Mai Bádogdob - A Hamász-alagutak

2010.08.31. 09:51

A Hamász mindent elkövet annak érdekében, hogy megváltoztassa nemzetközi megítélését, mert  jelenleg a nyugati világ terrorszervezetként jegyzi. Örömmel fogadják újságírók érkezését, az alagutak, kórházak, humanitárius szervezetek meglátogatása médiaprogrammá vált. Emellett azonban a Hamász minden eszközt bevet, hogy leszámoljon az Övezeten belüli bírálóival. Több száz ellenzékit csonkítottak meg, börtönöztek be, tüntettek el, mert kritizálni merészelték a rendszert az övezeten belül. Mai vendégünk, Jászberényi Sándor újságíró arról készített helyszíni riportot, hogyan működnek a Hamász terrorbrigádjai, mi a sorsa az ellenzéknek a Gázai Övezetben.

 

Bádogdob - a Tilos Rádió (FM 90.3) közéleti-jogi háttérműsora, minden páratlan kedden 16:30-18:00 között. Műsorkészítők: Bodoky Tamás, Bodolai László, Ruzsin Ami, Szalay Tamás.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bodoky.blog.hu/api/trackback/id/tr382260872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mediocris 2010.09.01. 00:03:33

Az izraeli-arab konfliktusról készült pár éve egy jó dokumentumfilm (biztosan több is).

www.imdb.com/title/tt0783517/

www.youtube.com/watch?v=vtwYzEK5DOU
süti beállítások módosítása