A Radiocafé vendége voltam

2010.03.16. 19:53

"Március 12-én Bodoky Tamás, az Index.hu többszörösen díjazott tényfeltáró újságírója és Gerényi Gábor, szintén indexes beszélgettekKóczián Péterrel. Érdekes egybeesés, hogy az adás délutánján értesülhettünk: a Magyar Fejlesztési Bank visszalépett a Sávolyra tervezett Moto GP versenypálya kedvezményes finanszírozásától - éppen azért, mert Bodoky feltáró cikkei nyomán komoly internetes civil mozgolódás indult az ügyben. Az adás teljes idejében így a politikai elit különös fejlesztési mániáiról, prioritásairól és természetesen a további aktuális korrupciós botrányokról folyt a beszélgetés."

http://szinkrontolmacs.blog.hu/2010/03/16/a_civilek_nyertek_a_moto_gp_futamat

 

4 komment

Címkék: önfényezés balatonring grupomilton

A bejegyzés trackback címe:

https://bodoky.blog.hu/api/trackback/id/tr721845148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bomi 2010.03.17. 00:07:01

Ez is klassz volt; Kóczián ugyan hozta a formáját, de a lényeget azért sikerült összeszedni. Külön öröm volt gg-t hallgatni, nagyon egyértelműen, tisztán nyilatkozott.

fahrenheit451 2010.03.17. 13:10:31

Kóczián még mindig dolgozik az Echo TV-nél? Ha igen, esetleg ott is elhívhatnának egy beszélgetésre... ;)

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.03.17. 15:19:42

Nagyon jó volt. Én nem tudom milyen Kóczián formája (vagy azonos az ilyen néven blogolóval?), de eléggé zavart, és gyönge. (A blogolóra ez mindenképpen áll.) Egy ponton mintha nem követtem volna a különben szintén jó Gerényit. Hogy mit akart a kapitalizmus egyenlő korrupcióval, méghozzá állami értelemben. Talán ha többet mond róla fölfogom, így inkább, és valószínűleg tényleg, a tévedés rovatban.

igyugyaz 2010.03.17. 19:44:01

Hát azért meglepett milyen szövegeket nyomott le ez a Kóczián, kicsit úgy tűnt mintha be akarná bizonyítani magának meg a hallgatóknak, hogy a valós újságírói munka az csak valami úri huncutság ami lényegében értelmetlen/felesleges.
süti beállítások módosítása