zsidókérdés, de nem tagadhatod, hogy az arab és zsidó biztonsági cégek (azok tapasztalatai) messze többet engednek meg maguknak, mint egy átlag európai biztonsági cég. Sok káros jegyet hoznak magukkal, nyilván otthoni tapasztalataikból építkeznek, nekik más a felfogásuk a biztonságról, őrzésről, mint az itthoni cégeknek. A mi szemszögünkből nézve kissé elragadtatják magukat, és én ezért tartom jogosnak a felháborodást....

Utoljára 1848- ban (ha jól emlékszem) dördült el lövés országgyűlésben, de azt is képviselő adta le...Itt nincs terror, nincs mitől félni, nekünk demokráciánk van, állam- és jogrend uralkodik, és ha ehhez a külső környezeti feltételhez nem tud alkalmazkodni a biztonsági cég szervezete és annak tagjai, akkor viszlát, próbálkozzon más piacokon. Ennyi

Cliff 2008.12.22. 14:09:11

gargoyle: rajtad meg szorakozni sem lehet...taigetos

abdul 2008.12.22. 14:12:07

2006 szeptemberében többek között a köztársasági őrezred mellett teljesítettek szolgálatot.
Tehát a kormánynak dolgoztak - és valószínűleg most is. Többek között.
Egyébként ez nem zsidókérdés - ez megint csak arra van, hogy a valódi problémákra ne is figyeljünk.
Nem hiszem, hogy feltétlenül összeesküvés-elméleteket kellene gyártani arról, amit a hétköznapokban tapasztalunk, de a poszt írója igen csak naív, amikor a fent említett személyek és helyzetek tekintetében mintha kissé elnéző lenne.
Kéne az erdőt is nkeresni, nem csak a fával foglalkozni.

Cliff 2008.12.22. 14:15:26

prala: elkepzelheto, de nem valoszinu, hogy viszlat lesz nekik...

Lolypop 2008.12.22. 14:16:06

Prala:

"demokráciánk van, állam- és jogrend uralkodik"

Nagyon jól mondod. Ha ezt beláttuk akkor már nincs is miért félnünk ezektől a cégektől...CSAK az államtól és a jogtól :/...de néha a demokrácia is keresztbe tesz.

béla bácsi 2008.12.22. 14:16:50

cliff, néztem egy műsort vmely német adón. Arról szólt, hogy német biztonságiak, az nem derül ki, hogy államiak, vagy magáncégek, izraelbe mentek kiképződni. sajna úgy néz ki a világ, hogy európába is folyhat az erőszak közel-keleti módja, fel kellene készüni.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.12.22. 14:20:40

Ja, csak ne legyünk aztán palesztinok, itt magyarországon...

Reggie 2008.12.22. 14:21:04

En azt nem ertem, hogy hogyan kerul bizonyos in-kal-os autokra kek fenyhid? (In-kal-osnak van felmatricazva)

Cliff 2008.12.22. 14:24:36

béla bácsi:
több mint 10.000 en (ez 10000 család, tehát egy ceglédnnyi település) élnek csak abból, hogy Roma programokkal, ellátással foglalkoznak,"

ezt nem neveznem azert haszonnak...sokkal inkabb azt ha elmennek dolgozni es adot fizetnek es nem segelyt kapnak, de meg ez sem haszon, hanem a minimum.

"adóznak, vagy nem adóznak mint a többiek. Hasznot úgy huzok ebből, hogy náluk dolgozom, vagy az adójukből jobb utakon megyek, új trolibuszon, stb."

kiveve ha nem halsz ehen a fizetesedbol es ne hajszolnak a halalba...ezt ugy altalaban ertem, nem izraeli cegekre

Cliff 2008.12.22. 14:26:11

Reggie:
En azt nem ertem, hogy hogyan kerul bizonyos in-kal-os autokra kek fenyhid? (In-kal-osnak van felmatricazva)

ugy ahogy a rendoroknel sem volt vipera es a jelvenyek is veletlen estek le.ennyi.

moophlander 2008.12.22. 14:28:41

Eszem, f@szom!!! Már vártam ki lesz az a mai ügyeletes "faszparaszt", aki Kaya Ibrahim meg Josip Tot-al jön elő! Az, hogy a bolsi-bibsik-nek napi három ilyen ügyük van, az mellékes!
Szóval a mai "faszparaszt" érmet béla bácsi érdemelte ki! Gratulálunk!

Ronald 2008.12.22. 14:29:50

Ha nem élne ez a vak-antiszemitizmus (egyesekben, persze) akkor azt is lehetne mondani, hogy "a magyarok a világ legjobbjaitól tanulják a biztonságot - és nem holmi kókler amatőröktől".

Bár akadnak olyanok (persze, az már a főd-buta kategória) aki még azt is kétségbe vonja, hogy a világ okosabbik fele bizony izraeli szakemberektől tanulja a security-szakmát.

De a "legokosabb" hozzászólás ez volt:

".....Utoljára 1848- ban (ha jól emlékszem) dördült el lövés országgyűlésben, de azt is képviselő adta le...Itt nincs terror, nincs mitől félni, nekünk demokráciánk van, állam- és jogrend uralkodik,"

Eddig !!! Illetve: "...ráérünk arra még".
.

2008.12.22. 14:31:53

Ronald,

bocs h beleszólok, semmi bajom a zsidókkal, de pl. kurvára nem voltam büszke Kertész Imre Nobel-díjára, mert nem érdemelte meg az a műve... pl...

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2008.12.22. 14:32:35

Szerintem hülyeség Posta részéről olyan kijelentéseket tenni, amelyek nyilván bizonyíthatatlanok (akár igazak, akár sem), mert ezekkel hiteltelenné teszi más, fajsúlyosabb megállapításait.

Tomcat meg már eléggé az alja.

moophlander 2008.12.22. 14:37:12

Roland! A világ legjobbjai akkor oktatni jöjjenek, ne pedig uralkodni! Ha én biztonsági céget akarok alapítani Izraelben, engednék? Ha telket akarnék vásárolni, engednék? NEM, NEM! Akkor mit is keresnek itt izraeli cégek? Ha majd ők is nyitnak ilyen téren, csak akkor engedném itt is! Azt hiszem ez jogos elvárás lenne!

OmegA404 (törölt) 2008.12.22. 14:38:36

Most komolyan nincs elég tapló tusek rendőr ebben az országban? Ki a faszom találja ki, hogy a rendőröket biztonsági őrök védjék? Meg a katonákat? Akkor basszuk ki mindet, ha erre se jók.

KopaszMercis 2008.12.22. 14:40:05

Azt nem ertem, hogy (bar elolvasni ezt a szosszenet nincsen kedvem) miert a miniszteriumot rohangal feljelenteni a fidesz, miert nem az InKal-t?

Ronald 2008.12.22. 14:40:11

7777 stb. kollega. Az irodalom NEM egzakt tudomány, ízlés dolga, hogy akkor és ott pont mi tetszett az itészeknek. Kapott már Nobel-dijat olyan unalmas könyv is - amelyiket tényleg csak a fekete-öves literátorok voltak képesek végigolvasni.

De az immár 15 magyar vonatkozású (és sokkal egzaktabb) Nobel-dijból - 10-et zsidó-magyar származású ember szerezte. Kertészig 9-14 volt az állás.

De Sir Solti-tól, a "holivúdi" hírességekig - hát mitagadás, bizony zsidó többség szerezte a glóriát.

De nézzél meg egy akár mai magyar-irodalom iskoláskönyvet. vagy tépjük ki azokat a lapokat, amelyek a zsidó szerzőket tárgyalják. Hááááttt.....

Nem szép dolog köpködni azokat, akik letettek valamit az asztalra...és csak azért leprázni őket, mert a szülei vagy nagyszülei ilyen-olyan vallásúak voltak.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.12.22. 14:40:20

"Ha nem élne ez a vak-antiszemitizmus (egyesekben, persze) akkor azt is lehetne mondani, hogy "a magyarok a világ legjobbjaitól tanulják a biztonságot - és nem holmi kókler amatőröktől"."
Ronald! Jobb ha tőlem tudod, a kizárólag jól kiképzett munkásőrökből szerveződött (vezetésű) Őrmester Kft. bármikor leiskolázza a himi-humi In-Kal -t...

KopaszMercis 2008.12.22. 14:41:22

moophlander: engedik ok.. hazugsag hogy nem. Hogy ahhoz allampolgarsagert kell folyamodni es 3 evet szolgalni a hadseregben az teny kerdes.

Persze az ilyen hazug dzsippoidoknak ez nem szamit uccse...

Kökény6 2008.12.22. 14:41:35

Cliff 2008.12.22. 13:22:47
inkal jelentése: biztos vonal

Ha nem tudsz héberül, miért írsz hülyeségeket?
Az "in" nem jelent semmit héberül, a "kal" pedig annyit, hogy könnyű.
Az, hogy nem szereted a zsidókat 1 dolog, de ha már állítasz valamit, legalább nézz, kérdezz utána. Függetlenül, hogy az zsidókkal kapcsolatos vagy sem.

béla bácsi 2008.12.22. 14:41:54

7777777, Neked nem tetszett, ez OK! a Nobel bizottságnak tetszett, a másik pár száz, nem kisebb nevű író mellett. Ergo, egy magyar állampolgárt ért a dicsőség, erre ha tetszik, ha nem a mű, lehetsz nyugodtan büszke.

Cliff 2008.12.22. 14:44:58

kökény6:
te tudsz heberul?
melyik mondatom alapozza a "szokasos" vadat, miszerint nem szeretem oket?
egy rossz szot sem irtam, de neked mar ez sem tetszik...erdeked mentalitas...

amc 2008.12.22. 14:44:59

Én pl. azt nem értem, hogy mi a f@szt keresnek a zsidók európai sportversenyeken??

Tgr 2008.12.22. 14:45:12

Ha én lennék az In-Kal botrányok elsimításával megbízott pr-ese, tuti elkezdenék álnéven zsidózni az összes olyan helyen, ahol felmerül a téma, és lehetséges bárkinek hozzászólni... bár lehet, hogy hamar állás nélkül maradnék, mert a magyar szélsőjobb van elég hülye ahhoz, hogy önként és bérmentve is megtegye ezt a szívességet.

Nagyon kéne már egy olyan fórum/blog/akármi, ahova csak IQ-teszt kitöltésével lehet regisztrálni.

Kökény6 2008.12.22. 14:45:47

KopaszMercis: honnan vetted ezt, hogy 3évet kell szolgálni?

Perillustris 2008.12.22. 14:45:50

"Az In-Kal motoros járőreinek kiköpött ugyanolyan a motorjuk mint a rendőrségé és ugyanúgy kettesével mennek a buszsávban mint a rendőrök. Csak közelről nézve vettem észre, hogy jé, ez egy magáncég! Furcsa."

En annyira nem szarom le, hogy egy magancegnek kek villogokkal felszerelt jarmuvei vannak: belsoseg.blog.hu/2007/08/09/inkal_motorok

Az egyeb cegek, szandekosan megteveszto, rendorsegi jarmuvekre emlekezteto kinezeterol nem is beszelve (csak egy pelda: www.rodner.hu/ - olvasd vissza!)

Ronald 2008.12.22. 14:45:53

moophlander kollega ! A világ össze számottevő cége ott kereskedik Tel Avivban...vagy azon keresztül. Honnan veszed azt, hogy ha te odamennél, akkor (csak) neked nem engednék ugyanezt ???
Persze, ott be kéne tartani a törvényeket - ezért nem is tolonganak oda a magyarok.

Egyébként pont annyit vásárolnak Magyarországon - amennyit a törvény bárkinek megenged. Csak van aki M.o.-ra hozza a pénzét - és van aki máshová.

A németek és osztrákok is vásárolnak. De még a spanyolok is.
Sőt, a spanyolok még szélhámoskodnak is, ál-csődöt jelentenek, szarba hagyják a magyar partnert - a magyar jog meg tehetetlen.

Vagy az nem baj? Csak a zsidó a gond?
.

moophlander 2008.12.22. 14:46:08

Ha egy mese arról szól, hogy van egy kulacs víz, amelyen három embernek kell osztoznia és így nem biztos hogy életben maradnak egy kietlen pusztán, akkor a magyar népmese arról szól, hogyan oszd meg a társaiddal a kulacs vizet! A zsidó népmese arról szól, hogyan intézd úgy a dolgokat, hogy a tiéd legyen az összes víz! A pofátlan és könyörtelen törtetés persze hozhat babérokat is! Egy darabig!

béla bácsi 2008.12.22. 14:46:14

én eccer még anno a késői 80-as években, láttam egy IFányi munkásört, azok akkor voltak túlsúlyos 40 -50-60-asok, most meg az Őrmesterben dolgoznak?! azonnal kérem az Örök élet receptjét! Neked megvan?!

K0mment 2008.12.22. 14:46:22

Ha már szó eset az In-Kal-os rendőrmotorról, az index-en is fent van:

index.hu/cikkepek/totalcar/blogok/belsoseg/2007_08_09_inkalmotor_01.jpg

J_Sheridan 2008.12.22. 14:49:46

Valami nagy gáz lehet zsidó részről is ha már ilyen cikkeket hoznak le az Indexen. Mi történt? Nem tetszik a magyar ellenállás? Kellemetlen.

A zsidóknak sehol nincs ilyen jó dolguk mint itt. De azt azért vegyék észre, hogy nem a többség fog alkalmazkodni hozzájuk és az értékrendjükhöz. Ha ezt észrevennék, semmi probléma nem lenne itthon. Ha nem védenék az Izraeliek hazugságait, például: felvásároljuk Magyarországot. Ha ez ellen ők is kiállnának, ha nem hisztériáznának a Turul és az Árpád-Sávos miatt jött-ment ürüggyel, ami ha, miután ők is magyarnak tekintik magukat, az ő szimbólumuk is. Ellehet dönteni, hogy ki melyik országot szolgálja. Ha Magyarországot, akkor rendben van. Ha Izraelt, lehet menni.

De addig az ideig, amig ezzel nincsenek tisztában, addig ne várjanak semmilyen kedvességet az emberektől, a többségtől.

Az InKal pedig Izraeli cég, ami leginkább a törpepárt érdekeit védi, akik már annyira gyengék, hogy képtelenek magukat megvédeni a bulldogjuk nélkül. Eltünik a törpepárt, eltünik az InKal. Szép új világ lesz az, ami csak hasznára válik majd az országnak.

Az InKal abban az esetben lenne jó cég, ha nem politikai megrendelésre zaklatná a civileket Március 15-én, nem kutatná át a táskájukat, amihez ráadásul joguk sincsen. Addig mig ezeket csinálják ők is egy félkatonai szervezet, amit belehet tiltani, ahogy a Gárdával is tették. Egyes magyarokat félelemmel tölt el a masirozó, kismamákat zaklató, félkatonai InKalos csürhe. Szüntessék be, vagy tegyék vissza a székhelyét Tel Avivba, ahova való.

KopaszMercis 2008.12.22. 14:50:46

amc:

es amikor a szlovakok ugyanezt kerdezik a magyarokrol akkor mi a valaszod?

moophlander 2008.12.22. 14:51:12

Nem kedves Roland! Nem csak a zsidó felvásárlás a gond! Leszarom, ha egy cég pl. gumis műhelyt nyit, vagy szerszámokat árul! De politikai befolyást ne akarjon már gyakorolni!
A másik! TÉVEDSZ! Izraelben nem lehet telket vásárolni!!! Csak bérbe kapod!!! Nézz utána, mielött hülyeséget írsz vissza!

KopaszMercis 2008.12.22. 14:52:07

J_Sheridan 2008.12.22. 14:49:46

kicsordult a konnyem a rohogestol.. teged ceges bulikra fellehet berelni, hogy ezt sztendapba eloadjad? :)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.12.22. 14:52:27

béla bácsi!
A vezetőik (alapítók) voltak jól képzett munkásőrök.

szépmező 2008.12.22. 14:53:02

- de gyerekek az miért zsidózás, ha elmondjuk, hogy az izraeli lobby nagyon erős Magyarországon.

- az sem értem, hogy miért zsidózás, ha a "sayanim" intézményét kicsit megpiszkáljuk (a moszad által alkalmazott galutzsidók)

- az sem zsidózás, ha azt mondjuk,hogy az izraeli tőke (lsd peresz felvásároljuk...) a befektetései biztosítására törekszik

- az sem zsidózás, ha ehhez a helyi komprádor burzsoázia segítéségt veszi igénybe

- az sem zsidózás és összeesküvés elmélet, ha rámutatunk, hogy ehhez az izraeli tőke kis állami hátszéllel (moszad) beépül a magyar állami szervek jelentős részébe.

- az is tiszta sor, hogy az izraeli tőke a "sayanim" segítségével mindenkire, aki erre rámutat, ráfogja, hogy paranoiás és antiszemita.

tiszta sor. mi itt a gond, kedves Bodoky Tom?
Nehezen hihető?
Bodoky polgártárs, te pl elhitted volna, hogy miket fognaka rendőrök megcsinálni 2006 őszén?
Nem mi? Ezt se nagyon mered hinni,látom.
Pedig ugyebár.

Ronald 2008.12.22. 14:53:21

Kóser Malc kollega ezt írja:

"Jobb ha tőlem tudod, a kizárólag jól kiképzett munkásőrökből szerveződött (vezetésű) Őrmester Kft. bármikor leiskolázza a himi-humi In-Kal -t..."

Hááát, én nem tudom mikor volt Örmester-In-kal rangadó...csak nehogy erről is kiderüljön, hogy az Örmester a világ legjobbja...csak nem tudja senki.

Egyébként lehet hogy nem tudod, de a Moszád immár világhírű kétkezi-gyilkolótechnikáját pont egy magyar-zsidó találta ki és oktatta 20 évig az izraeli szolgálatnak...és nem csak nekik.

KopaszMercis 2008.12.22. 14:53:40

moophlander: allampolgarok nem vehetnek telket?

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.12.22. 14:54:00

Szépmező!
Minden zsidózás, ami nem a zsidó felsőbbrendűségről szól...

béla bácsi 2008.12.22. 14:54:40

moophlander, a mesét rosszul tudod, az eredtete az: egy napra elegendő olaj volt a szentélyben, de nyolc napig égett, ez volt a csoda, namármost a zsidó mese úgy fejeződik be, hogy hipp-hopp mindenkinek lett egy kulacs vize... de neked is kéne innod, valami hideget, mert forrhat a (fej)vized!!

Perillustris 2008.12.22. 14:55:33

"En azt nem ertem, hogy hogyan kerul bizonyos in-kal-os autokra kek fenyhid? (In-kal-osnak van felmatricazva)"

Mivel olykor-olykor valoban ott vannak a suruben, akarhogyan is tagadja Drazse, akkor hasznalhatnak kulon engedellyel kek fenyt - ez alapvetoen normalis. Az, hogy egyeb idoszakokban is rajta marad, na, az nem az.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.12.22. 14:56:39

Roland! Ne tanuljanak már magán öező-védő cégek "kétkezi gyilkolótechnikát"! (Az ex-munkásőröknek sem örülök.)

Cliff 2008.12.22. 14:57:02

béla bácsi: ha egy magyar kap elismerést az mindig dicsőség, sztem. legyen az barki is, de pl kertésztől nem egy-két dehonesztáló megjegyzést olvastam a magyarokra...erre mar nem vagyok pl buszke...de gondolom ez mar kimeriti egyeseknel az antiszemita fogalmat...

ronald: ketsegtelenul rengeteg kivalo zsido szarmazasu, de magyar iro/kolto stb volt,van es remelhetoleg lesz az orszagban.
de sztem nem kell azt a kepet festeni miszerint az egyik felsobbrendu,vagy ertelmesebb, mint a masik...mert ez tevutra vezet...

ki kicsoda 2008.12.22. 14:57:30

Amikor egy semmit érő tehetségtelen bugris megszólal, az onnan tudható két szó után, hogy vagy zsidózik, vagy az oroszok, vagy az amerikaiak a hibásak. Annyira magyar, hogy a Himnuszból, ha nem az első versszakot idézed neki, már nem ismeri fel, a Szózatról nem is beszélve. Azt már meg se kérdezd tőlük, ki a szerző, a zeneszerzőt meg ne is emlegesd! Röviden hibás sorozat! Nem érdemes időt fecsérelni rájuk.

Kökény6 2008.12.22. 14:57:58

Kopasz Mercis: nem vehet senki telket, állami tulajdon, amit nem adnak el. Van egy szervezet, amit úgy hívnak Keren Kajemet Leisrael, és ez a szervezet "gazdálkodik" a földdel. Bérelni lehet hosszú távra (50-100 évre), de nem a saját tulajdonod.

moophlander 2008.12.22. 14:59:19

Csak tartós bérbe kapod!!! Bezonyám!

Cliff 2008.12.22. 14:59:40

amc: ez igaz, es kazahsztán? vagy ciprus?

erzsana 2008.12.22. 15:03:13

Valami készül emberek! Írattak telavivból egy cikket amelyen felmérik az ellenállását a magyaroknak. Úgyhogy tessék véleményt formálni, hadd lássák mit gondolunk róluk!
És aki továbbra is összeesküvéselméletezik, meg üldözésimániázik, az hadd tegye. Tizenévvel ezelőtt ha valaki felhozta, hogy Magyarország célország azt leköpdösték. Ma?! Tessék mondani! Hallgatom! Csak zsidóknak egész városrészek, másról sem szól ez az ország csak a zsidók uralkodásáról, szemtelenkedéséről. Nem az a baj, hogy zsidók, minden tiszteletem azoké akik rendes emberek. De ez is mint a cigányság esetében: nem a cigánysága a baj, hanem az, hogy nem lehet élni tőlük. A szemlőhegyen ige. Még igen. Amikor már ott sem akkor hova a p.csába megyünk nagyokosok?!

moophlander 2008.12.22. 15:04:10

"ki kicsoda" Te egy nagyon buta ember lehetsz! De az is lehet, hogy nem vagy buta, csak vak! Majd ha az unokád nem a magyar himnuszt tanulja és hazaviszi az első héberül írt magyar irodalom könyvet, na majd akkor szólj hozzá legközelebb! Köszi! :)

KopaszMercis 2008.12.22. 15:06:29

kokeny6:
"Private land in Israel

There are no restrictions on private land transfers in Israel. Private land can be purchased or leasaed by Israeli Arabs or by non-citizens. Such land can be, and has been, purchased by Israeli Arabs and by foreigners, including Arab foreigners."

biztosssss nem igaz... a zsido osszeeskuves resze

a trianon libanon tengejjjjen

KopaszMercis 2008.12.22. 15:07:42

moophlander 2008.12.22. 15:04:10

hallod ha te csatlakoznal j_sheridan kollegahoz, nagyon orulnek... annyira szivesen latnam, ahogy valaki komoly pofaval ezt az osszeesukveses baromsagat eloadja. Egy csomo penzt fizetnek erte...

foleg ha mar ilyen szep magyar nick-kel teszi mint moophlander :)

J_Sheridan 2008.12.22. 15:07:55

KopaszMercis. Nem, nem lehet felbérelni. Veled ellentétben engem nem lehet megvenni. :)

moophlander 2008.12.22. 15:09:35

Félreértés ne essék! Nekem is van zsidó barátom! Útálja is a saját fajtáját! Ő is pontosan látja mi történik! Szegényt néha azzal vígasztaljuk, hogy a kivétel erősíti a szabályt!

béla bácsi 2008.12.22. 15:12:54

ERZSANA, te honnan tudsz a legtitkosabb inváziós tervről? Nekünk van bevethető 10 vadászgépünk, nekik amit bevallanak vagy 300. Igaz, nem is kell bevetni, mert az elmúlt években idetelepült 50000 kiképzett kommandós, amit a korrupcióból etet az In Kal, főleg ne is beszéljünk az elektronikus hadviselésről, bár, és ezt is mindenki tudja, rég az övék az Index is!

Ronald 2008.12.22. 15:13:59

Kósermalac! azt a technikát csak egy nagyon szük elit csapat tanulja és tudja - azt soha senki nem tudja, hogy hol-mikor vetették be - ha élesben egyáltalán bevették-e valaha.

Magyarországról összesen 2 (kettő) állami kötelékben teljesítő szakember kapott ilyen kiképzést és oktatási jogot...persze, a személyük nem publikus - ami abszolut érthető is.

Szóval ez csak egy példa volt arra, hogy hogy-hogynem...még ennek is magyar kötődése van - és nem azt mondtam, hogy ezt tanitanák a magyar szakembereknek.

Csakhogy te ezt szeretted volna kiolvasni a szövegből.

moophlander 2008.12.22. 15:14:39

Tudod valaki nem a nevétől (nick-nevétől) lesz hazafi! Az aradi vértanuk a legnagyobb magyarok mindmáig! Jéééé milyen sok idegen hangzású név van benne! Lehetsz te akár milyen nemzetiségű, ha ezt az országot szolgálod, magyar vagy!

szalkay88 2008.12.22. 15:15:26

Erről mi a véleményetek (enyhén off, de azért idevág):


MIÉRT JÁTSZIK RÁ A VEZETÉS A POLGÁRHÁBORÚRA?

Nem tudom, ki mennyire van tisztában ezekkel a dolgokkal, konkrét, egyértelmű, 100%-os megcáfolhatatlan bizonyíték nincs rá, de leírom azoknak, akik nem hallottak még róla, hogy VÉLHETŐEN mire megy ki ez az egész, a magyarok és cigányok összeugrasztása, polgárháborús helyzet szítása.

Rátérve a lényegre, a dolgok mozgatórugójára (és itt nagyon kéretik nem abbahagyni az olvasást egy legyintéssel!): van egy ország, úgy hívják Izrael. Izrael a Közel-Keleten található, mint tudjuk, szomszédjaik pedig arabok. A két kultúra nagyon "üti" egymást, teljesen különbözőek, és ez komoly feszültségeket szül. Ám önmagában ez nem eredményezne olyan háborús helyzetet, mint amit ma láthatunk ott. A helyzet oka az, hogy Izrael állam 1948-ban alakult meg a palesztin nép földjén, ahol addig palesztinok éltek, zsidók csak elenyésző számban. Az állam megalakulása azt eredményezte, hogy az addig országgal nem rendelkező zsidók Palesztinába vándoroltak, és számuk ugrásszerűen megnőtt. A miértre, és hogyanra most nem térnék ki, mert ez az írás nem erről szól. Lényeg a lényeg: a palesztinok kitaszítottak lettek saját otthonukban. Ugyanolyan ez, mintha pl. Magyarországra széles nemzetközi segítséggel bantu-négerek milliói települnének be, és kikiáltanák az Európai Bantu Köztársaságot, magasról téve az őslakos magyarok jogaira.

Összességében ez az a plusz, ami az oka - a nagyfokú kulturális különbözőség mellett - a Közel-Keleti terrornak, háborús helyzetnek, a zsidó és az arab világ szembenállásának. Ez a folyamatos hadban állás semelyik félnek sem jó, és a palesztinok érthető okokból sohasem fogják feladni hazájukat, a zsidók pedig rájöttek, hogy soha nem fognak tudni végleg elbánni az összetartó, temperamentumos palesztinokkal. És itt jön képbe Magyarország...

Magyarország Közép-Európai ország, lakóitól külsőleg a zsidók nem különböznek, emellett a magyar nép nem olyan természetű, mint a palesztin, sokkal higgadtabb, nyugodtabb, és ami fontos: befogadóbb. Magyarországon a kis családok a jellemzőek (legalábbis a magyarság köreiben), és az emberek közt nincs, vagy csak kis összetartás van. Magyarországon él a legtöbb zsidó Közép-Európában, számukat 80-200 000-re becsülik. Túlnyomó többségük Budapesten él.

Magyarország rendkívül nagy földalatti édesvízi készlettel rendelkezik, amely a jövőbeni vízhiány miatt - egyöntetű vélekedés szerint - háborúk kitörésének lehet az oka, csakúgy, mint ma történik ez az olajjal; és nem utolsó sorban remek termőföldekkel rendelkezik, mely - normálisan kihasználva - az ország népességének legalább a négyszeresét is el tudná látni mezőgazdasági termékekkel.

Mindezt figyelembe véve Magyarország igencsak ideálisnak tekinthető a zsidók számára. Ugyanis erről van szó, Magyarországot választhatták új otthonuknak, Magyarország lesz az új Izrael, ha rajtuk múlik. A magyarok pedig "palesztinok" a saját hazájukban. Hogy ne csak a levegőbe beszéljek, álljon itt Simon Peresz izraeli államfő elszólása: "manapság gyarmatok létesítése és hadsereg bevetése nélkül is lehet birodalmakat alapítani... Felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot."

Mint vélhetően mindenki tudja, a zsidók nem a szegénységükről híresek, hanem épp ellenkezőleg: hatalmas vagyonokkal és kapcsolatrendszerrel rendelkeznek, a kezük úgyszólván elér bárhová. A zsidók uralják a médiát és a politikát (meg sok mást is, de a cikk tárgyával kapcsolatban ez a lényeges). Nem véletlen volt az, hogy a médiumok egyszerűen nem hozták le a hírt, miszerint izraeli állampolgárok felvásárolják Magyarországot.

A zsidó identitás érdekes dolog, azonban leegyszerűsítve a dolgot, náluk nem is annyira a nacionalizmus, a nemzeti büszkeség dívik, hanem a hatalomvágy, a pénz iránti sóvárgás, pénzéhség. Jól mutatja mindezt az, hogy a zsidó emberek rendre magyarosítják a nevüket, ráadásul jól csengő, nemesi nevekre (pl. Andrássy stb.). Számukra kevésbé fontos a nemzet, az identitás (bár mint mindenhol, itt is akad kivétel), nekik mindegy milyen nyelven beszélnek, ők egyszerűen nem lojálisak ahhoz az országhoz ahova születtek, és ez komoly veszélyeket rejt magában. Számukra a legfontosabb dolog, mint már említve volt, a profit, a pénz, a hatalom, mindegy milyen úton elérve.

Politikailag nagyrészt az SZDSZ nevű pártba tömörül a zsidóság, szavazóik nagy része szintén közülük kerül ki. Mi sem mutatja ezt jobban, mint az SZDSZ szereplésének megoszlása: Budapesten igazi hatalomnak számít az SZDSZ - mint már említve volt, a zsidóság nagy része ott él - , rendszeresen jól szerepel, ezzel szemben vidéken alapszervezettel is alig rendelkezik a párt, és bőven 1% alatt szerepel a választások alkalmával. Az SZDSZ liberális pártnak nevezi magát, valójában azonban az izraeli betelepülést készíti elő ténykedésével, még ha ez merész, vakmerő állításnak is tűnik.

Sajnos azonban nem az, csak nézzük meg kikért kardoskodik a párt: a cigányokért. Az SZDSZ-hez kötődik a "megélhetési bűnözés" bevezetése. Ez gyakorlatilag engedély az ilyenre amúgy is fogékony cigányoknak a szabadrablásra. Valószínűleg ezt már jól tudja az egyszerű ember is, ugyanis tapasztalta sokuk; arról van szó, hogy 20 000 Ft-ig nincs értelme feljelenteni a lopást elkövetőt, mivel az addig az értékig csak szabálysértési eljárást von maga után. Ám még ha sikerre is viszi valaki azt (a cigányok részéről rögtön beinduló fenyegetőzések, valamint az engedékeny bíróságok ellenére is), a kiszabott bírságot egyszerűen nem lehet behajtani a cigány családokon azon egyszerű oknál fogva, hogy a segélyekből nem lehetséges levonni pénzt. Márpedig a cigány családok nagyrészt rendre erre az életmódra rendezkedtek be. Remekül meg lehet élni belőle: a magas gyermekáldás miatt eleve többszázezer forintos segélyekben részesülnek a cigánycsaládok, ezt még rendre lopásokkal, rablásokkal egészítik ki (újfent megélhetési bűnözés, ugyebár). Ráadásul Magyarországon a büntethetőség határát - 14 év - sem sikerült lejjebb szállítani, ami egyenesen Kánaán a kiskorú cigánygyerekek számára, akik ezt tudatosan és kegyetlenül kihasználják, az állam pedig íly módon tehetetlen.

Mindez egy igen gyanús eljárásmód, melyen a politikusok nem hajlandóak változtatni, még csak vitatkozni se róla, a kérdés felvetése pedig a rasszizmus bélyegének az emberre való rásütését vonja maga után, akkor is, ha a tervezetben szó sincs romákról. Pedig nagyon egyszerűen meg lehetne oldani: 3 gyermek után nem segély, hanem kereset utáni adókedvezmény-vagy mentesség járna. A büntethetőség korhatárának csökkentését és a 3 gyerek után járó segély helyetti adókedvezmény bevezetését csak egyetlen párt merte felvetni, mi több népszavazásra bocsájtani (más kérdés, hogy az OVB formai hibákra hivatkozva, szintén gyanús módon elutasította őket): ez a párt a Jobbik nemzeti radikális párt.

Emellett a segélyeket nem pénzben, hanem élelmiszerben, tűzifában stb. kellene kiosztani. Mert jelenleg alkoholra, drogra, játékgépezésre költi a pénzt az egyszerű cigány családfő. Ez sok helyen bevett gyakorlat, ahol magasabb a segélyezettek száma, sőt büntetendő, és megvonható a segély az ilyesfajta költekezés esetén nem egy helyen. Ám politikusainknál ez sem merül fel. Gyakori vélekedés az, hogy egyfajta háttérhatalom irányítja az országot, alakítja az eseményeket, láthatatlan hatalom ez, amit pedig látunk, az „színház”.

Miközben egyre növekszik és durvul a cigány erőszak, bűnözés, zajlik a rendőrség szisztematikus leépítése, újabban pedig a cigányoknak érettségi sem kell a rendőrségi felvételhez. Hangsúlyozandó, a cigányoknak. Igen, rassz alapján. Mindemellett ha egy rendőr munkáját végezve intézkedni próbál egy bűnelkövető cigány ellen, szinte biztos, hogy felmerül a rasszizmus kérdése. A cigányok nagyon jól tudják ezt, és képesek a fejüket a falba, asztal sarkába stb. beleverni, majd pedig rendőri erőszakra hivatkozva feljelentést tenni. Ebben partnerek nekik a jogvédőik, a kisebbségi ombudsman stb., és valószínűleg rosszul jön ki belőle a szerencsétlen rendőr. Így aztán, néhány ilyen esetből tanulva a rendőrök sok esetben egyszerűen nem hajlandóak intézkedni a kisebbséggel szemben, vagy csak látszatintézkedést tesznek.

Ez az egész szisztéma a felsőbb körökből származik, a rendőrséget átszövi a politika, a rendőri vezetők gyakran az MSZP-SZDSZ holdudvarához tartoznak, "nekik dolgoznak", persze nem buzgó baloldaliságuk, vagy meggyőződéses liberalizmusuk miatt, hanem vélhetően anyagi okok állnak a háttérben. Mint tudjuk, a zsidók nagy tőkével rendelkeznek, kezük bármeddig elér. Ha pedig nem is ilyen lelkületű, vagy nem megvesztegethető a rendőri vezető, akkor is vannak még módozatok viselkedésének megváltoztatására... A kis rendőr sem tud mit tenni: családja van, nem ellenkezhet, mert nem akar állás nélkül maradni, az 1-2 gyermekes családok nagyon kevés segélyben részesülnének, és emellé arcátlan módon lopni nincs gusztusa a rendőrnek. Így marad a gyakran hallott kijelentés: "én csak parancsot teljesítek".

A cigány bűnözéssel kapcsolatban elmondható, hogy a média szintén vaskosan benne van annak elkendőzésében; mint már említve volt, óriási a zsidó befolyás a médiában. Vegyük csak a mindenki számára egyre nyilvánvalóbbá váló tényt, miszerint a média igencsak adja a lovat a bűnöző cigányság alá, ugyanis a bűntényeknél nagyon ritka az, ha megemlítik, hogy cigány volt az elkövető. Újabban már az "az elkövető és népes rokonsága" - melyből a többségnek leesik az etnikai hovatartozás - szófordulat is vita tárgya, miszerint előítéleteket szül. Ezzel szemben, ha cigány az áldozat, akkor rögtön beindul a gépezet, alapeset az, hogy megemlítik az áldozat etnikai hovatartozását, majd pedig kihegyezik a történetet rasszista támadásnak. Gyakorlatilag ott tartunk, hogy meg kell küzdeni azért, be kell bizonyítani, hogy NEM rasszista volt a támadás. És nem ám fordítva. Ilyenkor az SZDSZ-es cigány képviselők beindulnak, a legnagyobb médiumoknak adnak nyilatkozatokat az elharapódzó magyarországi nácizmusról. Így történt ez a nagycsécsi molotov-koktélos támadás után is, Mohácsi Viktória, cigány származású SZDSZ-es EP képviselőnk reflexszerűen adta a nyilatkozatot a BBC-nek, odamondva még, hogy az utóbbi időkben 20 ilyen eset történt, persze azt nem megemlítve, hogy az áldozatok közt magyarok is voltak, valamint, hogy rendre cigányok voltak az elkövetők. Azóta a nagycsécsi esetről is kiderült, hogy alvilági leszámolás volt, a piac újra felosztásáért megy a harc az uzsorások közt.
Természetesen helyreigazítás a BBC-n nem történt, bocsánatkérés az EP képviselőnő részéről pláne nem.

Említésre méltó még a közelmúltban történt kiskunlacházi eset. Egy helyi, 14 éves lányt megerőszakoltak, majd meggyilkoltak. Óriási felháborodás kerekedett, az indulatok kezdtek elszabadulni; a helyiek 6 cigány embert (köztük fiatalokat is) gyanúsítottak. A kiskunlacházi polgármester tüntetést szervezett, kimondatlanul, de a cigány erőszak ellen. A tüntetésre a 9000-es nagyközségben 6000-en, más források szerint több mint 3000-en gyűltek össze. A balliberális média helyenként "mintegy ezer fő"-ről beszélt... Sietve hozzá tette, hogy több száz gárdista és Gój Motoros vett részt rajta, ezzel mintegy sugallva, hogy mindössze néhányszáz helybéli gyűlt össze. Miközben országosan is elterjedt a híre a 6 cigány gyanúsításának (az internet segítségével), az országgyűlésben az egyik MSZP-s képviselő arról beszélt, hogy "elég volt, nem tűrhetjük tovább, rettegnek a ROMÁK, emiatt megerősített rendőri védelmet fognak kapni”. A kiskunlacházi polgármester felismerte, hogy a háttérben az áll, hogy van egy teória, miszerint Magyarországon a cigányok rettegnek a náciktól, és ezt mindenképpen le akarják erőszakolni az emberek torkán. Miközben teljesen nyilvánvaló, hogy a magyarok rettegnek a cigányoktól.

A média annyira elkendőzi az egész problémakört, hogy képes azon vitatkozni, hogy létezik-e cigánybűnözés? És a kifejezés rasszista-e? Miközben fiatalkorú bűnözést, fehérgalléros bűnözést, ukrán maffiát emlegetnek, a cigánybűnözést tagadják. Aki ilyet mond, arra rá lesz húzva a rasszista jelző.

Visszatérve az izraeli bevándorlásos témára, ez az egész eddig leírt jelenség egyenes út a magyar-cigány polgárháborúhoz. És hogy ez miért jó a zsidóknak? Nagyon egyszerű: egy polgárháború nagy elszegényedéssel jár, minden elértéktelenedik, az emberek rákényszerülnek értékeik eladására. Egy széthullott, polgárháború sújtotta ország a legkönnyebb préda a gazdag zsidóknak, és mindemellett háborús helyzetben rendkívüli törvényeket is be lehet vezetni. Ez az oka a várható magyar-cigány polgárháborúnak, melyet a háttérből kezüket dörzsölve zsidók szítanak. Ha a nagy áldozatszám után a háború lecsengett, a zsidók legálisan áramlanak majd be, egy megfogyatkozott népességű, végletekig legyengült, de csodás adottságokkal rendelkező országba. Ők viszont már nem fogják támogatni a romákat, bánásmódjuk valószínűleg a palesztinokkal szembenihez lesz hasonló.

Mindezen dolgok a közeljövőben, de nem néhány év múlva történhetnek. Okai ennek a népesség megoszlásban keresendők. Jelenleg Magyarország népességének mintegy 10%-a cigány. A fiatal korú népességet tekintve azonban sokkal rosszabb a helyzet, egyes felmérések szerint a 8 éven aluliak fele már cigány származású, országosan. A sokkal inkább cigányok lakta területeken pedig (pl. Borsod) még rosszabb a helyzet, egy felmérés szerint Miskolcon 40 újszülöttből 33 cigány.
Ennek fényében az izraeli betelepülés akkor kezdődhet el, ha ezek a gyerekek "beértek", ugyanis ekkor a felnőtt korú lakosságnak már nagyon nagy része lesz cigány, ők lesznek a többség. És bár az össznépességen belül még mindig a magyarok lesznek többségben, azonban ez csak statisztika, a többség az öregkorú magyarok nagy számának lesz köszönhető. Mindeközben a magyar fiatalok a katasztrofális helyzet miatt mind nagyobb és nagyobb számban fognak kivándorolni, ami még jobban rontani fogja az ország és a magyarság helyzetét, még inkább elősegíti az elcigányosodást.

Így tehát a polgárháború, nagyfokú kivándorlás, a média általi elbutítás, valamint az alacsony születésszám miatt igencsak megfogyatkozott és megroppant magyarság már képtelen lesz bármit is tenni a zsidóság betelepülése ellen. Az új állam (ami papíron persze még mindig Magyarország lenne) nemzetiségi megoszlása a mostanihoz képest döbbenetes képet festene (bár csak fiktív példa): 4-5 millió magyar (ráadásul elöregedett nemzetiség), 2-3 millió cigány, és a majdani kb. 200-300 000 zsidóhoz települnének be az újabb zsidók. Persze ne képzeljük azt, hogy majd serege élén fehér lovon bevonul az izraeli államfő, és kitűzi a Parlament tetejére a Dávid-csillagos izraeli lobogót, majd pedig kikiáltja az Új Izraeli Köztársaságot. Nem, a zsidók nem játszanak nyílt lapokkal. Mint az elején elhangzott, a zsidóknak nem nemzetállam kell, számukra kevésbé fontos a nép, a nemzet, a nacionalizmus, nekik élettér kell, hatalom, minél nagyobb lehetőségek pénzszerzésre, profitálásra. És mindezt lehetőleg nyugodt körülmények közt. A cigányság már nem fog problémát jelenteni, ugyanis az izraeliek nem fognak habozni a cigányokkal szembeni fellépéssel. Bár a cigányokra jellemző a nagyon agresszív viselkedésmód, ám ha megmutatják nekik, hogy „hol a helyük” és „ki az úr a háznál”, akkor egyértelműen meghunyászkodnak, és élnek inkább a maguk zárt, szinte törzsi világában. Jó példa erre a szlovákiai cigánylázadás leverése. Pedig az még igencsak kíméletes volt a zsidók palesztinokkal szembeni jelenlegi fellépéseihez viszonyítva.

Összefoglalva tehát a dolgokat:
1. Izrael, a zsidók jelenlegi hazája "kényelmetlenné" vált a zsidók számára, az arabokkal, palesztinokkal való folyamatos háborúzás miatt.
2. Magyarország ideális, mint új haza, mivel nagy földalatti édesvízi készlettel rendelkezik, népe barátságosabb, befogadóbb, sokkal kevésbé agresszív, és nincsenek tőlük idegen arab államokkal körülvéve.
3. A Magyarországra való betelepülés egyfajta modern honfoglalás; felvásárlásokkal történik, az egész a háttérből lesz irányított.
4. A felvásárlások jelenleg is folynak, azonban a politikát, médiát, rendfenntartó erőket uraló és azokat tönkretevő zsidók magyar-cigány polgárháborút szítanak, amiből ők jönnének ki jól, nevető harmadikként. Ekkor teremtődne meg nekik csak igazán az esély a betelepülésre.

A felvázolt jövőkép csak mint lehetőség merül fel, semmi sem biztos, ha valaki hülyeségnek tartja, nyugodtan nevessen rajta, hátha az idő a kételkedőket igazolja. Azonban mindenkinek joga van tisztán látni és elgondolkodni, mindezt megvitatni, és ha még egyértelműbben a felvázolt szerint alakulnak a dolgok, akkor lássa át, hogy mire megy ki a játék, és tudja hova szavazzon (ennyi jogunk még van). Ne a zsidók uralta média sugallataira hallgasson, miszerint "Fidesz vagy MSZP? MDF vagy SZDSZ?".
A nemzeti radikális oldal (Jobbik, Magyar Gárda) a médiában csak és kizárólag a rossz oldaláról mutatkozhat (azt is irtózatosan felnagyítva, eltúlozva, nem egyszer hazugságokon alapuló állítások, rágalmak hangzanak el róluk). Ez az egyetlen lehetőség, amitől még tartanak, ez az oldal az, ami felkavarhatja az állóvizet a politikában, és hatására fejek hullhatnak (persze nem szó szerint). Mindenki jól gondolja meg, hova teszi az X-et.

Végszóként pedig álljon itt az, hogy bár ez az írás a népekre nézve általánosító volt, mindig van kivétel. A zsidók sem mind rosszak, és a cigányok sem. Azonban a helyzet fintora az, hogy ezek a kivételek is nagyon rosszul fognak járni. A népharag utolérheti a dolgos, két gyerekes, csendes cigányembert is. A sarki zöldségárus Goldstein Irma néni pedig szintén nem tehet a dolgokról, ő is ember, és megvezethető, így a média által folyamatosan sulykolt-sugallt náci veszélyt szinte a bőrén érzi, és féli azt a napot, amikor csuklyás-bakancsos, kopasz nácik jönnek majd érte, és elszámolnak vele, pusztán azért, mert zsidó származású.

KopaszMercis 2008.12.22. 15:16:31

J_Sheridan 2008.12.22. 15:07:55

Nagy kar, pedig nem keves varosi legendat tudnal szetoszlatni... ilyen szemelyisegbo egy egesz evfolyamnyi szociologus irhatna nobel eselyes doktori disszertaciot :)

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2008.12.22. 15:17:18

az inkal kb 15 éve folyamatosan pozícókat szerez a rendőrségen belül. sok rendőr másodállásban inkalozik, noha azt egyébként tilos lenne tenniük. más cégnél nem is dolgozna, mert egynől feldobják őket. az inkalnál nem. az inkal rendészeti vezetői nyugállományú(?) rendőrtisztek, akik úgy járnak ki-be az orfk és a minisztérium épületébe, mintha ott lenne az irodájuk. bár ki tudja?
véleményem szerint az inkal parazita módon él a rendőrség testén: a hasznot hajtó tevékenységeket nagyrészt a rendőrség infrastruktúrájára támaszkodva és annak előzetes munkája alapján elvégzi (jövedelmszerző tevékenységet a rendőrség nem folytathat), a felelősséget pedig ott hagyja. no meg a költségeket is.

KopaszMercis 2008.12.22. 15:17:41

moophlander 2008.12.22. 15:14:39

ha ezt az orszagot szolgalja a zsido akkor magyar?

ezt en nem ertem...

J_Sheridan 2008.12.22. 15:19:58

KopaszMercis. Ha nem vagy tisztában az igazsággal az nem az én bajom. Ha pedig te a hazugságokat véded, az pedig ugyancsak a te problémád. Tudod. Némely embernek nem jutott gerinc. Úgytünik, hogy te ilyen vagy. Mindegy. Majd kapsz karácsonyra. :)

papamaci1 2008.12.22. 15:19:59

portal.jobbik.net/index.php?q=node/4893

Szerintetek ez nem így van ?
Mit mondanak nektek ezek a szavak : Haganah Irgun, Moszad, Sin Bét, Dr. Baruch Goldstein orvos ?

moophlander 2008.12.22. 15:20:26

Jól érted! Miért ne lenne egy zsidó pl.magyar, vagy amerikai, vagy mit tudom én! Ha ennek az országnak az érdekeit szolgálja és nem más nemzetekét(hazaáruló módjára) az teljesen rendben van!

Kökény6 2008.12.22. 15:21:00

Kopasz Mercis: szóval: nem szó szerint , de a lényeg írom: Néhány, az állam alapításakor bizonyítottam magánkézben lévő földön, telken kivül minden egyéb területet bérelni lehet. Amik magánkézben vannak, azokat lehet adni-venni. A palesztin területekkel ne variáljunk. Nem tudom, csak gondolom, hogy már kibérelt területet, az eredeti bérlő értékesítheti, de mind2 fél számára nyilvánvaló, hogy bérlési jogról van szó, nem tulajdonjogról. Az adott országban élek, a sivatagi részén és még ott se lehet csak úgy elkeriteni 1 kis területet, mondjuk remetéskedni.

KopaszMercis 2008.12.22. 15:22:02

J_Sheridan:

meg szerencse, hogy mindig vannak ilyen jol tajekozottak, hogy a Zigazsaggal ok tisztaban legyenek.. es ti nem holmi oktatasi intezmenybe jartok a Zigazsagert nem nem...

ti kocsmaban beszelitek es tudjatok azt meg.

Ugyanmar.. na gyere mar el a ceges karacsonyra, csak 1-szer vezetlek korbe. Majd megkerem oket szepen, hogy ne kerdezzenek olyanokat, hogy "mit eszik az ilyen" meg mittom en. Beccsszo.. na lecci lecci lecci :)

KopaszMercis 2008.12.22. 15:22:57

moophlander 2008.12.22. 15:20:26

es ha pl ez a zsido szeretne a hosok teren ilyen buzi hanukagyertyat vagy mi a gecit rakni, akkor neki rendes magyar modjara nem jar ez?

xenuka 2008.12.22. 15:24:17

Kit érdekelnek a fasiszták a zsidók és a nácik?

Moszad kézi gyilkoló technikája? Na ne röhögtess.

J_Sheridan 2008.12.22. 15:27:48

Kopasz. Kössz, de nekünk most volt céges karácsony. Ha megtehetem, miért ne? Legyen jó az alkalmazottaknak is. Amúgy nálunk te lennél pórázon körbevihető főattrakció. Bár, öltöny és nyakkendő nélkül be se tehetnéd hozzánk a lábad. Bár gondolom ezek idegen fogalmak számodra.

Kocsma? Hol élsz te? Ennyire sötét tényleg nem lehetsz merciském.

moophlander 2008.12.22. 15:29:40

"KopaszMercis"
Te sem az eszednek, hanem a törvény adta kiskapuknak köszönheted az egzisztenciádat! Tudod volt már az evolúcióban olyan, hogy a hatalmas, de buták kipusztultak a kicsi szívósak túléltek!

KopaszMercis 2008.12.22. 15:31:09

J_Sheridan 2008.12.22. 15:27:48
Persze, tok ismeretlen a szamomra.. nalunk a kozepvezetoi poziciokat saros gumicsizmara osztjak. Gondolom nagy attrakcio lennek egy ilyen cegnel: "emberek.. nem hittuk hogy van ilyen.. de letezik. O az aki tud angolul! Eddig ilyen a cegunk kornyeken sem jart, mi sem voltunk benne hogy igaz.. de letezik. Van ilyen!" =) Gondolom, ugy kene felszedni a padlorol a te alladat is ;)

Na akkor jossz.. szuper, adjal mar valami kontakt infot.

Megbeszeltem a vezetoseggel, johetsz a karpatias kapucnis pulcsidban.. azt azonban kertek, hogy ha nem ragaszkodsz hozza azert az arpadsavos bortangad ne logjon ki...

Igy megfelel?

KopaszMercis 2008.12.22. 15:32:29

moophlander 2008.12.22. 15:29:40
Nem ertem.. mit akarsz te kicsit szivni?

Szal hogy van a tisztesseges hazafias magyaroknak nem jar a szabad vallasgyakorlas... ezt elmagyarazod. Nem ertem en :)

moophlander 2008.12.22. 15:33:29

Ez emberi norma kérdése! Én sem akarok Izraelben rekordméretű Turul madarat formázni a siratófalnál! Azért, mert tiszteletben tartom az ottani többség nemzeti öntudatát! A zsidók egyszerüen provokálnal, hogy utána ország-világ elé kiálthassák: ANTISZEMITIZMUS

amc 2008.12.22. 15:35:11

" KopaszMercis 2008.12.22. 14:50:46
amc:

es amikor a szlovakok ugyanezt kerdezik a magyarokrol akkor mi a valaszod? "

Térképet láttál-e már?

J_Sheridan 2008.12.22. 15:35:37

Kopasz. Csak egy nyelven beszélsz? Hova vágsz fel jó komám? Majd ha négyet beszélsz, arra azt mondom, hogy valami. Szerintem egy picit kapd össze magadat, mert a te általad oly annyira utált csürhe átlag három nyelvet beszél az anyanyelve mellett, ebből két idegen nyelvet ugyancsak anyanyelvi szinten. Majd ha erre a szintre felkapaszkodsz, majd akkor szóljál, de addig szállj le a magas lóról.

KopaszMercis 2008.12.22. 15:35:39

moophlander:
es akkor mit mondasz a szlovakoknak, hogy itt mi a geciert csinalsz te ide a karpatmedencebe hosok teret?

Amugy meg mennyire egyszerunek kell lenni ahhoz, hogy egy gyertya provokaljon? :)

KopaszMercis 2008.12.22. 15:37:17

J_Sheridan:
latom a remek logikadat: "Csak egy nyelven beszélsz?" tehat csak az letezik, amirol te hallottal es tudsz.. ez a Zigazsag resze? Kell ez a fajta korlatolt hozzaallas, hogy a Zigazsagot megtudhassam, vagy megy tag latokorrel is?

Te pl egy nyelvet sem beszelsz rendesen, nem hogy idegen nyelvet... angolul garantalom, hogy nem tudsz :)

erzsana 2008.12.22. 15:37:21

Miért vitatkoztok az ilyen szarosvalagú kopaszmercisekkel? Nem látjátok, hogy az ilyennel nincs mit kezdeni? Ne alacsonyodjatok le az ő szintjére, hadd főjjön a saját kóser zsírjában. Majd a természet törvénye elrendezi őt is.

wiener 2008.12.22. 15:37:54

ebben az orszagban semmi sem mukodik normalisan
es a helyzet mar odaig jutott hogy sajat magat gerjeszti

minden politikust zarjanak bortonbe
most

moophlander 2008.12.22. 15:38:37

Horogkeresztet rajzolok a merdzsódra! Pont úgy, hogy lássad! Azt mondom, csak vízfesték! Lemosható! Szó nélkül lemosod, és még fizetsz is egy sört, ugye?

J_Sheridan 2008.12.22. 15:41:44

Kopasz. Veled ellentéten nekem legalább van logikám. Ez is valami. De ha te mondod, biztos igy van. Buta tajparasztokkal nem szokásom foglalkozni. Most megkaptad a magad öt percét a beszédre. Remélem élvezted. Legközelebb a titkárnőmnél jelentkezz be. :)

KopaszMercis 2008.12.22. 15:43:46

J_Sheridan:
anyadnal bejelentkeztem mar.. a titkarnod is fenn van a beszamolok.hu-n vagy mi? :)

Ennyire megbantott hogy elarultam mindenkinek, hogy nem tudsz angolul? =)

J_Sheridan 2008.12.22. 15:45:11

Kopasz. Nálam ez a primitiv, zéró IQs provokáció nem válik be. Próbálkozz valami mással, bár kevés az esély, hogy sikerülni fog. De ezt már most látom, hogy te ehhez nagyon kevés vagy.

moophlander 2008.12.22. 15:45:29

Gondolom hébert is kened-vágod merdzsós! :)

KopaszMercis 2008.12.22. 15:45:57

Jo na.. ne haragudj mar ram. Nem en tehetek rola, hogy nem tanultal meg rendesen angolul.. tenyleg bocsi.

Na akkor dobod a kontakt info-t a karacsonyi buli miatt vagy mi lesz? :)

átlátó 2008.12.22. 15:47:11

Fogazza le a szamaramat az összes In-Kal specialista. Kopaszon is.

J_Sheridan 2008.12.22. 15:47:16

moophlander. Szerintem csak azt vágja, azt ráfogja, hogy angol. Végül is... az igazi izraeli nyelv, az Yvrit csak 500-1000 szavas. Ez még mercisnek is mehet.

KopaszMercis 2008.12.22. 15:47:22

Persze.. kenem vagom a hebert... kivulrol belulrol fujom a vallas minden aspektusat.. azert szolitottam "valami geci hanukah gyertyanak".. a toraban szoszerint igy van leirva, csak oda rendes magyar ekezetekkel... nem tudtad?
Pedig allitolag ezt is rairtak a trianon libanon tengelyetekre!

KopaszMercis 2008.12.22. 15:48:47

Yvrit.. errol meg nem is hallottam..

illetve dehogy nem.. azt is beszelem folyamatosan...
Na de J_Sheridan: tenyleg jo lenne egyszer egy ilyet megejteni.. eljossz 15 percig magyarazod a hulyeseged, es kapsz erte egy csomo penzt!

Eloadhatod, hogy neked titkarnod van meg minden.. kibaszott jo lenne! Vallald mar el kerlek!

moophlander 2008.12.22. 15:48:49

Miért nem jársz kissebb autóval? Az kevésbé szennyezi a környezetet és kevesebb helyet foglal! Jaaaa, hogy abban nem fér el az orrod!!! Megbocsájtok!

J_Sheridan 2008.12.22. 15:48:54

Kopasz. Ez még mindig nem jön össze, de próbálkozz csak. Bár mondtam, hogy kevés vagy hozzá. De jó látni, hogy mennyire próbálkozol. Komolyan. Meghat a törődésed.

Yasashi Tanuki 2008.12.22. 15:50:05

Ezek mind egy tőről fakadnak - azt képzelik, hogy a törvények felett állnak. Ha izraeli kiképzést kapnak akkor ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen Izrael a megszállt területeken a zéró toleranciát gyakorolja. Jelenleg speciel engem inkább a Group Secourior nevű gyülekezet zavar - mellesleg ők (is) szocialista háttérrel rendelkeznek - mert ott vertek tanyát Óbudán a Fő tér közelében és simán áthajtanak a motorjukkal a téren ahová ki van téve a mindkét oldalról behajtani tilos tábla. Kettős mérce.

J_Sheridan 2008.12.22. 15:52:16

Kopasz. Mondtam, hogy ellentétben veled engem nem lehet megvenni, tehát felesleges próbálkoznod. Meg különben is miből fizetnél? Magadat nem tudod normálisan eltartani. Ilyen hivogatásokkal meg csak óvatosan, mert lehet, hogy más a végén kap az alkalmon és a végén még hitelt kell felvenned, hogy kifizesd, ugyanúgy mint ahogy a mercire is tetted.

KopaszMercis 2008.12.22. 15:54:04

J_Sheridan: nem a penz miatt.. hivatas tudatbol.. ha mar ekkora marha vagy, hadd rohogjenek rajtad a tobbiek.
Most miert sajnalod ezt honfitarsaidtol?

Amugy te hol dolgozol es mit csinalsz? Kivancsi vagyok arra a munkahelyre es poziciora, ahol nem penzert lehet az embereket megvenni :)

Ronald 2008.12.22. 15:55:02


Csúcspolitikusi találkozó - otthon valamelyiknél, kormány és ellenzéki vezérek...együtt. Jegyzőkönyv:

- Urak, ezt nagyon elbasztuk. A kassza üres, teli vagyunk adóssággal, se nyugdijra semmire nincs pénz, a szakszervezet ordít mint a sakál. Mit kéne mondani a csőcseléknek ?
- Hát kenjük rá valakire. Például a zsidókra. Az mindig bejön.
- Jó-jó, de most nem csináltak semmi számottevőt...akkor hogy?
- Nem baj. Szóljunk Verckeiéknek meg a haverjainak - azok majd elhintik a zsidó összeesküvést meg a többi szart - ők értenek hozzá.
- Vereckeit? Dehát az egy eszement állat.
- Most maga mit finnyáskodik itten. Ha elbasztuk, hát elbasztuk - nem válogathatunk. Teréz anya meg Ghandi is meghalltak...különben sem vállalták volna nekünk a zsidózást.
- Hááát, ez igaz. Beszél maga velük ?
- Nyugi, már beszéltem. Nem olvasta az Indexen az In-Kalos zsidózó anyagot? Ez már az ő munkájuk.
- Aha, akkor rendben van - oszt majd megbeszéljük, hogy mit kérnek érte. De felesben álljuk ám.
.

Jenecsek Miklós 2008.12.22. 15:56:17

Kedves Bodoky Tamás!

Még Simon Peresz felvásárlási kijelentését se tudod jól idézni, Romániát ugyanis nem említette.

Teszed itt a hülyét, hogy ,,Az In-Kal ezektől csak az "izraeli kötődésben" különbözik, ám hogy ez a vállalkozás héber eredetű nevén túl pontosan mit is takar, senki nem tudja megmondani."

Izraeli alapításon, kiképzésen, technikán, mentalitálson, vezetőségen, tulajdonosi körön, továbbképzésen kívül, semmi...

J_Sheridan 2008.12.22. 15:56:32

Kopasz. Felsővezető. Elég ennyit tudnod. Veled ellentétben én becsületes vagyok. Soha sem lehetett megvásárolni és én is mindig becsületes voltam mindenkivel. Gondolom a becsület egy újabb ismeretlen tény a számodra, de igy is lehet élni.

moophlander 2008.12.22. 15:56:39

Kopter! J_Sheridan elfoglaltsága miatt átveszem a fogadást! Merdzsóval kb. másfél óra autózás az M7-esen! De itt tényleg be kell jelentkezned a titkárnőnél! Szerintem itt Neki is magasabb végzettsége van mint neked, úgyhogy légy kicsit alázatos! Nem vagyunk nagy cég, de szerintem pont az olyanokból élünk mint ti! :)

KopaszMercis 2008.12.22. 15:57:05

Sheridan: amugy nem mintha barmit is szamitana, de van egy olyan sanda gyanum, hogy egy hangyanyit tobbet keresek, mint te... =)

Tdod a zsido ver, meg a trianoni hazarulast nagyon sok penzzel jutalmazzak a kampos orru osszeeskuvo fonokok! Plusz a hitelt is ingyen kapom a zsinagogabol... szal mellenyzsebbol kifizettetem a rabbival a gazsidat :)

Cliff 2008.12.22. 15:58:22

"KopaszMercis 2008.12.22. 15:43:46
J_Sheridan:
anyadnal bejelentkeztem mar.. a titkarnod is fenn van a beszamolok.hu-n vagy mi? :)"

gratulalok, ez ertelmes hozzaszolas volt...teged minosit!

KopaszMercis 2008.12.22. 15:59:14

moophlander: olyanokbol elsz, mint en? Rendes becsuletes adofizeto magyar allampolgarok? MI vagy te.. csak nem valami zsido erdekeltseg magyar kirendeltsege? PFUJ disznok! Es meg telket sem vasarolhatok izraelben!

moophlander 2008.12.22. 16:00:16

Pfffffff :D Majd pont a RABBI fog fizetni!!! A hónap vicce wazzzzeee!!! :D

J_Sheridan 2008.12.22. 16:01:07

Kopasz. Szerintem nem, de ha igy is lenne, a pénztől még nem tartalak embernek, csak egy kőagyú ősembernek, aki azt hiszi, hogy ha pénze van, akkor már valaki. Jó komám, te igy olvasottak alapján egy senki vagy. Az is maradsz, ha van pénzed, ha nincs. Pénz nélkül egy senki vagy. Pénzzel is. Én legalább vagyok valaki, akár van pénzem, akár nincs. Ez a kettőnk közti különbség. Ez az amit a magadfajta ősember soha nem fog megérteni, mert a pénze csillogása elvakitja, ámbár agyat nem növeszt neki.

KopaszMercis 2008.12.22. 16:01:44

Cliff 2008.12.22. 15:58:22
igy van.. csak engem.. semmi keppen sem a flegma parasztot, akire kenytelen az ember igy replikazni mert mashogy a hulye szajjal labbal festo szerencsetlen nem erti...

otet nem.. csak engem :)

moophlander 2008.12.22. 16:01:56

Pozicióban lévő, de hozzá nem értő, buta emberek helyett csinálunk meg melókat! :D

átlátó 2008.12.22. 16:02:04

Házalókra kár időt fecsérelni. Csenget, kinézek és becsukom az ajtót. Úgy, hogy beleveri az orrát. Nem kicsit, a nem kicsit. Házalók húzzatok faszba na. Fogaztok csak itt.

Galak (törölt) 2008.12.22. 16:02:09

Szalkay88: Mindig jót röhögök az ilyen áltudományosságba csomagolt, elborult kriptonáci okoskodásokon. További jó süketelést!

RIO 2008.12.22. 16:02:43

én csak azt mondom: nem zörög a haraszt, ha nem szarik a paraszt.
ha a "zsidók" (értsd: bizonyos közutálattal övezett viselkedési mintákat mutató embertípus) és rokonai/barátai/üzletfelei nem sumákolnának, nem gondolná azt az átlagember, hogy sumákolnak.
In-Kal Security-t pedig betiltani, üldözni, börtönbe vetni a szcikkel együtt.

moophlander 2008.12.22. 16:03:27

Ecsém!!!! Még mindig nem tértem magamhoz! :D A RABBI FIZET!!! :D Beszarás!!!

J_Sheridan 2008.12.22. 16:04:46

mooph. Pontosan. A nap vicce. Már feldobta a délutánomat. Mondom én. Az ilyet kell az irodában körbevezetni. Majd ha mond még egy ilyen viccet, kap egy kockacukrot.

KopaszMercis 2008.12.22. 16:05:12

J_Sheridan: ertem tehat te a penztol ember vagy... en viszont nem. Ezt is a Zigasag eligazitason hallottad, vagy ezt mar sajat magad sikerult a vilagra hozd ezt a magas roptu gondolatot?
Persze en egy senki vagyok.. penz nelkul is senki vagyok, es penzzel is egy senki vagyok...

En is probalnam magam a helyedben errol kurva gyorsan meggyozni.. de azert ennyire erolkodni, csada hogy nem kakilsz be =)

Te viszont nagyon valaki vagy.. nagyon nagyon.. annyira valaki vagy, hogy hude nagyon nagyon.. agyad is sok van.. igaz angolul nem tudsz. De valaki vagy.. valaki lettel. Hogy mitol nem tudod.. leirni sem tudod.

De te.. angyon valaki vagy!

En viszont egy senki.. penzzel vagy anelkul!

Meg van.. meg valami amit a Zigazsagrol tudni kell esetleg?

moophlander 2008.12.22. 16:06:16

:D :D :D Megyek dolgozni, mert kirúgják a merdzsóst, hogy nincs kész a beszámoló! :D

Avvakum protopópa 2008.12.22. 16:06:32

Nem jól emlékszik, aki szerint 1848-ban dördült el utoljára fegyver az országgyűlésben. 1918-ban, és egy Lékai János nevezetű "ifjúmunkás" lőtt, Tisza Istvánra. Meg is kapta a jutalmát: az elvtársak millió mindent neveztek el róla 45 után, volt ilyen tér is többek között, a mostani Apor Vilmos tér, és megszámlálhatatlan KISZ-alapszervezet, iskola, szocialista brigád, úttörőcsapat viselte a nevét.

KopaszMercis 2008.12.22. 16:07:06

moophlander 2008.12.22. 16:01:56

most akkor pozicioba is vagyok, meg egy senki is vagyok..

egy senki poziciojaba vagyok, vagy senki vagyok egy valaki poziciojaba.. aki helyett te dolgozol. Akkor mivel ugye en zsido vagyok, te vagy a samesz? Vagy te nem vagy samesz, mert te nem vagy goj?

J_Sheridan 2008.12.22. 16:09:53

Kopasz. Akkor értelmezd a mondatokat. Hol irtam azt, hogy én csak a pénztől vagyok ember? Sehol. Nekem mindegy, hogy van pénzem, vagy sincs. A társaságomnak is mindegy. Nálad, hogy megy a dolog? Fizetsz nekik egy kört, hogy beszélgessenek veled, mi? Fizetsz a nőknek, hogy szóba álljanak veled? Fizetsz, hogy valaki ágyba rakjon végre? Tudod, ez a kettőnk közti különbség. Nekem nem kell fizetni. Ha van pénzem, ha nincs, én ezeket elérem. Te nem. Nekem van becsületem, kitartásom, neked nincs egyik sem. Folytathatnám még a listát, de a végén még megsértődnél és elvonulnál. Azt meg nem akarom, mert jól mulatok rajtad. Mintha az állatkertben lennék és egy majommal próbálnék meg társalogni. De az első kapcsolatfelvétel mindig nehéz. Talán egy hét múlva már értelmes mondatokat is kitudsz nyőgni magadból és akkor kapsz egy banánt.

KopaszMercis 2008.12.22. 16:11:06

moophlander 2008.12.22. 16:03:27
Ecsém!!!! Még mindig nem tértem magamhoz! :D A RABBI FIZET!!! :D Beszarás!!!

latjatok, annyira en sem vagyok lemaradva.. ha nagyon megeroltetem magam, en is tudok majdnem annyira szanalmas es vicces faszsagokat kipreselni magambol, mint ti.. csak hat az kisse izzaccsagszagu.. ezert kelletek ti a ceges buliba...

Adjatok mar kontaktot KERLEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.12.22. 16:11:31

Mindenki menjen a qrva anyjába, aki magyar fórumokon nem használ ékezeteket! Ha zsidó, akkor is...

J_Sheridan 2008.12.22. 16:13:42

KóserMalac. Ezzel egyetértek. Ez se nem magyarságtól, se nem zsidóságtól függ. Ez csak intelligenciától.

KopaszMercis 2008.12.22. 16:14:01

J_Sheridan 2008.12.22. 16:09:53
A tarsasag nagyon fontos: az o visszaigazolasuk szuksegeltetik, hogy elhidd a sok hulyeseget, amit bebeszlsz magadnak.. nelkuluk nem vagy senki. Kell a megerosites.

En nekem sajnos fizetnem kell a megerositesert.. mindenert.. hogy szoba alljanak velem, hogy ram nezzenek...

Bazd meg a multkor mar azert is fizetnem kellet, hogy fizetnem kelljen! Hihetetlen.. es ezt te mind ilyen okosan kiszamoltad! Te nagyon nagyon okos es ugyes kisfiu vagy! Gondolom anyukad is sokszor elmondta, hogy nagyon kulonleges vagy! Nekem nincsen sem becsuletem es kitartast sem tudok.. pedig azt meg a polgar jeno is tudott.. kitartast! Meg te.. te aztan nagyon tudsz. Az jo.. azzal majd kompenzalod az angolt ;)

Allatkertben vagy, ezt eltalatad... de attol mert racs van kettonk kozt, meg nem en vagyok a ketrecben kiscsillag ;)

KopaszMercis 2008.12.22. 16:14:46

Kóser Malac 2008.12.22. 16:11:31
Mindenki a sajat kurva anyjaba menjen aki nem hasznal ekezeteket, vagy mehetunk egymas kurva anyjaba is...

kicsit konkretizald mar legyszi :)

KopaszMercis 2008.12.22. 16:16:05

jajj de reg szorakoztam ilyen jot.. nem ertik a kollegak hogy miert visitok mar orak ota a rohogestol... de nem akarom veluk ezt az aranybanyat megosztani, annal onzobb vagyok, meg a vegen ok is ideronditananak :)

J_Sheridan 2008.12.22. 16:16:55

Kopasz. Egyre értelmetlenebb dolgokat irsz. Csak nem a könnyeiddel küszködsz? Fájt amit leirtam? Boccs... de jól esett.

Ja, és a mondat szerkezeteiddel kapcsolatban. Próbáld meg a tőmondatokat. Azok még neked is összejöhetnek. :)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.12.22. 16:18:17

Kopasz! Te azt hiszed, hogy humoros vagy, de ki kell, hogy ábrándítsalak! Az autós blogokban a hozzászólásaid miatt is mindenki rajtad röhög, de nem a humorod miatt, vágod?

KopaszMercis 2008.12.22. 16:21:09

Koser Malac:
Igen en azt hiszem, hogy humoros vagyok.. meg tudok heberul, meg mercivel jarok..
Meg egy csomo minden.

Kezd itt ellaposodni a sztori, uncsi ez a szemelyeskedes.. inkabb kellene meg egy dozis a Zigazsagbol.. hogy legyen mit felolvassak!

Osszatok meg velem kerlek, hadd rohogjunk.. ha mar kontakt infot nem adtok, nem aruljatok el kik vagytok hol dolgoztok, es meg csak sztendapolni sem jottok el hozzank.. szanjatok meg minket kerlek! =)

átlátó 2008.12.22. 16:22:54

Gyerekek! A Kopasz szerint az a valaki aki angolul is tud! Juhhéé!
Öcsém, te aki megtanultál magyarul írni, olvasni,angolul is ezek szerint, ettől még ne legyél elégedett élőlény! UFF! Ignorálva.

KopaszMercis 2008.12.22. 16:23:02

J_Sheridan 2008.12.22. 16:16:55

Ne haragudj, de alig kap oxigent az agyam a sok zilalt rohogestol.. es valoban a konnyeimmel kuszkodom, orulok hogy nem hugyoztam meg ossze magam, annyira vicces dolgokat produkalsz.

Kerlek osszal meg meg egy ket ilyen bolcs szosszenetet.. te felso vezeto OOOO te nagy hatalmu valaki vagyok fesovezeto! :)

De csak miutan nagy egyetertesben bologattal a tarsasagoddal, akik megbecsulnek.. persze nem penzert! Hanem ingyen :)

Sörivóje 2008.12.22. 16:23:34

ki kicsoda!

"Amikor egy semmit érő tehetségtelen bugris megszólal, az onnan tudható két szó után, hogy vagy antiszemitázik, vagy a magyarok, vagy a fidesz a hibásak. Annyira zsidó, hogy a Himnuszból, ha nem az első versszakot idézed neki, már nem ismeri fel, a Szózatról nem is beszélve. Azt már meg se kérdezd tőlük, ki a szerző, a zeneszerzőt meg ne is emlegesd! Röviden hibás sorozat! Nem érdemes időt fecsérelni rájuk."

KopaszMercis 2008.12.22. 16:24:28

átlátó 2008.12.22. 16:22:54
na ezt hogy szamoltad ki? attol mert valaki senki attol, hogy nem tud angolul, meg nem lesz valaki valaki mert valamit meg tanult angolul.. valahol nagyon eltevedtel, mert valamit nagyon nem ertesz =)

KopaszMercis 2008.12.22. 16:25:21

Szand meg isten a magyarat...

ez hanyadik versszak?

KopaszMercis 2008.12.22. 16:26:29

Kóser Malac 2008.12.22. 16:18:17

Ez annyira tetszik ez a "ott is a sokan mi sokan rajtad rohogunk es amugy is bibiibeee" en mar ovodaban is pironkodva hasznaltam ilyen erveket... bar az ekezeteket mar akkor sem szerettem az igaz =)

Cliff 2008.12.22. 16:27:59

baszki nektek nem kell dolgozni??munka mellett nem lehet a lepest tartani...

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.12.22. 16:28:18

Kopasz! Ilyen nincs benne.
Az utolsó versszakban viszont: "Szánd meg Isten a magyart Kit vészek hányának,
Nyújts feléje védő kart" (...)

Perillustris 2008.12.22. 16:28:26

"Mindenki menjen a qrva anyjába, aki magyar fórumokon nem használ ékezeteket!"

Bocs, de nem találom az értelmező szótárban a 'qrva' szót. Netán ez egy magyartalan rövidítés egy magyar fórumon?

KopaszMercis 2008.12.22. 16:30:21

valami kinjanak? :)

azt is a zsidok miatt raktak be es kinaiak akart lenni csak mi megmagyaritottuk! hajra

szal nincsen ilyen benne ertem en...

Perillustris:
vigyazz, vekony jegen jarsz, mindjart te is egy ruppotlan zsido senki leszel.. figyeld csak :)

KopaszMercis 2008.12.22. 16:31:17

Na hova tunt a mi felsoooo vezetooooonk.. a magas keresetuuu titkarnos nagymegfejtoooonk.

Hallo felso vezetoooo, olyan felulrol mar nem hallani minket ide lennt? :)

Cliff 2008.12.22. 16:32:57

merzsdó:
"en mar ovodaban is pironkodva hasznaltam ilyen erveket..."
ha jol emlekszem ezt is te irtad:
"anyadnal bejelentkeztem mar.. a titkarnod is fenn van a beszamolok.hu-n vagy mi? :)"
ez szted milyen magassagokba repiti a hozzaszolasod minoseget?

amugy en sem sztem az ekezeteket, plane hogy nem magyar a billentyuzet...

szélsőjobb_hiszti 2008.12.22. 16:34:23

Mottó: Pajeszos Rambó

Idézetek egy klasszikustól.

"Kitől: zulu10, Dátum: 2003/10/24/23:37... "Oszd meg őket, és segíted Izraelt a fennmaradásban....Áldott vagy Örökkévaló Istenünk, a világ Királya, aki csodát tettél őseinkkel annak idején, akárcsak manapság.)"

Kitől: zulu10, Dátum: 2001/12/21 Szerintetek az állampolgárok és az Ügyészséggi Nyom.Hiv. mit reagálna arra,ha egy hónapra az utcákon amerikai rendőrök intézkednének,az ottani szabályzatok szerint?
.....................
Hozzászólás #4, Kitől: Dátum: 2002/02/17, Zulu 10 . A saját neved is beírtad a listára!!!
Hozzászólás #5, Kitől: zulu10, Dátum: 2002/02/19, Benne vagyok a listába!Te is a Moszadnak dolgozol? Melyik lehetek én? Gondolom rájöttél! És te?
…................
Kitől: zulu10, Dátum: 2002/12/04/17:58 (Áldott vagy ,Örökkévaló,a világ Királya, aki megszenteltél bennünket törvényeiddel és megparancsoltad a hanukka-gyertyák gyújtását. Áldott vagy Örökkévaló Istenünk,a világ Királya, aki csodát tett őseinkel annak idején,akárcsak manapság.)

…..................
Kitől: zulu10, Dátum: 2002/12/17/05:52 Shalom!
Elnézést kérek,de nem birtam még felkeresni az egyik rokonomat ,dr.Feldmályer Petrát a Magyarországotszidó Hegyközségek Szövetnékének ülnökét,ígyhát csúszik a megoldás.Igaz,nem garancia ígysem a megoldás,de a szándék az megvan.

…................

Hozzászólás #22 Kitől: zulu10 Dátum: 2003/01/13/08:25 Shalom Jakuza! Bizonyos helyeken nem kérdeznek ilyet,de a válasz,láttam már embert ölni., Szentlászló, Vukovár....Tel-Aviv,Jeruzsálem,Haifa... Ps:Tényleg ,nagy erény az alázatosság.

….......
Kitől: zulu10, Dátum: 2003/03/06/16:01, Shalom őrmi!
Azért fontos a hírszerzés is előtte.\" Mózes tehát előreküldte az Úr parancsára ezeket a megbízható embereket... hogy Kánaán földjéről híreket szerezzenek.\"(Számok Könyve,13.)
Megnézték erődítményeit, lakóit, azok szokásait, és nyilván- ha kellett, és nem volt más kiút-ezek az ókori \"hírszerzők\" harcba is bocsátkoztak az ellenséggel.
Ebben már csak azért is biztosak lehetünk, mert hiszen a szentnek tartott könyvet olvasva találkozunk olyan speciális feladatra kiválasztott és kiképzett férfiakkal,akik az ellenség egy-egy csoportját, vagy vezető személyiségét likvidálták. Na erről ennyit,majd jelkezek még.

…...........
Hozzászólás #4 Kitől: gern Dátum: 2003/03/06/22:01 Hi Zulu 10!
Látom, hogy te világot látott és tájékozott ember vagy. Azt mond már meg, hogy még polizist korszakod előtt jártál a világban? És milyen volt Erec Jiszráél?
….............
Kitől: zulu10, Dátum: 2003/05/13/09:08 Shalom Sivatagi harcosok!
Azt már kevesen tudják, hogy a háború után Csehszlovákia még nagyon barátkozott az új zsidó állammal(ettől Sztálin csak valamivel később tiltotta el Prágát),és az első száz
izraeli ejtőernyőst cseh földön képezték ki...
…........
Kitől: zulu10, Dátum: 2003/06/02/17:32 ....Nem ide vág, de még egy kis adalék:amikor Nimesben katon... ás..... kodtam, a kimenőre csak úgy engedtek ki, ha 5-6-an összeálltunk,mert ha egyedül mentél, akkor az ottani arabus nemzetiségiek nagyon könnyen kibelezhettek. Ez így volt és ma is így van.
…...........
Hozzászólás #21 Kitől: Teddy  (Teddy@io.police.hu) Dátum: 2003/09/06/17:33 Kedves Georg!
Gondoltam, egy kicsit segítek neked felhozni ezt a topicot, úgy sem szól hozzá most a kutya sem. Talán majd, ha ZULU visszatér közénk. Egy észrevétel a #13. hozzászólásodhoz: emlékeim szerint (eddig csak olvastam ezeket a topicokat, nem nagyon írkáltam beléjük) általában akkor kezdett eldurvulni a hangnem, amikor mindenki, mindkét térfélről elkezdett hülyeségeket beleírkálni, majd' teljesen elszabadult a pokol néha. Most mi a frásznak ugatna bele akárki is hülyeségeket, mikor ez egy szolíd, kultúrált topic. Én érdeklődve szoktam ezeket olvasni és néha olyasmiket tanulok belőle, amit máshonnan talán soha nem tudhatnék meg. Azon szoktam csak néha kiakadni, amikor elkezditek fikázni keményen a "magyarokat" (Amúgy ti is azok vagytok nem?), akik ugyanúgy éreznek mint Ti a zsidókkal, csak Ők a magyarokkal kapcsolatban, valamint amikor ZULU (nem kell megvédeni, mert alapvetően kedvelem, majd ha akar, akkor válaszol erre is) közli, hogy most elmegy Izraelbe palesztínokra vadászni (no nem pont így de ez az értelme). Tekintettel arra, hogy (gondolom) Ő nem izraeli áp., nem tagja az izraeli hadseregnek vagy más fegyveres testületnek és ilyen "civil" minőségében véletlenül tényleg lelő ott valakit, akkor ő de jure és de facto egyszerűen csak egy gyilkos. Ha csak poén, akkor elég hülye humora van... Lehet, hogy néha félreértettem egyet s mást mert nem mindig van időm mindent töviről hegyire végigolvasni így csak néha végigszaladok az írásokon, de nekem néha ilyen érzéseim vannak.
Üdv: Teddy
Ps.: Az aktuális zsidó ünnepekről egy kicsit részletesebben is írhatnátok. Pl. szokások, szertartások, kaják stb.

Kitől: zulu10 , Dátum: 2003/09/26/21:55 Shalom !!! Gern tetsvér, örömmel látom a \"neved\"! Most ne is kérdezz, mert rohadtul elvagyok csigázódva a kialvatlanságtól. Majd hétfőn nekiesek írkálni.A lényeg az, hogy olyan helyeken járkáltunk, ahol jobbnak látták, ha a derekamra kötnek egy Jericho 941F stukkert. A katona ismerősöm kötözött. Egyébként ott minden háztartásban van egy marék fegyver, az csak nekem okozott NAGY durranást. P.s. Egy terrorista szakértő szájából hallottam, hogy nagy bajt okoz még az Európában növekvő iszlám népesség. Nem zsidó származású volt, hanem Német. (Georg Spöttler?.. a szerk) Úgy látszott, hogy komolyan gondolta, de azt is tudta, hogy nem lesznek egyedül a szélsőségesek ellen vívandó csatában. Egyenlőre a franciák szívják az 5-7 millió muszlim jótékony hatását. Majd kiderül, hogy a jóslata igaznak bizonyult-e. Shalom!!!
\"Oszd meg őket, és segíted Izraelt a fennmaradásban.\"
....
Kitől: zulu10?, Dátum: 2003/10/24/23:37
SOKÁIG ÉLJENEK A MESTERKÉMEK
….....
Hozzászólás #2 Kitől: {Neo} Dátum: 2003/10/25/00:17 szia zulu10.
Majd elmulik. Nem fájt a körülmetélés? Gondolom a 10 a neved mögött nem a maradékot jelenti. Allah Akbar
….......
Hozzászólás #7 Kitől: gern Dátum: 2003/10/27/18:18 Shalom Zulu! És ápoljuk emlékét a névtelen kidonok, katsák és sayanok tömegének./jól írtam?/
Brutus!
Izrael állam ma is a világban kémek, és ügynökök tömkelegét telepítette. Ezek nem csak közvetlenül tevékenykednek Izrael állam érdekében, hanem közvetett
tevékenységet is. Úgymond szivességet tesznek, amiért Izrael az adott pillanatban behajtja az árat. A híres Ugandai Entebe-i túszmentésnél úgy tudtak Kenyán átrepülni engedélyel, hogy korábban izraeli ügynökök igen nagy- de nem nyílvános- segítséget nyújtottak "önzetlenül". Évekig gondolták, hogy Bulgária áll a Páoamerénylet mögött. Mígnem "önzetlen" Lengyel szárm. MOSZAD vezető irányításával kiderült, hogy Komeini áll mögötte. Ez nem egyedi. Az USA és Anglia is tesz-tett ilyeneket.

Kitől: zulu10?, Dátum: 2003/10/28/08:44
Éljenek a sivatagi harcosok!
...
Egyébként, a mesterkémek valóban a Mossad kémei világszerte.
…............

Hozzászólás #11 Kitől: gern Dátum: 2003/10/31/14:47 Shalom zulu! Azt ígérted, hogy mesélsz Izraeli élményeidről. Hoygan van aszombati dolog a munkával
stb... Na írjon kend valamit, mert a puculóra lépüek és oszoljt vezénylek :)
Hozzászólás #12 Kitől: zulu10 Dátum: 2003/11/01/10:38 Hi kócián! Összesen 22 ismerünk, mindegyiknek neve van, amely még az ősi képírásra emlékeztet.
A betűk egyúttal számok is. Őssémi írásból ered. A betű nem arra való, hogy hangokat jegyezzünk le segítségével, csupán emlékeztet
bennünket arra, mit olvasunk. Csá'
Shalom Gern!
Nem merek írni arról ami odakinn történt velem, mert nem akarok bajba kerülni. Azt sem szeretném , ha túlon-túl rasszistának tűnnék.Igaz, cionista vagyok, de az más... Találkoztam Magyar rendőr kollégákkal a sínai-félszigeten /Déli-táborban/, akik elmondták, hogy ők,hogy oldanák meg a palesztín kérdést. Hanyatt estem egy kicsit. Azt mondták, hogy itthon nem tudják az emberek, hogy mi folyik arrafelé. Be is fejezem, mert dekonspirálódok mindjárt. Volt két kisérőm, akik jólképzett izraeli katonák voltak. Egyenlőre ennyi.Majd jelkezek még. Sok az adósságom a kollégák felé, majd pótolgatom. Shalom Gern!
Hozzászólás #13 Kitől: gern Dátum: 2003/11/05/20:01 Shalom Zulu! Na ez az. Pótolgasd csak. Küldhatnél egy emilt, mert tényleg érdekelne. Az meg pláne, hogy mi a kollégák véleménye.

….............

Hozzászólás #14 Kitől: zulu10 Dátum: 2003/11/09/19:57 Shalom Gern! legyőzöm lustaságom és összehozok neked is valamit a sztorikból. Igazság az, hogy nem szívesen mesélek, mert egyszer-kétszer csúnyák voltunk, de ilyen az élet. Majd megyek! Shalom!!! Éljenek a sivatagi harcosok!

Kitől: zulu10, Dátum: 2003/11/25/23:57 Shalom Cops!
KISZLÉV (kb. november-december): 29 vagy 30 napos a hónap. 25-étől/dec./ nyolc napon át Hanukka, a makkabeus szabadságharc emlékére. Minden este egy gyertyával többet gyújtunk a hanukkai menórában. A hónap jelképe az íj (másképp: nyilas). ...Áldott vagy Örökkévaló Istenünk, a világ Királya, aki csodát tettél őseinkkel annak idején, akárcsak manapság.)
Kitől: zulu10, Dátum: 2003/12/03/21:04 Shalom!!!
Akit érdekel a téma, az nézze meg óvatosan. w.w.w.isayeret.com
Gern , ha tudod nézd meg valahol, és a video bejátszások alatt megtalálod a Mossad kiskapuját, ahol regisztráltathatod magad. A gond az, hogy /majdnem/mindent el kell magadról árulnod. Le is nyomoznak
frankón, de ezután regisztrálnak és... Kell náluk jobb szövetséges? Viszont tudniuk kell,hogy itt Európa közepén biztos pont leszel számukra. Poénból ne írjatok, mert egy kicsit gázos. Elmondásuk szerint vannak közöttünk más ismerőseik is. Nem toborzást játszok, csak Gernnek elakarom venni a kedvét. Shalom Israel!
…............
Hozzászólás #3 Kitől: gern Dátum: 2004/02/08/11:17 Amiért a nálunk hitetlen gyaur kutyáknál lévő arabok! Nekik itt europában minden jár, mindenhez joguk van! Viselethez valláshoz stb... Próbálnál ilyen jogokat kicsikarni magadnak Jordániában, Szíriában,
Kitől: zulu10, Dátum: 2004/02/09/09:11 Ajvé! Palesztin, ha már annyira el akarják tenni az összes Israeli állampolgárt láb alól, akkor miért dolgoznak ott. Miért dolgozik az ősi ellenségnek? A másik kérdés, hogy a többi miért nem szeret dolgozni? Az eldózerolni készülő zsidó telepeken a homokban kánaánt hoztak létre. Majd, ha visszakapják a palesztinok, gondolod tovább fog virágozni? Hát nem! Magától semmi nem terem meg, kemény a munka a kibucokban. Nem az arabnak való! Sajnos még katonának sem jók. Igazi gerinctelen nép, tisztelet a kivételnek, a Mossad arab ügynökeinek.

….............
Hozzászólás #68, Kitől: Leslie, Dátum: 2004/04/05/09:54 Zulu10! És milyen külföldi szervezetekkel tartod a kapcsolatot...?
Hozzászólás #69, Kitől: a válasz, Dátum: 2004/04/05/09:56 Kitől: zulu10, Dátum: 2003/12/03/21:04, Shalom!!! Akit érdekel a téma, az nézze meg óvatosan. w.w.w.isayeret.com
Gern , ha tudod nézd meg valahol, és a video bejátszások alatt megtalálod a Mossad kiskapuját, ahol regisztráltathatod magad. A gond az, hogy /majdnem/mindent el kell magadról árulnod. Le is nyomoznak frankón, de ezután regisztrálnak és... Kell náluk jobb szövetséges? Viszont tudniuk kell,hogy itt Európa közepén biztos pont leszel számukra. Poénból ne írjatok, mert egy kicsit gázos. Elmondásuk szerint vannak közöttünk más ismerőseik is. Nem toborzást játszok, csak Gernnek elakarom venni a kedvét. Shalom Israel!
Hozzászólás #70 Kitől: Zalaváry Attila, Dátum: 2004/04/05/10:07 zulu10: Ugye már egy jópáran rákerültünk a maszat, akarom mondani moszad 'likvidálandók' listájára? ROFTL! MEGALOL!
Hozzászólás #71, Kitől: Plebsz, Dátum: 2004/04/05/10:21, Nos nézzük a tényeket (és tegyük félre a Zulu10 féle népmesét)!
Az izraeli kivándorláshoz igazoni kell, hogy a kivándorolni szándékozó Zsidó vallású. Abban az esetben ha ez nem áll fenn igazonia kell hogy a nagyszülők közül minimum az egyik ág zsidó vallású volt.
Abban az esetben, ha ezt sem tudja az ember igazolni NEM kap letelepedésit és állampolgárságot. Munkavállalási esetleg lehet, de ez is hosszadalmas dolog nem zsidó esetén.
Forrás: Izraeli nagykövetség. Személyesen hívtam fel és érdeklődtem. Végzettségre, egyéb dologra még kíváncsiak sem voltak addig még nem igazoltad h zsidó vagy. Akkor most hogy is van ez Zulu10???? Beszélsz itt és nem vagy képben vagy esetleg hazudnak a nagykövetségen? Üdv a Néptől!
Hozzászólás #72 Kitől: Plebsz Dátum: 2004/04/05/10:28 Mellesleg megjegyzem hogy a Zulu féle toborzó címnek speciel én tudom a párját! Az NSDAP home lapja magyar nyelvű tükröt is tartalmaz.:-OO
Az al-kaidának is van oldala, ugyancsak van oldala a Hamasznak. Bár azt megnézném, hogy hány helyen naplózza a látogatókat.:-DDDD
Az orosz nagykövetségen pedig tudok min 2 embert aki a KGB-nek dolgozik. Ittam velük együtt pesten egy bankár bulin.:-PPPPP
BUTASÁG A KÖBÖN!
Hozzászólás #73 Kitől: zulu10 Dátum: 2004/04/05/12:04 Plebsz!
Nem értem, hogy mi a problémád? Nem mondta senki sem, hogy bárki izraeli állampolgár lehet, de vannak kiskapuk. Lehet, hogy nem mindenkinek. A világ bármely részén zsidó kolóniába csöppenek, úgy bánnak velem, mint egy testvérrel. Ez egy q..va jó dolog. Dolgoztam külföldön,de szívesebben nyomultam, az Olasz,Portugál,Jugo melósokkal, mert az itthoniak szuperul nyírták egymást. Családok mentek tönkre itthon, a kinti taplók miatt. Aki nem hiszi, az járjon utána. Adok tel.számot is.!!!!!

Hozzászólás #178 Kitől: zulu10 Dátum: 2004/04/13/17:57 Ti ketten!
Mint már említettem, 92-ben Szentlászlón leskelődtem egy Horvát haverommal, aki jelenleg magyarországon él. A szerbek elvettek mindenét Szabadkán, adtak neki és családjának 10 percet a tiplire. Mérges lett érte. Láttam egy két érdekes dolgot .Sőt, mutatnék magamon egy-két érdekes dolgot is. Utánam kellene csinálni. Voltak ott a " vojszka specjalnogo naznacsenyija"-tól is OMON-os érdeklődők. Gondolom a terroristákat leküzdő, túszmentő (fogolyszöktető) ... technikákat gyakorolták. Még egy kis borravalót is kaptak érte. Fradi-táborba minek mennék, túl sokan vannak.Sok lúd... Egyébként voltam 1 X - 2 X csak nem egymagamban, a Hírös,a Hortobágy, a Körös,a Pelikán...támogatásával. Ekkor is kevesebben voltunk, de futott a tömeg.A fradi tábor, a Diósgyőrihez képest üttörőcsapat volt. Ez nem csak az én véleményem volt akkor. A mesének vége gyerekek, remélem már ágyban vagytok.
Hozzászólás #181 Kitől: gern Dátum: 2004/04/13/21:03 Hi! Emberek!
Szóval pár megdöbbentő dolgot vettem észre. Itt vannak /persze fekete nevű/ emberek, akik hónapokkal ez előtt kimásoltak valamilyen céllal, egy hozzám el nem jutó, de nekem címzett írást, és azt most előhúzzák az ingujjból. De vajon miért van ez még meg mindíg a piciny kis könyvtárukban? Szóval én csak egy provokátor szoktam lenni de feltennék egy kérdést: Vajon azok az emberek, akik építeni mennek oda, segélyszállítmányt visznek oda, gyógyszerekt, tudást visznek, azokat miért kell elrabolni, megölni, felnégyelni stb.? Vagy megint az ősi szabály érvényesül? Ha egy arab országba a demokrácia legkissebb árnyéka is odavetül, akkor rögtön jönnek vallási vezetők, fanatikusok, akik megkavarják a szart. Bedobják a köztudatba, hogy gyerekeket ölnek, és bizonyíthatatlan, hogy nem igaz. De arról nem beszélnek, hogy ők hány igazhitüt öltek meg most az elmúlt napokban. Mert kinek is érdeke ez most. A vallási fanatikusnak, hogy az őt kiszolgáló /iránhoz hasonló/ állam jöjjön létre. Örültem, hogy lerohanták Szaddamot, de hogy ennyire bután tették az a Bush adminisztrációra jellemző, ráadásul hazugsággal igazolva a dolgokat. Ha most kivonulnának a koalíciós erők, vagy ha valakinek úgy tetszik a megszálók, akkor fasza kis népírtás, polgárháború kezdődne. Lehet anyázni...
Hozzászólás #182 Kitől: Tyutyu Dátum: 2004/04/13/21:32 Olvasgatom itt a sok cionista és antiszemita írásokat. akárki akármit mond Zulu10-nek van igaza.
Minap néztem az M1-en valami zsidó műsort és abban mondta el egy rabbi, hogy a zsidók jelen voltak a honfoglalásnál. Ezt azzal bizonygatta, hogy Árpád felesége /most nem jut eszembe a nemzetsége/ zsidó volt. Ismétlem ezt egy rabbi mondta. Tehát a Magyarország létrejöttét az akkori zsidók segítették, így ez az orzság a zsidóknak köszönhető. Lehtne az igéret földje is ha most kéne írni a bíbliát, és lehetne Mo a II. palesztina. Még lehet, hogy ez is eljön.
Most akkor én is egy köcsög antiszemita vagyok.
Hozzászólás #183 Kitől: Teddy Dátum: 2004/04/14/07:27 Kedves Attila és QWERTY!
Lefordítom nektek zuluka szavait. Tőle fosni kell, mert ő hatalmas, jól képzett, egyszemélyes halálcsapat, aki lenyomta a Specnazt, az OMON-t, a szerb szabadcsapatokat, megfordult a Negevben, a Golan fennsíkon, a szíreknek is elkente a pofáját, Szaddamot ő rugdosta ki a gödörből, benézett Vietnamba, Dien-bien-Phu-nál ő menekítette ki a francia exp. hadsereg maradékát, ezek kívül fekete, barna, zöld és a szivárvány színeiben pompázó övei vannak, mivel legalább 6-7 kűzdősport avatott mestere, ezen kívül mesterlövész, lőkiképző - az öreg Dave mestere is ő volt - Jerichoval az oldalán járta a megszállt
területeket és riogatta jelenlétével a 6 éves palesztín kiskölyköket, Tel-aviv - Jaffa főterén orosz rulettet játszott egy UZI-val, egy szellentésével rombolt le egy terroristafészekgyanús épületet... Minedzek után nem tudom, hogy miért nem a TESZ-nél teljesít szolgálatot ez a halálos fegyver... Vau!
Kedves zulu!
Annak, hogy leírod és valamelyest el is magyarázod az ünnepeiteket személy szerint örülök, de ezeket a hülyeségeidet, amiket fent némiképp kikarikiroztam igazán elhagyhatnád, mert kezdesz egyre nevetségesebbé válni... Üdv: Teddy
Hozzászólás #189 Kitől: T.a.t Dátum: 2004/04/14/08:18
Csak azért Gern, hogy képben légy.
.........
Kitől: zulu10 Dátum: 2003/12/03/21:04
Shalom!!!
Akit érdekel a téma, az nézze meg óvatosan. w.w.w.isayeret.com
Gern , ha tudod nézd meg valahol, és a video bejátszások alatt megtalálod a Mossad kiskapuját, ahol regisztráltathatod magad. A gond az, hogy /majdnem/ mindent el kell magadról árulnod. Le is nyomoznak frankón, de ezután regisztrálnak és... Kell náluk jobb szövetséges? Viszont tudniuk kell,hogy itt Európa közepén biztos pont leszel számukra. Poénból ne írjatok, mert egy kicsit gázos. Elmondásuk szerint vannak közöttünk más ismerőseik is. Nem toborzást játszok, csak Gernnek elakarom venni a kedvét. Shalom Israel!
.........
A karlengetés közben idönként meg-megállok gondolkodni azon , hogy ki vagy kik akarnak rajtam bármit számon kérni, kik antiszemitáznak folyamatosan. Ilyenkor ugrik mindig be Zulu érdekes hozzádszólása. Szerintem tényleg el lehet húzni, ha idehaza szorít a gatya, vagy szétvet a tettvágy.
Hozzászólás #193 Kitől: Mogh Dátum: 2004/04/14/08:56 Grob! én csak a tegnapi tévéhiradót néztem, de ott nem volt valami nagyon meggyőző. A robbanószer úgy tudom nem került elő, akkor mivel akarták felrobbantani?
Hozzászólás #195 Kitől: Fegyenc Dátum: 2004/04/14/09:02 QWERTY!
Nem akarlak elkeseríteni de ennek semmi értelme sincs. Ha csak egyszer is alaposan végig gondolod zulu vagy gern hozzászólásait csak agresszíót tapasztalsz vagy bujtatott antiszemitázást és utána jön "akinek nem inge" végül " ha magadra vetted akkor náci vagy" szöveg. Végig az arabokat köpködik és a zsidókat éltetik. Nincs értelme fanatikusokkal vitatkozni főleg úgy nem ha azzal nyit a fickó hogy ő jericoval a mellén szaladgált a Negevben mert benne megbíztak a " hittestvérek":) Jól írtad ez a zulu egy "pajeszos Rambó" gern meg a másik kemény legény , a múltkori beszólása óta feszt jön hogy szétverje az arcom:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Szerintem hagyjuk őket játszani, ész érvekkel békülékeny hangnemmel nem lehet feléjük közeledni. Annak szintén nincs értelme hogy beszólj nekik mert akkor náci vagy:)Ismered a mondást aki h**ével vitatkozik az nem különb nála: Tudom hogy én sem vagyok elég következetes .... de én is csak emberből vagyok:)
….........
Hozzászólás #265 Kitől: zulu10 Dátum: 2004/04/29/11:54 Ajvé!
Troll!
Arafat a '70-években még Erópában is irtotta a népeket, így keresett terrorista lett akkoriban. Mára úgy látom, megbocsátották ezt neki. Vannak akik viszont nem.
Dinamit!
Köszi!
Z. Atti!
Úgy néz ki, hogy 2 hónap múlva már útban leszek Izrael felé. A gyávaságomról ennyit. Jöhetsz velem te is, ha akarsz. Sajnos a technikákat nem tudom itt megmutatni, pedig hasznos tud lenni néha-néha.
Hozzászólás #385 Kitől: zulu10 Dátum: 2004/05/19/18:13 shalom!
Ejnye gyerekek! Ki mondta, hogy én vagyok a legjobb? ezek alapján senki ne vigyen fegyvert magával szolgálatba, mert a kocsiablakból lelövik?Azt senki sem tudja elkerülni,nem csak én, más okos gyerek sem..."

KopaszMercis 2008.12.22. 16:34:33

Cliff: igazad van, valoban nem kell az ilyen degeneralt ciganyok szinvonalara lesullyedjek... legyoznek a rutinjukkal ugyanis. De azert egy kis megzuhanas hadd ferjen mar bele nekem is. Bazd meg ok, ekezetekkel jottek... jo hat nem lehet mindenki felsovezeto, mint Ok, de hat akkor is!

Felso vezeto.. osszepisalom magam a rohogestol :)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.12.22. 16:35:06

Akkor én egy fenomén vagyok, mert angol billentyűzeten is tudok ékezetekkel írni! Annyira zseni vagyok, hogy lehet, én is zsidó vagyok!? :D

Perillustris 2008.12.22. 16:35:36

Az a baj, hogy ha valaki ide teved, es elolvassa az utolso hozzaszolasokat, feltehetoen elmegy a kedve a tobbitol, pedig feljebb van nehany elgondolkodtato komment is.

Persze valoszinuleg teljesen mindegy, hiszen ugyis mindenki az eddigi preferenciaihoz kozel allo elveket es magyarazatokat fogja elhinni.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.12.22. 16:37:12

Figyelitek! Kopasz cigányozik! Pfujjj! Geci nyilas! :D

KopaszMercis 2008.12.22. 16:37:23

Koser Malac:
te biztosss jo munkaember vagy...

szélsőjobb_hiszti 2008.12.22. 16:37:58

és fenti idézetek éppen olyanok, mintha egy rendőrségi oldalról (Holdudvar1-ről származnának)
Persze csak majdnem, hisz emlékezetből lettek leírva.

Perillustris 2008.12.22. 16:38:58

Szerintem egyebkent mindannyian kinai, esetleg taiwan-i billentyuzeten irunk. :P

KopaszMercis 2008.12.22. 16:39:17

Koser Malac:
Attol mert nem fustos a szined, meg cigany vagy.. ugyan olyan tumor vagy a nemzet testen mint az osszes tobbi felsovezeto itten :)

Attol mert ti fideszesek nem lattok tisztan, es mindenki aki nem a viktor faszan csung az szerintetetek mszmp-s, attol az meg nem lesz ugy, akar mennyire is szeretnetek :)

Nem ciganyozzassal, meg a zsidozassal van a baj, hanem a buta tanulatlan felsovezetovel aki mondja, es art vele ennek a szep orszagnak =)

Nikolaus Barbie 2008.12.22. 16:40:24

Kopaszmercissel felesleges leállni vitatkozni. Egy beképzelt műmájer senkiházi
Az összes olyan blogon hozzászól amibe a jobboldaliakat lehet fikázni
Ő a legokosabb a világon, olyan nincs hogy ne neki lenne igaza
És ha túl sokáig foglalkozol vele pár kommentje után biztosan jön a szokásos neki milyen fasza melója van, neked ugyse lehet jobb, csak ő tud angolul más nem tudhat stb stb

J_Sheridan 2008.12.22. 16:41:18

Kopasz. Ja, nem szóltam? Ignorálva vagy részemről. Te nem magyar vagy, se nem zsidó. Mindkét nép intelligens, ha bár egymás ellen voltak és vannak sokszor. Tán csak azért, mert ez a két nép egyedi ezen a bolygón, hasonló népesség számmal, hasonló kitartással és intelligenciával. De te egyikhez sem tartozol. Téged mindkét oldal kivet magából, mert nem érsz fel egyik nép szintjéhez sem. És én lehet, hogy nem csipem a zsidókat egy-néhány korábbi nézeteltérés és egyéb miatt, és nagy valószinüséggel ők sem csipnek engemet, de még kósermalac is szórul-szóra ismeri a magyar himnuszt, veled ellentétben.

KopaszMercis 2008.12.22. 16:41:23

Ez a felsovezeto ez kurva jo eufemizmus... ne lepodjetek meg, ha viszont latjatok a szleng.blog.hu-n egy honapon belul

"felsovezeto
Orban "Dzsippoid" Viktor rajongoja, a trianon libanon tengely elkotelezett hive. Kumiszt azonban meg nem kostolt

Pelda mondtad "Te ez a koser malac ez akkora felsovezeto, a multkor arpadsavos bortangaba nyomta a horizontba.. allitolag a multkor az anuszrozsaraja piros feher es zold szineket tetovaltatott korbe.. tisztara olyan aszondja mintha mindig lenne nala kokarda""

KopaszMercis 2008.12.22. 16:41:54

Kóser Malac 2008.12.22. 16:41:04
En ecceru buta madzsar...

KopaszMercis 2008.12.22. 16:43:08

"Te nem magyar vagy, se nem zsidó."
Hallod, ebbol nem akarsz valasztasi szlogent gyartani =)

Ekkora arany kopest.. heheh Te nem magyar vagy, se nem zsidó. ORIASI!!!

Igen engem kivet, es mondom.. fizetnem kellett azert is hogy kivessen.. ezt elfelejtetted leirni.

Te felsovezeto te :)

moophlander 2008.12.22. 16:43:36

Én csak középen vezetgetek, de itt ez azt hiszem tök mindegy! Egy egyszerű iskolázatlan, de nagy tapasztalattal rendelkező embernek néha több az esélye a helyes döntésre, mint egy merdzsósnak! Apropo! A fux-ot kívül hordod a céges bulin, vagy belül? :)

KopaszMercis 2008.12.22. 16:44:34

"ők sem csipnek engemet"

helyesebben

"ők sem csipnek engemetetetetetet"
hehehehheheheheheheehe
komolyan hallod.. te felsovezeto, ezt igy nekifutasbol.. istenem. Azota nem rohogtem ennyit, miota nyaron szegeny Carlin utolso elotti eloadasan ott voltam Vegasban... =)
ok sem csipnek engemetetetetetetetetetetetet hehehehe :)

J_Sheridan 2008.12.22. 16:44:40

Nikolaus Barbie. Igazad van. Erre már rájöttünk. Ezt ki is fejtettük neki, de az kopaszorángutánmercis még mindig nem veszi észre magát, csak a szőrös mellét döngeti és majom nyelven rikácsol, ámbár senkit nem érdekel a mondani valója ami üres, mint maga ez az embernek nem nevezhető, kommunikálni nem tudó, senkiházi létforma.

KopaszMercis 2008.12.22. 16:45:45

moophlander 2008.12.22. 16:43:36

En a fuxot a ceges bulin berakom a ruhatarba.. igazabol van egy nagy talicska, es abban viszem magammal a fuxot.. en annyira de annyira fuxos vagyok tudod, hogy mar kulon emberek hordjak helyettem a fuxot...

van egy ket ilyen felsovezeto samesz, akiket kiberel nekem a zsinagoga, es akkor ok hozzak a torat, meg a fuxot...

KopaszMercis 2008.12.22. 16:46:45

J_Sheridan 2008.12.22. 16:44:40
most hizelegsz, en leriom hogy orban dzsippoid viktor es rogton utanzol.. micsoda freudi elszolas, hogy pont orangutan... utanozas majom szokas. Hugom most vegzi a pszihologiat, nem banod ha beloled lead egy hazidogat? Mar at kuldtem neki e-mailben az URL-t :)

J_Sheridan 2008.12.22. 16:49:06

moophlander. Mindegy, hogy milyen szinten vezetsz, ha jól érzed magadat, jó az életed Nem attól vagy ember. Bár ezt kopasznak azt mondhatjuk, úgy sem érti. ;)

A különbség köztünk és Mr. "kihaénnemmercedesemvanéskirályvagyokámbár
egysenkideerrőlsenkineknemkelltudnia" ember között; mi békésen tudunk aludni és nem kell attól tartanunk, hogy ránktőr az APEH, vagy a hitelező, esetleg egy másik kopasz, akit átvertünk a múlt héten. Mi békésen alszunk, vele ellentétben. Őt pedig a fuxa, se a mercije sem védi meg ha rossz napja van.

Cliff 2008.12.22. 16:49:37

igen az a ciganyozas fura...nem tudom hova tenni...
en azert irok ekezet nelkul, mert sokkal kenyelmesebb es gyorsabb.

J_Sheridan 2008.12.22. 16:50:53

Kopasz. Senki nem hizeleg itt neked. Mindenki tudja, hogy egy homokbuta senki vagy. Ne tetézd még. Nehéz ennél mélyebbre süllyedni, de a te rutinoddal nem nehéz. Mi csak óvni akarunk a teljes leépüléstől.

moophlander 2008.12.22. 16:50:57

Hát kell is, hogy valaki a családodból a gondodat viselje, mert szerintem téged egyetlen pszichológus nem vállalt el!

KopaszMercis 2008.12.22. 16:51:39

J_Sheridan 2008.12.22. 16:49:06
Te tenyleg azt hiszed, hogy

1) nekem mercim van?
2) nem tudok bekesen aludni?
3) attol kell tartsak, hogy ram tor az APEH?
4) vagy valamilyen hitelezo?
5) vagy kopasz vagyok?
6) van felni valom valami masik kopasztol?
7) mert barkit is atvertem?
8) van fuxom?

Figyelj, az orientacion a fejedbe pumpalt felsovezetoi Zigazsagnak is annyi a valosag tartalma, mint a fejedben rolam kialakult kepnek?

Erre kerlek valaszolj mar.. most halal komolyan.

KopaszMercis 2008.12.22. 16:52:37

J_Sheridan 2008.12.22. 16:50:53

micsoda hazaarulo vagy te.. egy ilyen zsidot ovni.. pfujj...

rosszabb vagy, mint a hanuka gyertyas majmok!!!!!! =)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.12.22. 16:53:06

Jaj! Ne a nick-neve alapján ítéljetek már meg valakit! Kopasz valószínűleg egy suzukis, kalapos nyugger köcsög, aki arra büszke, hogy portás létére meghívták egy muli céges bulijára...

KopaszMercis 2008.12.22. 16:56:07

Igen.. Koser Malac is valszeg Halal Hal :)

Nikolaus Barbie 2008.12.22. 16:56:52

Kóser ne ingereld, már annyiszor kellett olvasnom ennek a szarházinaka kommentjeit, már elég lesz
Ne kelljen már ujra elolvasnom hogy ő mekkora király, milyen isteni melója van és csak ő tud angolul, meg egyébkéntis mindenki hülye tanulatlan és hozzánemértő aki nem ő :)

moophlander 2008.12.22. 16:57:29

Sajnos mennem kell! Azért annyit leírok még, hogy az ilyen merdzsós fajtákkal kár is foglalkozni! Néha kicsit irogat nekik az ember, csak hogy érezzék a törődést! Ezek azok az emberek, akik talán a kutyájuknak sem voltak fontosak soha és bekerülve egy pézügyi környezetbe azt hiszik számít a korcs véleményük! Na további szép napot mindenkinek!

KopaszMercis 2008.12.22. 16:57:34

Na Felsovezetoi Zigazassagnak vege... eltevedt enyhen kommenyista orban rajongo cimboraink zsidozasa mara elvesztette bubajat... legkozelebb megint jovok, es engedem hogy szorakoztassatok
engemetetetetetetetetetetetetetetetettetetetetetettetetetetetettetetetetetettetetetetetettetetetetetettetetetetetettetetetetetettetetetetetet =)

KopaszMercis 2008.12.22. 16:58:52

Nikolaus Barbie 2008.12.22. 16:56:52
Aquila non captat muscas

es te SEM tudsz angolul :)

moophlander 2008.12.22. 16:57:29

te is gondolom - jo felsovezeto letedre - elhiszed a sok baromsagot amit rolam irkalsz mi? :)

J_Sheridan 2008.12.22. 16:58:55

Kopasz. Te egy provokátor vagy. Vagy a BRFK, vagy valamelyik másik nagyon kedves "cég" alkalmazásában. Amit leirtam az viszont úgy van, ahogy leirtam. Nekem nem kell a valóságot ahhoz manipulálni, hogy éljek és meglegyek az emberek között. Veled ellentétben nekem nem kell hazudni sem az életemről, sem másról.

És igen. Ha egy magyar zsidó nem árt nekünk, vagy az országnak, akkor úgyanúgy ártatlan, mint bármelyik másik honfitársunk. A jobb oldaliak nem olyanok, mint amilyennek a média lefesti. Sőt, van jobb oldali zsidó is, aki elitéli azt amit a cionista zsidók csinálnak az országgal. De ez az amit te nem veszel észre, vagy nem akarsz észrevenni, mert nagy valószinüséggel fizetnek neked, hogy baromságokkal szórd tele a fórumokat.

Nikolaus Barbie 2008.12.22. 17:01:26

Mercis tudomtudom, énmár ezt egyszer lejátszottam veled azért irtam amit irtam te majom :)
El ne küldd megint azt a közepes nehézségű angol nyelvű rap-számot, hogyha azt megértem akkor tudogatok
Nem neked kell bizonyítanom hogy tudok vagy nem :)

KopaszMercis 2008.12.22. 17:10:07

En mondom az InKal security Zsinagoga reszlegeben vaggyok a rabbisag fonoke, es az en kezembe fut ossze az osszes szal trianontol kezdve a nobeldijon at izareal letezeshez.. George Bush-t is en rangatom drauton.

Nekem folyamatosan manipulalni kell, kell mani meg a mani manipulalasa, meg hazudnom kell.. kulonosen arrol kell hazudjak ha hazudtam.. nem hazudok, mondom hazudnom kell.
Es ha egy magyar zsido nem art nektek budos ciganyoknak, akkor attol meg o sem allithat hanuta gyertyat a hosok teren, ami szerintem geciseg. Ha nekunk magyaroknak azok utan, hogy bevandorlok vagyunk jogunk van telebaszni ezt a gyonyoru tajat ocsmany tempolomokkal meg mindenfele mas babonas jelkepekkel meg faszsagokkal, miutan kiturtuk az itt elo nepeket, es elnyomtuk oket, akkor legalabb annyi szegyen erzetunk lehetne, hogy a sajat fajtanknak megengedjuk ugyanezt a jelkepekkel. Ez valasztja kette az igaz magyart az olyan tetves budos ciganytol, mint amilyen te vagy... aki mondom egy tumor ennek a szep nemzetnek a testen a sok agyatlan baromsagaval. A jobb oldaliak meg valoban nem olyanok.. ne nem vagy jobboldali, te egy rohadt tetves maglyara valo kommunista ivadek vagy, akit mar akkor ki kellett volna anyadbol kaparni, amikor meg apad faszadnak dorzsolesetol meleg volt a gecis picsaja. Jobb oldali hithu kereszteny embernek jelent valamit a biblia, jelent valamit a 10 parancsolat, jelent valamit jezus.. te egy haza es isten nelkuli szemet kommunista fattyu vagy, aki raadasul szemben az mszmps barmokkal meg nem is tudja magarol! Meg szerencse, hogy te felsovezeto vagy, kulonben mi lenne veled nem igaz?

Amugy en neeeem.. nem vagyok provokator :) Nem szorakozok azon, hogy ilyen szajjal labbal festo talaltgyerekeket felhuzok es aztan nezem, hogy hogy porognek.. en ilyet sosem tennek :)

Foleg nem felsovezetokkel =)

KopaszMercis 2008.12.22. 17:10:45

Nikolaus Barbie 2008.12.22. 17:01:26

csak nem kikerested a google-bol a szoveget.. de ugyi vagy.

Gondolom meg mindig a ruszki menekult kiejtessel hoditasz :)

KopaszMercis 2008.12.22. 17:12:58

Volt nekem egy ilyen "ket cegnel is vezeto poziciot toltok be" dumaju ismerosom... egy masik ismerosom minden reggel latta a 8-as buszon :)

masszív 2008.12.22. 17:14:22

Hihetetlen ez a zsidó megszállás teória komolyan le a kalappal. Hogy a zsidók miután évezredekig harcoltak a "szent földért" utána csak gondolnak egyet és lelépnek otthagyva csapot-papot Jeruzsálemet Siratófalat mindent és repülnek ide úgy 5-6 millióan. Persze.ezt egyébként nyilván mindenki így gondolja és tudja is előre már nézik is ki az ingatlanokat:-)
A megélhetési bűnözés egyébként nem felmentő-kategória hanem annak a deklarálása miszerint van aki azért lop hogy ne haljon éhen.
A törpepárt pedig hogyhogy eltűnőben van ha ezek a milliárdos zsidók nyomják???
Az az igazság hogy az ilyen tahó bunkók mint ti még odáig sem jutnak el az egész életükben hogy felfogják mennyire szánalmas fetűnési viszketegség hajtja őket amiért tudatlanok és ostobák.sajnálatra méltó de egy országot azért nem kéne szétbaszni miattuk. Már bocs.Gondolkodj tanulj és leginkább nézz magadba hogy ki is vagy.

J_Sheridan 2008.12.22. 17:15:03

Kopasz. Próbálkozz újra, de mint irtam felesleges. Nem tudsz se megsérteni, se felhúzni. És az a baj, hogy már átcsaptál a szórakoztató kategóriából a szánalmasba. Nos, egyszer csak kinövöd, bár kétlem.

KopaszMercis 2008.12.22. 17:15:13

"A törpepárt pedig hogyhogy eltűnőben van ha ezek a milliárdos zsidók nyomják???"

A kollektiv melymagyar ontudat tunteti el :)

KopaszMercis 2008.12.22. 17:16:46

J_Sheridan:

szand meg isten a magyaratatatatatat! =)

oda fentrol a felsovezetoi szekedrol :)

Mar azon kezdtem el itten parazni, hogy te az ilyen elmegyek es fizetek a szadomazo kurvanak, hogy megalazzon fajta vagy, es azert alaztatod itt meg velem magad, mert az ingyen van... =)

Hat en akkor is elvezem bassza meg ha szivesseget teszek neked :)

KopaszMercis 2008.12.22. 17:19:09

Te ha ennyire buszke valaki vagy akinek nincsen rejtegetni valoja (ugye ugy mint nekem pl), es ilyen vallalhato figura vagy, mi lenne ha beirnad a munkahelyedet, meg a neved meg egy ket ilyen aprosagot?

Tudod, hogy tudjuk ki az a felsovezeto, akit tisztelhetunk.. legyen elottunk pelda kep, szegeny eltevedt magyar lelkeknek legyen hova aspiralniuk...
Az kiderult hogy moonpower haverod valami benzinkutas, de rolad meg nem tudjuk egyelore :)

Nikolaus Barbie 2008.12.22. 17:21:29

Ne magadból indulj ki te okos vezető te, valóban velem folytattad azt a vitát, de már jópár hónapja és más néven
Tudod nem mindenkinek az a szórakozása hogy naphosszat a blogokon osztja az észt, ugyhogy el is felejtettem azt a belépőmet
Akkor sem tudtalak meggyőzni hogy nem te vagy a világ közepe, most meg se próbálom, hiszen ellened esélytelen, egy ekkora kaliberű géniusz ellen :DD
Azért érdekes hogy 1 ilyen húdefontosvezetőbeosztású emberkének hogy van ideje egész nap kommentelgetni :O

KopaszMercis 2008.12.22. 17:23:09

Nikolaus Barbie 2008.12.22. 17:21:29
Meg mindig ezen a szamon lehet veled telefonszexelni?
06-20-914-8053

Vagy ez annak a telefonszama, akinek anno a faszat szopogattad?

J_Sheridan 2008.12.22. 17:23:59

masszív. Miért tünik el a törpepárt? Amiért az álliberalizmus amit hirdettek megbukott a bolygó egészén az elmúlt egy év alatt. És mert itthon egy valamivel nem számoltak a cionisták. Egy, hogy a magyar képes összefogni, erősebben mint bármelyik másik nép. Ez volt az első nagyon nagy tévedésük. Azt hitték, hogy nem tudjuk mit akarnak. Tévedtek. Kettő, hogy a normális, magyar identitás zsidó vallású emberek is ellenük fordulnak. Hozzáteszem, hogy joggal, mert őket is ugyanúgy átverték, illetve őket is csak fel akarták használni a céljaik érdekében, ahol a nem cionista zsidó feláldozható zsidó a cionista szemében. Zsidó és zsidó között nagyon nagy különbségek vannak. A cionista, Akshenazi zsidó az az arrogáns, élősködő, hazug tolvaj, un cionista, aki felsőbbrendünek kiálltja ki magát, lop, csal, hazudik és mikor rajta kapják hisztizik. De itthon nem csak Cionista Askhenazik vannak. A többivel semmi baj nem volt és nem is lesz. A megszállás sajnos nem teória. Csak sokan azt hiszik, hogy két oldal van. De ez nem igy van. Egy harmadik oldal ugrasztja össze a másik kettőt, hogy a célját elérje. De mi ezt tudjuk. És ezért, mert ez volt az egyedüli előnyük, hogy a háttérből ugrasztottak össze mindenkit, elveszett, ezért vesztésre állnak most már minden fronton.

KopaszMercis 2008.12.22. 17:25:16

"bolygó egészén "

felejtsd el, hogy a jobboldali gazdasagpolitika miatt alakult ki a vilagvalsag =)

"De mi ezt tudjuk. "

Mi, felsovezetok! =)

J_Sheridan 2008.12.22. 17:28:43

KopaszMercis. Ha tisztában lennél a többi kormány berendezkedésével, akkor tudnád, hogy egyedül itthon van forditott felállás bal és jobboldal között. A te "jobboldalad" ami miatt a válság kialakult, azt hivjuk mi "baloldalnak" külföldön.

KopaszMercis 2008.12.22. 17:32:53

tellllllleg
ki hitte volna, hogy orban viktor a kommunista!

Amerikaban mi a bush kormanyzatot vad baloldalinak hivjuk, az ottani kommunista penzpiaci deregulacio vezetett a sub prime jingle mail balhezhoz...amit amugy clinton szinten nagyon baloldali ur intezett az ottani meg baloldalibb nyomasra.. tudod az usa mekkora kommenyista oshaza!


Gyurcsany Ferenc a jobboldali magyar ikon!

Ennyi holgyeim es uraim.. a felsovezeto megaszondotta!

El Curros 2008.12.22. 17:36:16

Az tény,hogy ezek a biztonsági szervezetek közel kerültek olyan "dolgokhoz",amely egy szigorúan rendezett államban elképzelhetetlen.
Szerintem.
Az In-kal ráadásul a leg"félkatonaibb" az egész közül.
Valóban érdemes Posta Imre szavait/sorait újra olvasgatni....Egy-két ismerősöm a "kormányőrségnél" dolgozik,és anno Posta felbukkanása előtt beszéltek,hogy "már a szervezet sem a régi".
A sógor-komaság volt a legenyhébb panaszuk....
A rendvédelem szétzüllesztése korántsem egy káromló összeeskövés elmélet.Ha tovább tart a liberális szemlélet (ámokfutás), akkor hamarosan a tűzoltóság és a mentőszolgálat is kiszervezésre sorsára jut.
Ebből a szempontból az agyonliberalizált világ válsága a lehető legjobbkor jött.
Az államnak igenis sok a tennivalója,dolga van az országgal,nem lehet mindent lepasszolni.
Persze Magyarországon mindig a széllel szemben pisálnak,ezt láthatjuk minden nap.
Az In-kal jelenség a jéghegy csúcsa,a mélyben sok hasonló megoldást fontolgat a balliberális (habeledöglötökis-akkorismegcsináljuk) szűk elit,és nekik tök mindegy,hogy a világ befékezett az eszetlen-anarchikus szabadságnak.
Jó lesz még az az In-kal valamire.....gondolják sunyin jó néhányan,miközben média felületein a Gárdától rettegnek....
Egyébként ez az egész In-kal sztori egy balkanizálódott maffiatörténetnek tűnik.....

J_Sheridan 2008.12.22. 17:37:01

Nézz utána. Jobb oldali győzelem volt az USA-ban és az a liberális oldal. A patrióta oldal az a baloldal, bár most az nagyon leszerepelt cionista háttere miatt. Bár a libsik ezt a jobboldali győzelmet sem fogják sokáig élvezni. Gordon Brown, szoci munkáspárt, szintén jobboldal. Nálunk a szocik és a munkáspárt a baloldal és a nemzetiek a jobboldal. Tehát megkérdem megint, miről beszélsz?

KopaszMercis 2008.12.22. 17:41:29

Teso

baloldal: | jobboldal
komcsik-szoci-szocdem hulye-hulyebb-naci
elvileg ^ MSZP elvileg ^ Fidesz
^dem ^repub.

remelem lathato lesz.. erteni nem fogod az tuti, de legalabb eselyed legyen :)

KopaszMercis 2008.12.22. 17:42:53

uhh nem latszik a rohadt html kodolas miatt
na akkor leirom

amerikaban ket jobboldali part van, az enyhen jobboldali demokratak es a jobboldali republikanusok

magyarorszagon van az MSZP aki az amugy jobboldali ongondoskodas es piaci liberalizacios demagogiaval hodit, mig van Orban "KadarJanos" Viktor, akibol omlik kommunista duma..

Ennyi.

KopaszMercis 2008.12.22. 17:43:58

"A patrióta oldal az a baloldal"
VAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


a felsovezeto megmondta... Bush baloldali ;)

J_Sheridan 2008.12.22. 17:44:44

Na akkor bro. A dem és repub-ot cseréld fel. Akkor még helyes is lesz az ábrád. Igy egyes, leülhetsz.

Ja és a nácit is rossz helyre raktad. Azt tedd a szocdem, lierális részhez. Manapság a legtöbb ember őket hivja nácinak (A hazug médiát leszámitva.)

moophlander 2008.12.22. 17:45:41

Pffffff...... Azt hittem a magyar anyanyelvüeknek genetikai képessége, hogy megértenek a magyar nyelven íródott szövegek mögött is olvasni! A szavak mögötti tartalmat is elsőre felfogni! Hát ez nem mindenkinek sikerült a mai napon! Van akinek a gyertyák fényei zavartak be, van aki a seggéből kilógó sarló-kalapács miatt nem tudott rendesen ülve olvasni és van akinek az "ál"-merdzsója fényezése vakította el a szemét! Szerintem ha az összes korrupt faszt elzavarnánk a tajgára egy bőröndnyi cuccal lenne esélyünk mindannyiunknak a nyugodt életre! Most pedig nem a megszálló zsidókon, hanem esetleg a következő energiatakarékos beruházásról és annak esetleges tapasztalatairól cserélnénk most eszmét! De hát most a bársonyszékek környékén és azok mögött állóknak az az érdekük, hogy veszekedjünk, közben ők sütögetik a gesztenyéjüket! :)

J_Sheridan 2008.12.22. 17:45:59

Kopasz. Te valahogy nagyon elvagy tévedve, mind a magyar, mind a külföldi politikával kapcsolatban. A faluhátáron túl még nem jártál, mi?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.12.22. 17:46:58

Az In-Kal erősen a bögyében van egyeseknek, amióta lemondták a Fradi meccseinek biztosítását, amit mélyen áron alul csináltak egyébként, de a végén a Fradi azt sem fizette ki nekik ...

KopaszMercis 2008.12.22. 17:47:49

J_Sheridan:
te normalis vagy?
republikanusok: abortusz ellenesek, fegyver tartas partiak, ado ellenesek, szocialis halo ellenesek

hogy lennenek mar ok a baloldaliak!

telleg gyere mar el hozzank sztendappolni, hivok amerikai cimborakat bazd meg, ez az embereknek LATNIA KELL, hogy van aki ilyet bevallal!

Szocdem = naci? Finnorszag, Svedorszag, Norvegia naci allam volna?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.12.22. 17:48:19

J_Sheridan,

normális helyen a jobboldali és a liberális nem ellentéte egymásnak, sőt.

J_Sheridan 2008.12.22. 17:48:54

moophlander. Ott a pont. Annyi lámpavasunk van Budapesten. Minden korrupt politikusra és köztisztviselőre jutna egy. Mást úgy sem érdemelnek.

J_Sheridan 2008.12.22. 17:49:50

mavo. Ezt tudom. Ezért irtam feljebb, hogy álliberalizmus. Az SZDSZ is minden, csak nem liberális. Ami itthon megy az komédia.

KopaszMercis 2008.12.22. 17:50:22

"Szerintem ha az összes korrupt faszt elzavarnánk a tajgára egy bőröndnyi cuccal lenne esélyünk mindannyiunknak a nyugodt életre! "

EZZEL ALLJ KI.. EZT TUZD KI A ZASZLODRA TE PARASZT! Akkor moged fog allni mindenki!

Ezt a sok alkalmatlan GECIT, aki a mai napig szerepet vallalt mind elgazositani.. gyurcsanytol kezdve csurkan at tomketig meg a kossuth teri barmokon at MINDENKIT.. vegre lehetne itt nyugalom...

komolyan ha a megszallo zsido fele nepmeset kihagynad.. istenem.. milyen kozel es megis milyen tavol :~(

J_Sheridan 2008.12.22. 17:50:56

KopaszMercis. Ha tudnál olvasni, akkor értenéd. Ami nálunk a jobboldali értékrend, az náluk baloldalt van, pl. republikánusok. Ezen mit nehéz felfogni? Ennyire homokbuta nem lehetsz.

KopaszMercis 2008.12.22. 17:51:26

moophlander 2008.12.22. 17:45:41

Meg az is szimpti volt, hogy nem szegyellted bevallani, hogy J_Sheridan elvtarsad is orbitalis nagy komenyista :)

KopaszMercis 2008.12.22. 17:52:45

Konzervativ kereszteny = jobboldal itt es ott
Abortusz ellenesseg = jobboldal itt es ott
nepnemzeti szarfolyatas = jobboldal itt es ott
Magyar (USA) seggbe (USA) magyar lofaszt = jobboldal itt es ott

ez hogy van?

J_Sheridan 2008.12.22. 17:56:10

KopaszMercis. Ha nem csak a nyolc általánost végezted volna el, akkor nem irnál hülyeséget. Na mindegy. Miután van jobb dolgom is én most megyek.

U.I. Ha pedig a BRFK-nál, vagy az NBH-nál vagy, bár ismereteim szerint oda sem szoktak ekkora gyikokat felvenni, akkor üzenem a felettesednek, hogy fokozzanak le azonnali hatállyal, vagy bocsássanak el, mert alkalmatlan vagy provokátornak... meg úgy sok minden másra is az életben, de erre végképp. De szerintem ezt te is érzed. :)

KopaszMercis 2008.12.22. 18:00:13

Aha ertem..
Figyi, nem ciki, hogy 8 altalanossal csinalok egy felsovezetobol hulyet?

Biztos azert van mert en felso vezeto vezeto vagyok mi?:)

KopaszMercis 2008.12.22. 18:00:52

Mellsleg ugy, hogy a 8 altalanos is 4 elso es 4 masodik :) termeszetesen

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.12.22. 18:01:44

Kedves bodoky úr!
"és Simon Perez elhíresült kijelentésén ("felvásároljuk Manhattant, Magyarországot, Romániát, Lengyelországot...") kívül az izraeli hódításra vonatkozó konkrét bizonyítékokat Posta Imre második könyvében sem találtunk."
Itt nagyon nem értem a kivül szót.
Mellesleg meg a cikk egész második felét, az a portál és az a környezett, megéremli azt, hogy ön cáfolja, bizonygatni kell, hogy ez nem igaz, mért nem lehett ezt két mondattal elintézni.
Ha karaker után vagy flake után fizetnek önnek akkor még talán megértem de így nem.
Persze nem azt mondom, hogy ezekről a dolgokról nem kell beszélni mert itt vannak, csak nem az ő álláspontjukból kell őket cáfolni szerintem.

moophlander 2008.12.22. 18:03:10

Kopter! A kutya kutyát ellik! Apád munkásőr volt, vagy magadtól lettél ilyen degenerált! Szerinted nincs gazdasági zsidó megszállás? Mond hogy nincs és esküdj meg a gyerekeid, vagy a születendő gyerekeid életére! Bár lehet, hogy meleg kapcsolatban élsz és nem is tervezel ilyet! De azért egy esküszömöt várnék tőled!

KopaszMercis 2008.12.22. 18:05:35

Igen, apaddal meleg kapcsolatban elunk, teged beveszunk harmadiknak ha vegre felall a faszod :)
Apam nem munkasor volt, hanem a munkasorok ore volt.. mondom en rangatom a dohanyutcai zsinagogan keresztul a gyorgy duplave bokrot es mangalica ralyszt droton.

Ezt nem erted meg mindig?

Szerintem van gazdasagi zsdio megszallas, meg gazdasagi magyar megszallas is.. es mind a ketto orbitalisan nagy baromsag... egyiket a jobboldali szlovakok, masikat a jobb oldali magyarok orditjak.. egyik nagyobb dzsippo mint a masik :)

KopaszMercis 2008.12.22. 18:07:22

Na veget ert a moka mara, akinek tovabbi megalazott jobbolaliakra van etvagya az latogasson az MSZP altal penzel www.kuruc.info-ra ott tovabbi felsovezetok osztjak az eszt a tovabbkepzesen szerzett infokrol!

Prala 2008.12.22. 18:12:21

elég komoly kommenteket olvasok itt fentebb.....
hát azért a kisesszéhez annyit, hogy szép és jó, ügyesen megírtad, de tényleg: lássa már be mindenki, hogy nincs mit zsidózni itt...

Semmi közünk a zsidókhoz, él itt egy pár, nagy többségük elég béna ballibsi, az értelmesebbje jobboldali nekik is. Nincs itt semmilyen Izraelt cseréljük Magyarországra mozgalom a háttérben...ekkora hülyeséget. A zsidók ragaszkodnak Izraelhez (bár még többen ragaszkodnának hozzá közülük), olyan nem létezik, hogy egy nemzet elfoglal egy teljes országot. A természet mindig kiegyenlíti ezeket a folyamatokat, lásd II. vh.--> a lengyel, amszterdami, morva és orosz (galíciai) zsidók eléggé baszták a csőrét európa nagyobb országainak (pl Németország, de Angliáét is). Nem véletlen, hogy a háború ilyen komótosan, lassan csengett le...hagyták, hogy a németek elvégezzék a "piszkosmunkát".

A zsidó internacionalizmuson minden valamire való ember csak röhög maximum, mekkora béna az a zsidó, aki az egész élete során vándorol országról országra, miközben lenne hol élnie?? (csinált neki az ENSZ)...

Szerintem nincs olyan, hogy zsidókérdés, olyan van, hogy néhány országban/államban a zsidók törtetnek a pozíciókért, a könnyű meggazdagodás lehetőségeiért, a hatalomért, és ezért tényleg bármit képesek megtenni...ilyen a génállományuk. De azt ne higgye el senki, hogy Európa mégegyszer végig fogja nyugalommal nézni a zsidó "mételyt" saját politikájában, nem ide való, nem illeszthető Európába. Ők a sivatagban nagyon jól elvannak, senkit nem érdekel mi történik velük. Remélem messze még a palesztin- zsidó béke, gyilkolják csak egymást (ha ennyi az agyuk), annál kevesebben lesznek...
Nem tudom ki olvasta a Bibliát, ki nem, továbbá ki mennyire van tisztában bizonyos zsidó szokásokkal és életfilozófiával, de elég egy érdekes nép (nekünk európaiaknak kifejezetten primitívnek és gusztustalannak tűnhet)

Sztálin anno azt mondta a kárpátaljai magyarokról, hogy az csak "vagonkérdés". És igaza van: egy adott többségnek a kisebbség tényleg csak vagonkérdés, mi is bármikor vagonkérdést csinálhatunk a kisebbségi ügyekből (cigány, zsijdó), ha arra nyomós okunk van....elszállítjuk őket valahova a csendes óceán közepére és ott kitesszük őket, nem?:D:D:D
peace

moophlander 2008.12.22. 18:17:08

1995-ben, mikor a "privatizáció" (vagyonátmentés)
megindult az MSzP elvetette a vagyonnyilatkozat tervezetet! A "Miért?" kérdésre Horn Gyula azt válaszolta: " Vegye mindenki tudomásul, hogy ma Magyarország a vagyonfelhalmozás korát éli! " Nesze izéljétek meg! A kommunista agymosást sikerült majdnem tökéletessé tenni! Egy hibája van! Csak a buta emberekre hat! Ezért züllesztik az oktatást! Sok buta ember legyen, azokat könnyű megvezetni! Az elitet, meg majd kinevelik a saját fattyaikból!

moophlander 2008.12.22. 18:21:55

Prala! Gazdasági megszállásról beszélünk! Ahol egy 6%-os párt dönt oktatási, gazdasági ügyekben! Levédve magát egy belső "hadsereggel"!

Prala 2008.12.22. 18:45:19

moophlander

milyen belső hadsereggel? Az InKal- lal? Ne viccelj már...neked nincs önbecsülésed! Ha oda kerülne a sor, szerinted hányat tudna "civil" polgár kilőni közülük?? Legyenek 10.000- en mondjuk...és?? 2.000.000 hadrafogható magyarral szemben? Ne csináljunk már komédiát ebből, nem gondolhatod komolyan?? Nekem is van- sok magyarhoz hasonlóan- szomszédos országban aktív cégem, akkor ezt értsem úgy, hogy én egy aljas magyar titkosszolgálati ember vagyok, és előkészítem a felvásárlást Magyarország számára?? Jajj, de buta!

Azért tevékenykedek ott, mert ott könnyebb, kevesebb adó, járulék, közteher, olcsóbb munkaerő stb...

Itt, a modern korban minden a versenyképességen és a teljesítményeken múlik: van makroegyensúlya az országnak vagy messze van attól...van élsport vagy ami van az szart sem ér...jó az egészségügy és finanszírozása vagy silány....ennyi

Ha mi jól csinálnánk a dolgunkat, akkor az OTP lenne a Citigroup többségi tulajdonosa, nem pedig arab olajsejkek. De a helyzet az, hogy az OTP magát is alig képes megtartani. Ha innovációba (K+F) fektetnénk, megelőznénk Hollandiát, Dániát, Ausztriát elég hamar energetikai kérdésekben. És így tovább.... de jelenleg sehol sem tartunk, azért nem, mert a sok hülye beszopta a f*szt bú nyállal 2002- ben, és fogatlanul, de behúzta a MASZOPOT meg a SZADESZT. Buta a társadalom nagy része, de felül lehet ezeken a dolgokon kerekedni. Első lépés, hogy baloldali kormányt az elkövetkező 12 évre nem választ az ország. Másik, hogy mindenkinek le kell számolnia az ingyenesség illúziójával (piacgazdaság nem ismer ilyet). És így tovább...
De ha azzal foglalkozunk, hogy a zsidók (az Isten által ugyanúgy leszart nép, mint a többi) így meg úgy, akkor tényleg komoly bajokkal kell szembenéznünk.
Szemitáknak a következőt tudom tanácsolni: fogják be a pofájukat, hasznosítsák magukat
Anti- szemitáknak pedig: le kell vetkezni a gyűlölködést, a zsidó is csak ugyanolyan nép, mint a többi, semmivel sem jobb vagy rosszabb....

Ronald 2008.12.22. 18:48:32

Ha 6% el tud uralkodni 94 %-on...ismétlem: ha ez lehetséges !!! - akkor el kell gondolkodni azon, hogy:

1) Az a 6% csak tud valamit...illetve

2) Az a 94 % nem lehet sem túl okos sem túl tehetséges...ha ezt meg lehet tenni vele.

Így gondoltad, barátom?

Spacedevil 2008.12.22. 19:03:25

Azért az Inkal megéri a pénzét, ilyen szar céget még soha nem láttam...
csak egy példa : sziget zárónapon belehugyoztak 2db félliteres műanyag pohárba és bedobták a DJ pultba ezzel jelezve a zárórát és a Sziget végét.
Hát nem köszöntük meg sem a Gerendainak sem a Lasz Györgynek. Persze hogy nem lett belőle semmi, csak többé nem jött többé fellépni Magyarországra az a külföldi előadó aki telibe kapta.
Szarháziak mind.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2008.12.22. 19:58:47

" hogy zsidózni akarnak, vagy a jogállami működés zavarainak: a rendőrségi és ügyészségi jogsértések, korrupciógyanús személyi és szervezeti összefonódások hiteles feltárása a cél"

Szerintem bármelyiket kezdjük felgöngyölíteni, a fonal másik végén a másik ügyre akaunk...
Simán elhiszem hogy az In-Kal is mutyizik,túl nagy lóvé ez...
Sünszarás minden politikusnak, alanyi jogon!

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.12.22. 20:16:41

Proszektura · proszektura.blog.hu 2008.12.22. 12:41:55,

Dehogy gyönge pont! Semmi baj itt Bodokyval. Ez az amit az angolok úgy mondanak, understatement, ami pedig a humor, humoros stílus egy formája. Pont te ne értenéd? Meglep az írásaid után.

Ne haragudj, de az ilyen reakció mintha tükörképe lenne annak amikor mások Peresz gazdasági eredményekkel büszkélkedését oda nem tartozóan és görcsös igyekezettel, szégyenletesen bután (helyettük szégyellem magam annyira ciki a szövegük) szószerint próbálják értelmetlenezni, hogy belemagyarázhassanak valami mérhetetlenül paranoiás hülyeséget arról, hogy jaj, jönnek a zsidók, elveszik az országunkat!

Nikolaus Barbie 2008.12.22. 20:20:37

Mercis paraszt látom csak felszakadt a kultúra
Milyen telefonszám? miről beszélsz?
jahogy ez osztás lett volna? wow egy 5 éves frappánsabban visszaszól :O
Másrészt szállj le a földre te vezetőkgyöngye/csakéntudokangolul bohóc, attól még hogy te magadat leszopva ünnepled hogy mennyire megaláztál itt most mindenkit, attól még az nem úgy van öcsi :DD

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.12.22. 20:21:49

Ugyanakkor Weisz Manfréd Huba észrevétele jogos. Tamás, itt nyilván átgondolatlanul fogalmaztál. Kizárt, hogy azt akartad mondani, ahogy elkerülhetetlenül hangzik.

attila1 (törölt) 2008.12.22. 20:42:46

sheridan, moophlander, kopaszmercis:
bocs, hogy közbekotyogok, de köszönet a ma esti remek szórakozásért. Élvezetes volt olvasni a "vitátokat".
szerintem a hülyéket ki kell nevetni, különben sírni kéne rajtuk, annyit meg nem érnek.
Ebből lehet tippelni, hogy kinek "drukkoltam"...

p.s.: a beszamolok.hu-s beszólás: :)))

KopaszMercis 2008.12.22. 21:00:22

Nikolaus Barbie 2008.12.22. 20:20:37
Az utanzast vehetem hizelgesnek?

Nikolaus Barbie 2008.12.22. 21:08:16

Őőő, hol is utánoztalak?
És miért is nem a kérdésre válaszolsz?

Male38 2008.12.22. 22:59:44

a blog tényszerű és amennyire lehet, pontosnak tűnő

a kommentek meg olyanok, amilyenek mi vagyunk .. ez a baj

egyébként jártam izraelben .. a gázai övezetben is .. senki sem akart fegyvert adni, nem tom miért

voltam tetovoban, gostivarban, amikor usa apache helikopterek álltak a macedon reptéren, akkor sem adott senki fegyvert..

de ez hogy jön egyébként a témához?

posta imre meg jó, hogy ír ilyen dolgokról, ha tud és bizonyít, sz"tem az lenne az igazi
ha meg már belekeveri a vélelmezéseket, a saját pletykáit, akkor nem annyira hatásot

vagy ezt csak én látom így és azért készült a könyv, hogy az egyik oldalon halleluja legyen, a másikon pedig fújolás?

Invictus 2008.12.22. 23:06:59

Ronald 2008.12.22. 18:48:32

Egy részvénytársaságot is uralni lehet 6%-os részesedéssel, ha a többi részvénytulajdonos még kisebb aránnyal rendelkezik, és nem tart össze.
Azt meg ugye mondanom sem kell, hogy ezzel a 6%-kal szembeni bármilyen összetartási próbálkozás megbélyegzést, kiközösítést vagy még rosszabbat vonna maga után.
Egy összetartó, múltja, hagyományai miatt a "pénzzel jobban bánni tudó", illetve "jó kereskedelmi érzékű" kisebbség simán uralma alá tudja hajtani egy komplett ország gazdasági életét. Van rá sok példa, pl számos ázsiai országban a kínaiak ezek. Máshol az indiaiak, indiában a párszik (ez egy vallási-népcsoport, mondhatni india zsidói, övék pl. a Tata-csoport ha mond valakinek ez valamit)

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.12.23. 00:10:21

Szerintem meg weisz manfred huba megtanulhatna magyarul és itt nem csupán a minősíthetetlen helyesírására gondolok, hanem a zavaros mondatszerkesztésére is.

Kénytelen vagyok azt hinni, hogy wmf egy magyarul nem tudó zsidó, aki igazán megtehetné, hogy nem nekünk, hanem a fajtársainak ír - ha lehet akkor máshol.

weisz manfred huba továbbá azzal tehetne a legtöbbet ennek az országnak ha eltakarodna innen - a 'kettős mérce' című hulladék társszerzőivel egyetemben.

Nápolyi maszti 2008.12.23. 01:29:39

Posta úr utóbbi időben tett kijelentései azt mutatják, hogy indokolt volt az elbocsátása, sőt, egy elmegyógyászati kivizsgálás is indokolt lett volna. A B.T.-féle cikkben szerepel egy olyan kitétel, hogy a "2006. őszi, hivatalosan soha el nem ismert rendőri túlkapások stb...": ezt nem értem. Az októberi sajnálatos események után tudtommal szakértői bizottság alakult (Gönczöl Katalin vezetésével), amely a túlkapásokat, törvénysértéseket megállapította, perek indultak, elmarasztaló ítéletek születtek: le se lehetne tagadni a dolgot, tudtommal nem is akarja senki. Az viszont kétségtelen, hogy a másik oldal "túlkapásait" a jobboldal mind a mai napig nem ismerte el.

attila1 (törölt) 2008.12.23. 01:36:23

netjézus: azt kurvára nem te fogod megmondani, hogy ki kinek és hol ír. Ha valamiféle "faji" alapon akarod az ilyesmit megítélni, simán elhúzhatsz egy másik országba, ahol kedvelik az ilyesmit. Ez nem a te országod, keress magadnak egy másikat. Senki nem fog hiányolni.

különvélemény 2008.12.23. 06:27:20

Már második napja az Index címlapján?

Ennek zsidő összeesküvés szaga van.

:D

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.12.23. 07:38:31

attila1

de te sem, te fasiszta majom. Menj vissza a hanukagyertyáidhoz és told fel magadnak érzéssel.

Void Bunkoid 2008.12.23. 07:46:48

Tudom hogy off, de attól még a nem-ékezethasználóknak továbbra is szeretném felhívni a figyelmét, hogy 2008 van, annak is a vége, és nem pl. 1996, amikor gólya korotokban puccos szöveges terminálon lynxet használva kommenteltetek az internettóba a BME egyik géptermében :)

sz'al tessék már használni ezt a fene modern technikát. Ha van ékezet, és a magyar nyelv használja, akkor használd. Elitizmusból ékezet nélkül gépelni kocka és pöcs megnyilvánulás, ha már annyira elitista kocka akarsz lenni, akkor nyomtasd ki az imént letőtött filmet lyukkártyára, és nézd meg azon :P

butaállat 2008.12.23. 07:47:42

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Vagy csak annyit, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fúlik a cél...

Mindenkinek gratula.

Ha valaki eddig nem hitt a szélsőjobb hülyeségeiben és a cionisták gyűlölködéseiben, az most fog.

Minden biztonsági cég átmenet, a szervezett bűnözés és a karhatalom között.

Uff én szótam...

xenuka 2008.12.23. 08:11:20

Ha engebb nem bánt se az inkal se a rendőrség se a zsidók. Akkor érzéketlen vagyok vagy zsidó? És a munkásőrök se zavartak meg a cserkészek sem. Mindenki szépen likőrözzön, mert jön a karácsony és hagyjuk már ezt a nagyon "jólértesült" vagyok dolgokat.

cso zsi 2008.12.23. 10:18:20

"A bolt előtt megáll egy kamion, nagy döglött fóka van az oldalára festve. Kiszáll az ipse belőle és elkezd kipakolni. Kimegy a bolttulaj, majdnem agyvérzést kap amikor meglátja az árut, amit interneten rendelt.
-Mit hozott maga szerencsétlen! Hát nem is ezt rendeltem!
-Igen? És az ékezetek nélküli e-mailje alapján , honnan tudtuk volna, hogy nem fókabél hanem főkábel a rendelt áru megnevezése! "

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.12.23. 10:39:40

J_Sheridan,

igazad van, a kauzalitás ócska komcsi trükk.

Cliff 2008.12.23. 11:48:34

ebből szép vita kerekedett...mindeki elmondta mi bassza a csőrét... a megoldáshoz azonban nem jutottunk közelebb. továbbra is hülyének nézik az embert ebben az országba, ha meg ennek hangot merünk adni akkor le csöcselékeznek, szélsőjobboznak(amit kikérek magamnak)vagy jön a maszoposok hozzáállása: minek mész az utcára?!...
itt tartunk. szörnyű és nagyon kiábrándító...komolyan. tiszta állatfarm...

bocsi ha nem írtam kis és nagy betűket, legközelebbre azt is megtanulom...:)

Cliff 2008.12.23. 11:51:08

jaj izgalmamban lehagytam két "n" betűt...:)

muhi 2008.12.23. 11:54:37

Amikor először olvastam az Indexen a kétrészes Posta Imre-interjút, készpénznek vettem az egészet. Most is hajlok rá, hogy a nagy része igaz, de a szavahihetőségének nem használ, hogy mára csak szkíta orgánumokban tud megszólalni. Szima Judit mondókájának is van alapja, de attól, mert a Jobbiknak is vannak értelmes gondolatai időként, még nem szavaz rájuk egy felelős állampolgár.

Amúgy tényleg biznisz a biztonsági cég-üzemeltetés, csak éppen van egy Alkotmányunk és egy 2/3-os rendőrségi törvényünk, ezek pedig felsorolják, hogy mi a rendőrség feladat- és hatásköre. Ezt titkos vagy nyílt kormánydöntésekkel, mutyikkal felülírni nem lehet.

kinot 2008.12.23. 12:47:25

akartam egyet zsidózni, mert hát hol máshol jogos, mint egy in-kalos postnál, de úgy látom nem sok értelme van... úgyhogy nem zsidózok.
szerintem tök egyértelmű, hogy micsoda az in-kal, erről nem elmélkedni kellene, hanem felszámolni, kitiltani, börtönbe csukni. pofonegyszerű.
csak soha senki nem fogja megtenni.

Nápolyi maszti 2008.12.23. 12:49:37

re: muhi. Mi az, hogy mára csak szkíta orgánumokban "tud" megnyilvánulni. Miért, hol lehetne még leközölni az interjúit? Például az olyan elmebeteg dumákat, hogy "értesüléseim szerint 20-40 ezer főre tehető azoknak a Pannonországi MOSZAT (????) ügynököknek a száma, akik politikusként, orvosként, üzletembernek álcázva, rendőri vezetőként és egyszerű rendőrként, hivatalnokként vannak beépülve az ország vérkeringésébe"? Az Orvosi közlönyben? Az javítana a szavahihetőségének?

KopaszMercis 2008.12.23. 13:39:35

Cliff 2008.12.23. 11:48:34

Mondjuk en spec sosem ertettem, hogy a magamutogato bortangas eltevedt buzerans kocsogok minek vonulnak az utcara magukat a fel vilagnak megmutogatni...

Az Andrassy uton levo meleg felvonulast meg mar plane nem ertem!

Miert viszi az ember a maganugyet (szexualis beallitottsag, vallasi / politikai meggyozodes) az utcara... az egyikre ott van a haloszoba a masikr aa szavazofulke.

Cso Zsi: aki nem tud angolul fokabelt vagy fokabelet rendelni az hasznaljon ekezetet ;)

Cliff 2008.12.23. 14:29:53

mercis: persze, ez tok igaz, de en ugy gondolom a szavazofulkes megoldas epp ugy nem mukodik.
atvernek, becsapnak, lopnak csalnak hazudnak es viseljem el mert 4 evig megtehetik, mert 4 evig szol a mandatum?

a buzik unalombol, polgar pukkasztasbol vonulnak, a masik "csurhe" meg at lett baszva, meg lett vezetve.nagy kulonseg.
a bortangas buzikat meg a futball huliganokat sztem minden normalis ember eliteli. de a tunteteseken nem csak futball huliganok vannak...nem csak azokat csaptak szet...
akiket meg kellett volna verni azok nem kaptak pl tv szekhaz es akiket nem pl fidesz gyules azok kaptak...ez is erdekes...melyik mszpes rendezvenyt vertek eddig szet?

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.12.23. 15:03:06

Mélyenszántó kis vita keletkezett itt, Béláim... Monnyatokle.
Boldog Karácsonyt mindenkinek.

Cliff 2008.12.23. 16:35:29

buek nektek! szebb jovot!:)

butaállat 2008.12.23. 18:53:24

Iuvenalis

„…ez a nép már rég túltette magát minden dolgon, s akitől rég vesszős bárd, sereg és hatalom függött, ma egészen meglapul, és csak e két dolgot kívánja szorongva: cirkuszt és kenyeret.”

FÚÚÚ de mai...:)

Fikamatyi 2008.12.23. 19:15:08

A cikkíró téved. Az In-Kal nem héber eredetű szó, hanem igen is magyar. Csak éppenséggel héber módon kell olvasni (jobbról balra). Igen. Lak-ni. Mi másról lehet szó, mint szálláscsinálásról?

attila1 (törölt) 2008.12.24. 01:13:33

netjézus: "fasiszta majom". Hi-hi. Nem is te vagy ám, aki a suttyó kis zsidózáson kívűl mást nem tud hozzászólni. A hanukához meg kurvára semmi közöm. Bár ez egy antiszemita pöcsnek biztos felfoghatatlan. A "fajtádat" (copyright Morvai Krisztina) útálom, de nagyon. A lényeg meg akkor is ez: ez nem a te országod. Rasszisták, anitszemiták, hasonszőrű eszelősök: húzás van innen el. Ha nem tetszi, lehet keresni másik országot.

butaállat 2008.12.24. 12:36:12

Kellemes karácsonyt mindenkinek és békességet!

karácsonykor minden lehetséges....óvatosan nézd meg, ha nagyon röhögsz lehet, hogy gulágra visznek

elfyourself.jibjab.com/view/yIhXRnmYQtYniyQZYknZ

a grincs...:)
süti beállítások módosítása