Mai Bádogdob - Nemzeti Drogstratégia

2011.03.08. 10:44

A mai műsorban a drogkérdést járjuk körül: van-e most magyar drogstratégia, hogyan változik, mit várhatunk az új kormányzat alatt ebben a kérdésben? Van-e hatása, értelme a prevenciónak, a droghasználók büntetésének? Milyen hatása van a világ drogpolitikájára az amerikai nyomásnak, speciális-e Magyarország, vagy hasonlít Nyugat-Európára. Mi a helyzet a legális és a dizájnerdrogokkal? Vendégeink lesznek Felvinczi Katalin, a Nemzeti Drogmegelőzési Intézet volt igazgatója és Nagy Gábor főtanácsos, a Bűnügyi Szakértő és Kutatóintézet szerves kémiai analitikai osztályának vezetője.

Bádogdob - a Tilos Rádió (FM 90.3) közéleti-jogi háttérműsora, minden kedden 16:30-18:00 között. Műsorkészítők: Bodoky Tamás, Bodolai László, Gerényi Gábor, Ruzsin Ami, Szalay Tamás, Ződi Zsolt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: bádogdob drogstratégia

A bejegyzés trackback címe:

https://bodoky.blog.hu/api/trackback/id/tr212721140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása